Jump to content

Photo

[GAME] Need For Speed Rivals

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

Flavyu

Flavyu

Fost News Team

• Retired
  • 1236 posts
  • 60 topics
  • Joined 11-May 13
  • Country: Country Flag

Need For Speed Rivals

nfs_rivals-630x343.jpg

Descriere joc : 

Need for speed Rivals va ofera un gameplay similar cu cel pe care l-ati expermentat unii dintre voi in NFS Hot Pursuit dar cu diferite modificari. O sa puteti juca ca "racer" sau ca politist si o sa aveti acces la 11 gadget-uri ce pot fi imbunatatite .Dintre aceste gadgeturi mentionam EMP , schockwave sau optiunea de a solicita blocarea drumului atunci cand joci ca politist.Actiunea va avea loc in RedView County si intre cursele nebune , vei putea sa-ti personalizezi masina utilizand o mecanica similara cu cea din NFS UnderGround . Ca pilot , scopul tau este de a fi cat mai infam cu putinta ,conducand riscant si filmand cele mai reusite evadari. Ca politist jucatorii vor lucra in echipa pentru a-i prindre pe piloti. Cu cat prinzi mai multi piloti cu atat vei avea avansa mai mult in rang. Astfel vei debloca masini noi si echipamente de ultima generatie.  Surprinde adrenalina confruntarilor dintre pilotii care participa la cursele de strada si politistii aflati pe urmele acestora , intr-un mediu deschis impresionant . Are o grafica impresionanta care merita incercata de fiecare gamer.

Imagini: 

Need-for-Speed-Rivals_2.jpgneed_for_speed__rivals_wallpaper__1920x1386029.jpgimage_need_for_speed_rivals-22139-2725_0evasion.jpg

Specificatii :

Rating de varsta: 12+

Tip: Racing

Platforma: PC

Cerinte de sistem:

Procesor: Core 2 Duo E7600 3.06 GHz ,Athlon II X2 270 

Memorie RAM: 4 GB

Spatiu pe disc: 6 GB

DirectX: 10

Placa Video : GeForce GTS 250, Radeon HD 6670

Placa Sunet: Compatibila DirectX

Trailer: 

Edited by Flavyu, 22 October 2013 - 08:43 PM.

• cosmin701, SwanX and Jocky ;x like this

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Grafica este cat se poate de reala, sunt pasionat de jocurile de curse si prin urmare, sunt atras si de jocul asta.

Cerintele sunt cam "piperate" :P

Gj.

VerdeDeParis

VerdeDeParis

Ultras Member

• Membru
  • 597 posts
  • 20 topics
  • Joined 08-February 13

Spatiu pe disc: 6 GB

sper ca e corecta informatia desi nu cred. nu prea am loc pe hdd, dar sper sa ma bucur de el.

• SwanX likes this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

sper ca e corecta informatia desi nu cred. nu prea am loc pe hdd, dar sper sa ma bucur de el.

Informatia este eronata , minimul de memorie libera pe HDD este de 30GB .

Repost : http://forum.cs16.ro...r-speed-rivals/

Topic Closed

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users