Salt la continut

Fotografie

[Game] Counter-Strike: Global Offensive - Review

- - - - - cs:go counter strike global

• Topic inchis Acest topic e inchis
27 replies to this topic

khasdar

khasdar

Fost Designer

• Retired
  • 3527 Postari:
  • 456 topics
  • Joined 12-December 12
  • Country: Country Flag

Counter-Strike: Global Offensive

counterstrikeglobaloffe.png

Pentru cei care nu stiu Counter-Strike: Global Offensive s-a lansat in 7 septembrie 2012, fiind cel de-al treilea mare pas al seriei.El este rezultatul unei evolutii atipice a unui proiect pe care producatorii de la Valve si Hidden Path au dorit sa-l realizeze: o simpla portare a lui CS: Source pe console.

Proiectul CS:GO a luat in final forma unui joc din serie si a fost lansat la sfarsitul lunii August pe PC, Mac, Ps3 si Xbox 360.

Inca de la prima accesare a jocului design-ul, continutul si meniul ofera impresia unui joc matur, rafinat, conceput pentru a-i darui jucatorului o experienta cat mai satisfacatoare.

De la inceputul jocul permite accesul la absolut tot continutul sau, insa are grija sa ne plaseze sub nas mai multe posibilitati de antrenament si de intelegere a mecanicilor de joc. Pentru a exersa tacticile de joc sau a ne acomoda cu diverse arme, jocul pune la dispozitie si posibilitatea crearii de meciuri offline, populate de BOTI cu inteligenta mica sau mare in functie de alegere.

Noul CS:GO vine cu o propunere interesanta: daca pana la acest moment Counter-Strike era echivalent cu modurile Bomb Defusal si Hostage Rescue, in acest moment Counter-Strike vine cu inca doua moduri de joc oficiale: Arms Race si Demolition.

Arms Race este un mod de joc care exista de mult in seria Counter-Strike, insa abea acuma a fost oficial de catre producatorii jocului. In jocurile anterioare a fost implementat de administratorii a sute de servere si a fost denumit GunGame.

Demolition este o combinatie intre Bomb Defusal si Arms Race, in sensul in care nu poate fi aleasa arma dorita, ci printr-o progresie de arme asemanatoare.

Alegerea serverului se face diferit,  adica exista doua tipuri de servere: servere oficiale si servere ale unei comunitatii ( cum este la noi CSGO.DeathRow.Ro). Partea de servere oficiale iti ofera un sistem de mathmaking bazat pe skill, asa incat sa fi introdus intr-un server de jucatorii cu nivelul tau. In zona de servere private (ale comunitatii) gasim tot vechiul browser de servere care isi dovedeste din nou functionalitatea.

Nici sunetul nu vine cu diferenta marii fata de Counter-Strike: Source, grafic insa jocul arata foarte diferit de CS:Source, chiar daca se vede ca ruleaza pe acelasi engine.

Hartile sunt mult mai detaliate, anumite obiecte precum usile pot fi distruse partial  sau complet, iar pe ansamblu stilul grafic al jocului a devenit mult mai serios.

Modele de personaje sunt mai detaliate si credibile. Jocul a simplificat procesul de alegere a modelului jucatorului printr-o solutie inteleapta: nu il mai alegem deloc, ci  este predefinit de harta pe care jucam.

Counter-Strike: Global Offensive nu doreste sa revolutioneze seria Counter-Strike. In termeni de gameplay si de senzatii oferite jocul a ramas acelasi, insa el a primit meritata infrumusetare. La un pret de 50 LEI, este o alegere excelenta pentru orice persoana ce doreste sa se distreze.

Cerinte de sistem:

CPU: Intel Core 2 Duo E6600 sau AMD Phenom X3 8750

RAM: 1GB XP/ 2GB Vista

HDD: 7.6 GB liber

Video: 256 MB

Sound Card: DirectX 9

csgo-2012-09-05-16-44-15-75.jpg?width=64

csgo-2012-09-05-15-12-37-83.jpg?width=64

csgo-2012-09-05-14-35-07-38.jpg?width=64

csgo-2012-09-05-16-51-14-77.jpg?width=64

Aceasta postare a fost editata de EaSy_wyy: 26 November 2013 - 07:42 PM

• Jocky ;x and Freeway ! like this

Vraciu

Vraciu

Fost News Team

• Retired
  • 3460 Postari:
  • 283 topics
  • Joined 02-February 12

Mult prea adevarat jocul si mult mai complicat ca cs 1.6, nu mai e nevoie sa scrii in chat, acum vorbesti direct cu jucatorii, am mai inteles ca la fiecare harta iti pica niste arme pe care le poti vinde, am vazut unele arme si la pretul de 30-40 de euro, dar e aiurea ca banii se dau pe contul de steam si cu acei bani iti poti cumpara jocuri pe steam. Imi este ciuda ca mie nu-mi merge bine pe pc, ca este super adevarat jocul, grafica,sunete, tot ce are nevoie un shooter gasiti la global offensiv.

• khasdar likes this

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 Postari:
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11

E vrajeala asta cu cerintele de sistem. Trebuie un super pc sa-ti ruleze bine..

• Illestt likes this

UmBrA @ CS16

UmBrA @ CS16

Platinum Member

• Banned
  • 1111 Postari:
  • 78 topics
  • Joined 02-February 13

Nu-ţi trebuie un super pc,am avut GO şi aveam doar puţin lag. 

Şi nu am cine ştie ce pc.

MEMORIE RAM:2GB

PLACA VIDEO:1GB

PROCESOR: Pentium Dual-Core  CPU E5200 @ 2.50 GHz

Tip: 32 bit

Aceasta postare a fost editata de UmBrA @ CS16: 22 November 2013 - 03:22 PM

MaxiiGFX;

MaxiiGFX;

Untouchable Member

• Banned
  • 1465 Postari:
  • 173 topics
  • Joined 27-September 13

Este un joc fenomenal .. ce grafica..

Apreciez oameni care fac aceste jocuri...

//powah

//powah

Fost Designer

• Retired
  • 1567 Postari:
  • 101 topics
  • Joined 28-April 13

Mie imi merge destul de bine cu 4GB Ram, 512 mb placa video si procesor Pentium Dual-Core CPU E5200 @ 2.50 GHz. Mai sunt si momente, destul de rare, cand am si lag dar aici cred ca depinde si de server.

Pe mine jocul m-a cucerit prin detaliile de pe harta care au fost "adaugate" iar care la Source si 1.6 lipseau.

Pure;

Pure;

Fost Designer

• Retired
  • 2820 Postari:
  • 139 topics
  • Joined 11-October 13

Abia am venit de la meci. :)) 

Jocul e foarte tare, graficile superioare fata de celalalte cs-uri.. Nu iti trebuie neaparat un super calculator, mie unul imi ruleaza bine la 4GB.

MARQUiZ

MARQUiZ

Fost Super Moderator

• Retired
  • 5231 Postari:
  • 154 topics
  • Joined 20-October 12

E vrajeala asta cu cerintele de sistem. Trebuie un super pc sa-ti ruleze bine..

Alea sunt cerintele minime ca sa-ti ruleze pe sistem, nu prea bine, oricum. Cele recomandate nu le-a mai trecut plus ca jocul a fost lansat in 20 august, nu in 7 septembrie.

Twista

Twista

Ultras Member

• Banned
  • 500 Postari:
  • 24 topics
  • Joined 16-October 13

M-am uitat pe youtube la un gameplay, mai am pana il iau pe pc.

E un joc foarte realist, imi place. Fac tot posibilul sa mi-l cumpar pe steam.

Am ramas cu un semn de intrebare la cerinte minime.. Sper sa nu faca figuri la un 4GB ram, Nvidia Geforce 610m-1gb, si un procesor Intel B960.

LiQuiDz @ CS16

LiQuiDz @ CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 2947 Postari:
  • 184 topics
  • Joined 19-April 12

Jocul e foarte tare , grafica nici nu mai zic e cu mult peste cs 1.6 . Pacat ca am laptop-ul slabut si am lag :D 

A N D R E W 1 G

A N D R E W 1 G

Fost Resource Team

• Retired
  • 1716 Postari:
  • 230 topics
  • Joined 11-July 13

Jocul e fain..Lasati-mi si mie un link de download :D..

khasdar

khasdar

Fost Designer

• Topic Starter

• Retired
  • 3527 Postari:
  • 456 topics
  • Joined 12-December 12

Jocul e fain..Lasati-mi si mie un link de download :D..

CS16 Gaming nu incurajeaza pirateria.

Dar iti pot recomanda concursul facut de Claudiu_ la Divertisment cu liciente CS:GO (aici).

TRICK.

TRICK.

Master Member

• Membru
  • 1696 Postari:
  • 208 topics
  • Joined 14-March 11

E foarte misto jocu, are grafica , si nu trebuie sa ai pc bun ... eu am pc slab si mi-a mers super bine .!

ImperiaL

ImperiaL

Platinum Member

• Membru
  • 1141 Postari:
  • 193 topics
  • Joined 18-August 13

Nu prea imi place GO , m-am jucat 2-3 zile la un prieten , la prima impresie nu mi-a placut. 

Dar daca voi juca vreo 2-3 sapt nu,mai plec de la calculator :X

Grafica e excelenta 

A N D R E W 1 G

A N D R E W 1 G

Fost Resource Team

• Retired
  • 1716 Postari:
  • 230 topics
  • Joined 11-July 13

CS16 Gaming nu incurajeaza pirateria.

Dar iti pot recomanda concursul facut de Claudiu_ la Divertisment cu liciente CS:GO (aici).

Pacat ca am vazut tarziu si am ratat concursul ..Mersi oricum am observat ca face concursuri faine :D .

GreenStar

GreenStar

New Member

• Membru
  • 9 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 24-November 13

E super tare jocul, merita toti banii!!!... 

JUNNNNKIE DGL : Nu suntem la piata !

Adica?Daca vreau sa fac trade-uri/mixuri cu ce deranjez? :-??

Aceasta postare a fost editata de GreenStar: 26 November 2013 - 11:21 AM
Avertisment verbal

Freeway !

Freeway !

Gold Member

• Membru
  • 735 Postari:
  • 128 topics
  • Joined 30-March 13

E super jocul , grafica ma mare ca si la cs 1.6 , dar si mai complicat 

_ReSp3cT ;x

_ReSp3cT ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 1508 Postari:
  • 244 topics
  • Joined 19-December 12

Stie cineva de unde sa il Downloadez dar Non-Steam cum ar veni. Adica nu original. Multumesc.

MARQUiZ

MARQUiZ

Fost Super Moderator

• Retired
  • 5231 Postari:
  • 154 topics
  • Joined 20-October 12

Stie cineva de unde sa il Downloadez dar Non-Steam cum ar veni. Adica nu original. Multumesc.

Jocul il cumperi de pe steamstore, original. Am vazut o varianta crack-uita, dar nu seamana nici pe departe cu GO-ul original. Daca vrei sa joci GO ca tot omu', il iei pe steam.

• khasdar and Dau.Fin like this

GVN2K15

GVN2K15

Fost Resource Team

• Retired
  • 1387 Postari:
  • 93 topics
  • Joined 28-April 13

Iti trebuie cerinte destul de mari . Jocul este foarte bine pus la " punct " .

Ps1 : Non-Steam exista pe filelist dar nu iti pot sugera un link deoarece nu incurajam pirateria 

Ps2 : Este adevarat , pentru a iti merge " struna " iti trebuie cel putin un i3 ce ridica la 2.8 .

succes :) !  

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi