Care dintre ele e smudge
Acesta prietene
nu ştii ce-i ăla smudge , această semnătură se numeşte C4D boy, ce pot să zic că mergea altă compoziţie şi alte efecte. KIU
Imi place mult cum lucrezi pe renender butule.
Imi place si mai mult blurul !
Vaide steaua ta, nu mai comenta aiurea si ca sa iti raspund: BG e smudge adica petele alea galbene si albastre din spate in caz ca nu stii.
On: Jmekere avatarele
Edited by GTRLMN, 19 December 2013 - 12:26 PM.
Vaide steaua ta, nu mai comenta aiurea si ca sa iti raspund: BG e smudge adica petele alea galbene si albastre din spate in caz ca nu stii.
On: Jmekere avatarele
bv tie atat stiutorule
Lucrari bune dar mai axeaza-te si pe text principal , despre sumudge textura aia nu-si are rostul . Bafta
Multumesc baieti !
Lucrari bune dar mai axeaza-te si pe text principal , despre sumudge textura aia nu-si are rostul . Bafta
Stiu ca am chiar mari probleme la textul principal...observi ca nu pun la toate avatarele text principal deoarece nu vreau sa stric avatarul
New
Un cadou pentru
Alte pareri pro/contra, sfaturi ?
Edited by Andiix, 20 December 2013 - 07:51 PM.
Pfoai pui de foca
Mai ai de lucrat de text in rest e bine blurul imi place
Bafta!
PS@ "E ziua intai,cand am fumat un cui"
Nu stiu voi dar eu parca m-as reapuca de Mario
Edited by Andiix, 19 December 2013 - 11:04 PM.
Imi place blur-ul, efectele sunt frumoase, text-ul hmm.. Asa si asa. Unele avatare sunt intunecate, incearca sa maresti luminozitatea.
Dacum Numai Mario iti arde cu ele.
Imi place blur-ul, efectele sunt frumoase, text-ul hmm.. Asa si asa. Unele avatare sunt intunecate, incearca sa maresti luminozitatea.
Am sa tin cont de sfat, multumesc frumos !
Vreau la asta pareri si sfaturi legate de text ( font, culoare, aranjare)
Edited by Andiix, 20 December 2013 - 02:53 PM.
0 members, 5 guests, 0 anonymous users