Jump to content

Photo

Nedreptate

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

ZyreX

ZyreX

Gold Member

• Membru
  • 789 posts
  • 75 topics
  • Joined 08-December 12
  • Country: Country Flag

1.

2aaan9l.jpg

2.

16bwljl.jpg

3.

t6f50w.jpg

A treia poza e pentru cei care tot molfaiau ca se joaca 1vs1, 4vs4 ...si tot felul de exemple ironice. Poza este facuta in momentul cand stimabilul vostru admin a inceput sa faca reclama, oare de ce? Din lipsa de playeri dar nu asta conteaza care si cum are mai multi playeri ci conteaza gestul pe care voi nu il recunoasteti.

Sunt mai multe de spus dar nu are rost deoarece eu nu pot sa cobor la nivelul vostru.

xZeRs

xZeRs

Addicted Member

• Membru
  • 242 posts
  • 27 topics
  • Joined 17-November 13

Nu e vina mea ca adminii mei fac reclama. Sa sperem ca nu o sa se mai intample.

T/C!

SuntIncepator

SuntIncepator

Member

• Membru
  • 45 posts
  • 3 topics
  • Joined 17-November 13

Zyrex mai usor tati,stai frate in banca ta si lasa-ne,papa seminte pe monster,si dale exterminate pleyerilor care te omoara.MAi intai veziti lungul nasului tau si dupa critica pe altii.Fix u te-ai gasit sa vorbesti despre nesmitire?

ZyreX

ZyreX

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 789 posts
  • 75 topics
  • Joined 08-December 12

Sunt un copil facut de maimute.  :) Monster - consumator de ENERGIZANT si bagator de seama

Edited by Kydas, 07 December 2013 - 04:24 PM.

aNNd

aNNd

Addicted Member

• Membru
  • 342 posts
  • 30 topics
  • Joined 01-December 13

Am facut reclama pentru ca deseori unii playeri de la tine intra pe serverul nostru si fac RECLAMA  si atata timp cat nu va pototi sa nu mai spuneti de noi ca suntem nesimtiti .

ZyreX

ZyreX

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 789 posts
  • 75 topics
  • Joined 08-December 12

Dovezi annd :) :  imagine cu data, ora, nick, ip / steam id (acu sa nu va treaca prin cap sa schimbati nick`ul si sa scrieti in chatul vostru....oops v-am dat idei )

Nu mai cauati scuze ieftine !

Incercat sa vorbiti civilizat, daca nu sunteti in stare inchideti topicul inainte sa va expuneti vocabularul si inteligenta in acest topic.

rs5ycj.jpg

Multumim kydas

2r2uqt4.jpg

Multumim xzers

Sunt banii tai xzers faci ce vrei dar nu faci ce vrei cu userii / playerii / oamenii.

V-am rugat sa va potoliti si sa va controlati limibajul / comportamentul dar se pare ca voi nu a-ti fost educati corespunzator.

ABM23

ABM23

Advanced Member

• Membru
  • 140 posts
  • 10 topics
  • Joined 02-December 13

Zyrex, baiete, tot nu te-ai saturat? /:) Du-te ba pe m0nster ca ai mai multe tpoicuri pe SUD decat pe m0nster!

• aNNd likes this

aNNd

aNNd

Addicted Member

• Membru
  • 342 posts
  • 30 topics
  • Joined 01-December 13

Adevarat Mr.Junkyy . Zyrex ii este frica ca noi daca facem reclama ii furam plyeri daca ar fi fost un om serios nu ar fi facut acest topic . Lui ii este frica deoarece el considera aceasta lupta intre SuD si Monster o intrecere .

xZeRs

xZeRs

Addicted Member

• Membru
  • 242 posts
  • 27 topics
  • Joined 17-November 13

Băi ZyreX nu vezi mă că nimeni nu te suportă!? Frate, îţi dau un sfat prietenesc, dute la tine pe server şi veziţi de treaba ta, cum şi eu mi-o văd de a mea.

T/C!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users