Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16] STAFF

• This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Membru
  • 96 posts
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13
  • Country: Country Flag

Mie mi se pare o mare prostie deoarece sunt acesti Administratori care resping orice propunere , nici nu stiu de ce se mai fac propuneri ca voi toate le respingeti si din ele sunt propuneri foarte bune

Ca un exempu am observat ca sa facut o propunere cu modificarea proprilor categori ale ownerilor sa se poata colora si a fost respinsa dar acum e voie 

Intrebare:

Voi respingeti orice propunere si dupa o faceti voi doar ca sa va asumatii tot meritul ?

Dece la acele porpuneri nu sunt acceptate de un fondator al comunitati?

Anonymous poster hash: 26c08...3a0

Luciann1009

Modificarea propiilor categorii de owneri este nu stiu cine tia zis tie ca nu este

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 posts
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11

In majoritatea propunerilor s-au luat in calcul parerile userilor.

In cele in care nu a fost nevoie, le-am respins, ele fiind deja postate de cateva ori sau niste simple ''copy-paster-uri'' de pe alte comunitati.

Arata-mi si mie propunerile pe care ''noi le respingem iar apoi le facem ca sa ne asumam meritele''.  :)

@ViperaX: Citeste de 2 ori, iar apoi o sa intelegi.

A spus clar: ''Ca un exempu am observat ca sa facut o propunere cu modificarea proprilor categori ale ownerilor sa se poata colora si a fost respinsa dar acum e voie''

• Luciann1009, staff/gungame and rra like this

rra

rra

Addicted Member

• Membru
  • 220 posts
  • 21 topics
  • Joined 24-July 13

edit

Edited by rra, 25 November 2013 - 03:07 PM.

rra

rra

Addicted Member

• Membru
  • 220 posts
  • 21 topics
  • Joined 24-July 13

scuzati dar scrisesem ceva si nu mai vreau sa postez deoarece sunt convins ca vor aparea conflicte si eu voi fii cel tras la raspundere

Edited by rra, 25 November 2013 - 03:08 PM.

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 96 posts
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13

Uite nu stiu ce e drept cum decurg lucrurile pe aici la vanzarea de servere sau asa ca nu am avut server niciodata dar din cate observ din topic Fondatorul isi asuma bani/meritul pentru vanzarea unui server care poate e munca altuia !

http://forum.cs16.ro...-sectiune-noua/

Mie mi se pare o parere buna sa fie ceva de genu ca fiecare Fondator de server sa isi poata recupera/vanda serverul independent nu cu obligatii!

Dar nu asta vroiam sa punctez eu .

Uite acceasta prpunere ar fii trebuit acceptata dar a fost respinsa desi vorba ta voi va luati mai mult dupa ce spun Membri comunitati dar nu ati mai aplicato

http://forum.cs16.ro...ropuneri/page-2

(aici ma refer la prima propunere ca a doua sunt mai multe CONTRA) 

SI mai vroiam sa adaug un mic lucru ca si intrebare!!

Cei care au o propunere si este acceptata ce primesc?

Am gasit aceasta propunere facuta de Artick care a fost respinsa fara un comentariu sau o explicatie

cosmin701

cosmin701

Fost Administrator

• Retired
  • 5095 posts
  • 407 topics
  • Joined 31-October 11

1. Cam ce ai vrea sa primeasca cei care au propunerea acceptata?

2. Legat de propunerea lui Artick  (afilieri servere) - nu am dat nici un motiv deoarece este  "a 1000-a oara" cand se propune.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Sa va spun cum sta treaba , chiar daca stiu ca multi deja si-au dat seama  , in legatura cu acest individ :

-Varsta intre 13-15 ani
-A aplicat mai demult pentru un grad in comunitate a fost respins
-A avut pe alte comunitati fantoma grad dupa ce fusese respins de noi
-Probabil comunitatea respectiva s-a 'dizolvat' de curand si a ramas pe dinafara .
-Din cauza frustrarii se apuca acum sa se ia de diferite persoane / chestiuni din comunitate : 'propuneri furate' , 'administratori care isi asuma meritele' etc , crezand ca ne pune intr-o lumina proasta , cand defapt se pune pe el .

Cam asta este cu acest mic anonim .

• rra likes this

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 96 posts
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13

Nu zic ca as vrea neaparat s apimeasca ceva dar intreb ei chiar nu sunt apreciati deloc pentru propunerile lor sau nu sunt laudati intr-o lista sau conturi premium nustiu ....

SoEasy!

SoEasy!

No Limit Member

• Membru
  • 2143 posts
  • 325 topics
  • Joined 22-September 12

Uite,nu orcine primeste cont premium,unele propuneri cum a zis cosmin au fost repetate si de 1000 de ori,atunci daca propunerea a fost deja respinsa de 999  de ori a 1000 oara o accept?

Cum a spus si Nasacryl cand ii oferi unui om un deget iti ia toata mana si cand nu mai are ce sa roada de pe tn pleaca si te baga [cenzurat]

Ca un exempu am observat ca sa facut o propunere cu modificarea proprilor categori ale ownerilor sa se poata colora si a fost respinsa dar acum e voie 

O propunere nu de fiecare data este neaparat respinsa,staff-ul are multa treaba si se ocupa de lucruri pas cu pas ca sa tina comunitatea in echilibru :D.

Sincer mi se pare ca nu isi are nici un rost ce ai zis tu aici, propunerile ca  sa fie puse la punct,aplicate trebuie cata timp liber.

Orcum fiecare cum vede administratori din perspectiva lui dar fara ei nu merge treaba.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users