Jump to content

Photo

[CS16] Cum va alegeti imbracamintea ?

• This topic is locked This topic is locked
50 replies to this topic

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12
  • Country: Country Flag

Vreau sa va vad parerile despre cum va alegeti hainele, dupa ce criterii le alegeti . Va tineti dupa moda sau aveti un stil propiu ?

• Ce stil aveti de a va imbraca? (Hip-Hop, Heavy ,etc) -
  • Urmariti pas cu pas moda ? De ce ? -
  • Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? -
  • Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? - 

*Urmati modelul pentru a evita acuzatiile de post-hunt, si prin urmare Warn-urile*

• Nasacryl, Head .-., -SaGeTaToR- and 1 other like this

cosmin701

cosmin701

Fost Administrator

• Retired
  • 5095 posts
  • 407 topics
  • Joined 31-October 11
  • Ce stil aveti de a va imbraca? (Hip-Hop, Heavy ,etc) - Stilul propriu.
  • Urmariti pas cu pas moda ? De ce ? - Nu urmaresc deloc.
  • Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? - Persoanei care ma insoteste.
  • Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? - Normal ca, conteaza cum sunt imbracat.

• SwanX likes this

ShooTeR-RoBeRt

ShooTeR-RoBeRt

Advanced Member

• Membru
  • 1773 posts
  • 141 topics
  • Joined 11-November 11
Ce stil aveti de a va imbraca? - Ca un om civilizat
Urmariti pas cu pas moda? - Nu
Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? - Mie insumi..restul is can-can
Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? - Interesul e atunci cand cumperi produsul...daca iti dai seama ca arati naspa abia cand ajungi acasa inseamna ca esti "urs" !
  • kenftw likes this

KEKE!

KEKE!

No Limit Member

• Membru
  • 2838 posts
  • 397 topics
  • Joined 11-January 13
  • Ce stil aveti de a va imbraca? (Hip-Hop, Heavy ,etc) - Depinde de stare [ cel mai des office si sport ]
  • Urmariti pas cu pas moda ? De ce ? - NU ! 
  • Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? - Nimanui ! Nu cred ca necesita sa cer parerea cuiva
  • Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? - Normal ca conteaza si cum te imbraci.. In ziua de azi se pare ca hainele + o masina fac totul

• Andreea-Geanina likes this

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 posts
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13
Ce stil aveti de a va imbraca? (Hip-Hop, Heavy ,etc) -Propriu
Urmariti pas cu pas moda ? De ce ? - Nu urmaresc
Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? - Mie insumi sau persoana care ma insoțește
Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? - Da ma intereseaza cum ma imbrac

Edited by KnorR.cs16, 25 January 2014 - 09:21 PM.

UmBrA @ CS16

UmBrA @ CS16

Platinum Member

• Banned
  • 1111 posts
  • 78 topics
  • Joined 02-February 13
  • Ce stil aveti de a va imbraca? (Hip-Hop, Heavy ,etc) -: Un pic hip-hop si propriu.
  • Urmariti pas cu pas moda ? De ce ? -: Nu urmaresc.
  • Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? -: Daca este cineva cu mine ii cer parerea.
  • Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? - : Normal ca,conteaza cum aratam,nu luam niste haine si hai sa plecam.

GherillaPTM

GherillaPTM

No Limit Member

• Membru
  • 2883 posts
  • 371 topics
  • Joined 15-December 12
  • Ce stil aveti de a va imbraca? (Hip-Hop, Heavy ,etc) -Stilul meu
  • Urmariti pas cu pas moda ? De ce ? -Nu
  • Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? -Nimanui
  • Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? - Da conteaza cum arat 

.Clau

.Clau

Power Member

• Banned
  • 87 posts
  • 2 topics
  • Joined 13-December 13
  • Ce stil aveti de a va imbraca? (Hip-Hop, Heavy ,etc) - Casual
  • Urmariti pas cu pas moda ? De ce ? - Da , sa fiu in pas cu ea .
  • Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? -Iubite`i .
  • Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? - Normal ca ma intereseaza .

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
  • Ce stil aveti de a va imbraca? De cele mai multe ori bocanci vara/iarna + pantaloni obligatoriu culoare inchisa ( negru / bleu / navy etc) tricou + bluza fleece + vesta ( daca e nevoie) si bineinteles o haina ( impermeabila la ploaie , vant etc ) 
  • Urmariti pas cu pas moda ? De ce ? : Nu , deoarece mi se pare o prostie , si o pierdere foarte mare de bani aiurea .
  • Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? Mi le cumpar singur
  • Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? Si - si . In primul rand ma intereseaza ca hainele sa fie de calitate ( sa reziste ceva timp , sa fie calduroase , material ok , in care sa nu transpiri ca porcu' , sa ofere incredere si o stare de bine) , iar in al doilea rand sa fie curate .

• SwanX likes this

JENSEN!

JENSEN!

Member

• Membru
  • 13 posts
  • 7 topics
  • Joined 14-November 13
  • Ce stil aveti de a va imbraca? (Hip-Hop, Heavy ,etc) -Casual.
  • Urmariti pas cu pas moda ? De ce ? -Mi se pare o prostie te imbraci in ce iti place si in ce te simti tu bine nu in ce cred alti ca iti place.
  • Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? -Nimanui ma imbrac in ce vreau.
  • Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? - Ambele.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
  • Ce stil aveti de a va imbraca? (Hip-Hop, Heavy ,etc) - Stilul meu, sigur si propriu .
  • Urmariti pas cu pas moda ? De ce ? - Nu urmez, imi place felul meu de a ma imbraca. Mi se pare total aiurea, sa fii in pas cu moda, deoarece multi cred ca atunci cand ai ceva nou pe tine si e la moda, te crezi " DEASUPRA " de toti ceilalti .
  • Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? - Nimanui. De obicei imi aleg singura hainele, si dupa ce am cumparat o anumita haina, intreb acea persoana, gen : " Iti place ? Nici nu ma intereseaza parerea ta, mie tot imi place ":)).
  • Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? - Normal ca ma intereseaza cum arat si conteaza si cum sunt imbracata, ca doar nu ma imbrac ca ultimul om de pe strada . 

Nevermind.

Nevermind.

Gamer Member

• Membru
  • 851 posts
  • 136 topics
  • Joined 07-October 13

• Ce stil aveti de a va imbraca? (Hip-Hop, Heavy ,etc) - Elegant & Sport
  • Urmariti pas cu pas moda ? De ce ? -nu
  • Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? -Nimanui imi i-au dupa mine
  • Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? - Ma intereseaza sa arat bine

-SaGeTaToR-

-SaGeTaToR-

Fost Moderator

• Retired
  • 1820 posts
  • 219 topics
  • Joined 22-December 12
  • Ce stil aveti de a va imbraca? (Hip-Hop, Heavy ,etc) -Nu am un stil anume,dar prefer hainele comode
  • Urmariti pas cu pas moda ? De ce ? -Nu neaparat
  • Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? -Prefer sa merg singur deoarece ma hotarasc greu
  • Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? - Nu ofer prea mare atentie hainelor

• SwanX likes this

LiQuiDz @ CS16

LiQuiDz @ CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 2947 posts
  • 184 topics
  • Joined 19-April 12
  • Ce stil aveti de a va imbraca? (Hip-Hop, Heavy ,etc) - Mai mult sport ( Depinde de situatie )
  • Urmariti pas cu pas moda ? De ce ? - Nu prea . 
  • Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? - Nimanui . Daca imi place il cumpar daca nu , nu . :D
  • Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? - Ceea ce conteaza e sa fie ceva de calitate si sa arate bine .

Cine ?

Cine ?

New Member

• Membru
  • 323 posts
  • 18 topics
  • Joined 05-March 12
  • Ce stil aveti de a va imbraca? -Stilul propriu si putin heavy.
  • Urmariti pas cu pas moda ? De ce ? -Nu m-a intreresat niciodata moda, si sincer prefer stilul meu, e simplu comod si ma face sa ma simt increzatoare:).
  • Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? -De obicei, ma pun in pat seara si imi creez fel si fel de imagini cu anumite haine sau felul in care ar sta pe mine:),mai bine zis o analiza a propriului stil, si uite asa fac sa nu mai am nevoie de nici o parere.
  • Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? -Mie sa-mi placa, ma revolt impotriva societatii, plus prea multi cocalari prin zonaXD, e o senzatie "faina" sa vezi cum se oftica=]].

• SwanX likes this

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12
  • Ce stil aveti de a va imbraca? - Elegant, Casual.
  • Urmariti pas cu pas moda ? De ce ? - Nu neaparat.
  • Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? - Uneori iubitei.
  • Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? - Si - si.

LeON @ CS16

LeON @ CS16

Banned

• Banned
  • 139 posts
  • 27 topics
  • Joined 24-January 14
  • Ce stil aveti de a va imbraca? - Cat mai elegant
  • Urmariti pas cu pas moda ? De ce ? - Nu , doar cateodata
  • Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? - Daca ma duc singur  ma gandesc mult si greu , dar daca sunt cu cineva de exemplu (o fata ) o sa ii cer si parerea ei.
  • Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? Da conteaza foarte mult cum esti inbracat.

TAKKEN.

TAKKEN.

Banned

• Banned
  • 452 posts
  • 41 topics
  • Joined 28-January 14
  • Ce stil aveti de a va imbraca? (Hip-Hop, Heavy ,etc) - Stilul meu.
  • Urmariti pas cu pas moda ? De ce ? - Nu.
  • Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? - Varului meu, director la Bershka.
  • Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? - Si una si alta.

SOFTCORE;

SOFTCORE;

Untouchable Member

• Membru
  • 1341 posts
  • 161 topics
  • Joined 04-August 13
  • Ce stil aveti de a va imbraca? (Hip-Hop, Heavy ,etc) - Propriu 
  • Urmariti pas cu pas moda ? De ce ? - Nu .. mi se pare o prostie si o pierdere de bani.
  • Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? - Prieteni.. cand merg mergem mai multi odata..
  • Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? - Normal ca ma intereseaza.

George.A

George.A

Fost News Team

• Retired
  • 1392 posts
  • 226 topics
  • Joined 25-October 13
  • Ce stil aveti de a va imbraca? (Hip-Hop, Heavy ,etc) - stilul normal de om civilizat
  • Urmariti pas cu pas moda ? De ce ? - nu.
  • Cui ii cereti parerea cand e vorba de cumparat haine ? - nimanui , ma intereseaza sa fie de calitate si sa reziste si bineinteles sa fie si curate.
  • Va intereseaza cum aratati sau conteaza doar sa fiti imbracati ? - conteaza doar sa fi imbracat , nu poti iesi afara doar cu o pereche de boxeri si atat.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users