Vreau pareri de la Niko/Shine la asta:
La prima semnatura, text-ul strica. Iar border-ul este cam "big". La adoua text-ul este perfect dar border-ul tot cam "big". . Bafta in continuare.
Edited by wasted!, 15 December 2013 - 12:31 AM.
Vreau pareri de la Niko/Shine la asta:
La prima semnatura, text-ul strica. Iar border-ul este cam "big". La adoua text-ul este perfect dar border-ul tot cam "big". . Bafta in continuare.
Edited by wasted!, 15 December 2013 - 12:31 AM.
eNjoY:
NEW c4d sig
Edited by FloriN.GFX, 15 December 2013 - 01:27 PM.
eNjoY:
NEW c4d sig
Foarte frumos textul la a 2 , dar textul "robot"al doilea arata cam urat
Foarte frumos textul la a 2 , dar textul "robot"al doilea arata cam urat
stiu,mi-am dat seama nici nu se prea intelege, dar da bine
stiu,mi-am dat seama nici nu se prea intelege, dar da bine
Acesta a iesit mai bine , dar poti sa imi lasi si mie renderul ca vad ca e foarte tare GJ .
Acesta a iesit mai bine , dar poti sa imi lasi si mie renderul ca vad ca e foarte tare GJ .
Poftim:
Lucrarea asta este foarte bună, cu mici schimbări ici şi colo ar arată excelent.
Trebuia să o faci mai lată, compoziţia e bună. Puteai să mai completezi cu c4d-uri în stânga pentru flow iar render-ul trebuia puţin blurat. Textul e de prost gust, a aterizat greşit acolo. Border-ul trebuia mai subţire şi marginile întunecate.
Oricum, ce mă enervează cel mai mult este dimensiunea. Chiar trebuia să o faci mai lungă.
Edited by NikoGfx, 15 December 2013 - 03:34 PM.
Lucrarea asta este foarte bună, cu mici schimbări ici şi colo ar arată excelent.
Trebuia să o faci mai lată, compoziţia e bună. Puteai să mai completezi cu c4d-uri în stânga pentru flow iar render-ul trebuia puţin blurat. Textul e de prost gust, a aterizat greşit acolo. Border-ul trebuia mai subţire şi marginile întunecate.
Oricum, ce mă enervează cel mai mult este dimensiunea. Chiar trebuia să o faci mai lungă.
Daca vrei iti pot da psd de la lucrare , imi zici daca vrei si iti dau pm cu psd ul
EDIT: i-am trimis psd..
Edited by FloriN.GFX, 15 December 2013 - 05:28 PM.
Bradley
new
Eu am crezut ca din acel collab vei ivnata cate ceva.
Ai folosit tot acelasi broder exagerat de amre.
In rest acum e mai bine integrat renderul si textul e ceva mai bun.
Eu am crezut ca din acel collab vei ivnata cate ceva.
Ai folosit tot acelasi broder exagerat de amre.
In rest acum e mai bine integrat renderul si textul e ceva mai bun.
aia e facuta pana sa mi fi dat lucrarea
Am continuat
lucrarea lui Majestic
Edited by FloriN.GFX, 17 December 2013 - 06:51 PM.
Imi plac , esti foarte bun la c4d , la smudge o cam dai in bara , treci si pe la portofoliul meu si poate facem un collab daca esti interesat .
Succes ! La smudge incearca sa il faci mai complex .. cu imbinari .
0 members, 0 guests, 0 anonymous users