Jump to content

Photo

[CS16] sfatul meu

• This topic is locked This topic is locked
12 replies to this topic

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Membru
  • 96 posts
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13
  • Country: Country Flag
Sfatul meu , schimbati managerii de mixuri ? De cand publicarii conduc mixurile? Stupiditate la maxim , sunt ft multi playeri care sunt 24/24 pe mixuri si voi dati manager la publicari , care au dat unban la toti codatii , ca peste o saptamana , doua sa-i baneze inapoi. Sau cea mai buna solutie ar fi , sa il aduceti pe Mapetz.

Anonymous poster hash: 61a10...798

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Am impresia ca esti unul dintre fostii Manageri , mai exact trick/imho /actualul zimbawe si acum iei la rost oamenii .

In fine , nu ma priveste pe mine asta , dar : Mapetz nu o sa mai fie niciodata primit , pentru fuga din vara pe alta comunitate , cu alte cuvinte ne-a lasat balta . 

Edit : epic fail 

43242.png

Edited by Nasacryl, 20 October 2013 - 12:34 AM.

• DroZeNaKee likes this

DroZeNaKee

DroZeNaKee

Fost Manager Mixuri

• Retired
  • 1723 posts
  • 74 topics
  • Joined 02-July 12

Salut trick, sa nu crezi ca nu imi dau seama ca esti tu, deoarece esti unul care plange in fiecare zi pe forum si pe servar si pe teamspeak.

De unde vine si acest print, pe care bineinteles am luat-o ca pe o amenintare + de asta mi`ai suferit in 5 reply-uri pe forum.

2013_10_19_00001.jpg

Trebuie sa iti readuc aminte ca, ce spui tu e exact contrariul la ce facem noi. Tu nu sti ce vorbesc eu cu Vraciu, tu nu sti ce am eu in cap. Asa ca, te rog frumos sa iti vezi de treaba ta. Tine minte bine de tot ce iti spun a 7-a oara, tu ai fost dat jos din functie din cauza ca ai atacat un servar PUBLIC, unde ai avut NU Co-owner ca mine, ai avut FONDATOR + ACCES FTP. Nu vreau sa spun mai mult. Bineinteles ca vei nega "EU nu sunt trick" si alte lucruri. Cel putin eu nu sufar cu nervii si stiu sa ma controlez. 

Edit pana apare urmatorul reply.
Vreti sa vedeti atitudine de la fostul manager? Ca am impresia, ca pe aici se arde aiurea. Uite aici

Edited by DroZeNaKee, 20 October 2013 - 09:32 AM.

• Nasacryl and DoT. like this

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

salut din nou :) , deci aia pe server ti-am spus-o in gluma , pentru ca nu eu decid , cat timp mai stai tu aici. si topic-ul asta aici nu a fost creat de mine , pentru ca....pff , hai sa gandim logic , tot ce ti-am spus eu fara ANONIM , pe forum la romanian mixers , e echivalent cu ceea ce e scris aici , de aceea nu vad rostul sa deschid topic aici , cand mi-am expus exact aceeasi parere la voi pe sectiune :) , topic-ul asta probabil la creat cineva din cele 7 persoane care mi-au dat like la post-ul unde v-am lamurit viata voastra ( a ta si a lui vraciu ) pe Romanian Mixers. 

si vezi ca ai spus singur , eram FONDATOR , nu eram obligat sa intru in fiecare zi ca tine Co-Owner sa intru sa fac ore ca sa iau UP. poti intreba baietii de pe RDS , ca intram acolo odata in 3 zile , de aia probabil si au aparut certurile , pentru ca intram rar , si de a-ia nervii mi-au cedat si am dat destroy :) . Salut! , 

P.S. Nasacryl mersi ca mi-ai zis de Mapetz , chiar nu stiam ca a plecat pe alta comunitate!

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Hopa ma ...a primit omu' 7 likeuri , nu mai e de gluma cu el :))

Eu sincer cred ca toata discutia asta nu o sa duca nicaieri , avand in vedere prezumtiile care stau la baza ei . Cu toate acestea , daca voi vedeti o 'paine' de mancat aici , nu am nimic impotriva , salut. 

• Vraciu and DroZeNaKee like this

Vraciu

Vraciu

Fost News Team

• Retired
  • 3460 posts
  • 283 topics
  • Joined 02-February 12

Nu inteleg de ce va pasa voua, ce fac eu cu drozen. Jucam unde vrem, cand vrem si cu cine vrem, nu cred ca sunteti voi in masura sa spuneti ca gradele au fost acordate gresit, daca nu faceam ce trebuie pana acum ramaneam fara grad. Cand o sa facem noi greselile facute de tine sau de alt Manager ( sa stric munca altor oameni sau sa las lumea cu ochi in soare) atunci sa veniti cu topicuri de genul, pana atunci plangeti pana va apuca durerea de cap. Daca voi credeti ca prin aceste topicuri ne faceti sa parasim proiectul va inselati, am ales sa ma ocup cu drozen si asta o sa facem, cum putem noi mai bine. 

PS : Cu amenintari de genul nu veni la noi, nu ne intereseaza nici macar 1% din ce spui tu sau alt suferind de pe mix-uri.

• Nasacryl likes this

DroZeNaKee

DroZeNaKee

Fost Manager Mixuri

• Retired
  • 1723 posts
  • 74 topics
  • Joined 02-July 12

Atata timp cat ai primit like la post, asta nu inseamna ca ai si dreptate. Esti unicul plangacios de pe comnitatea asta. Pe mine nu ma impresionezi cu amenintari de genu. Pur si simplu nu poti trece peste. Vorba lui Vraciu, atata timp cat am grija de Romanian Mixer, pot face partial ce vreau, joc unde vreau eu, merg unde vreau eu si tu nu imi poti interzice asta, uite ca nu ai ce face de data asta, vreau sa vad unde vrei sa ajungi, am mai spus si in alt topic, o sa iti faci video cum te dai cu capul de monitor de nervi. Daca aveai curajul raspunderi nu faceai topic cu Anonymity, ai facut asta doar sa vada Eduart cu Verde cat de "Mare goanga" te crezi, potolestete ca nu e chiar asa. Toti cei de la Romanian Mixer sunt oke si nu imi reproseaza nimic, au fost 2, 3 discutii care sa-u rezolvat in foarte scump timp, dar bineinteles ca unul e plangacios.  

43242.png

Ora 1:42, iar tu dintre toti "cei 7" te uiti la topic. Multumesc Nasacryl, ai unele faze de ma uimesti si pe mine omule :)). Acum trick, probabil iti plangi in pumni ca nu ai stiut sa te comporti, dar asta nu mai e si treba noastra, plangi in casa si nu ne arata si noua.

Multumesc.

• Nasacryl, DoT. and PINkilez ;x like this

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

Atata timp cat ai primit like la post, asta nu inseamna ca ai si dreptate. Esti unicul plangacios de pe comnitatea asta. Pe mine nu ma impresionezi cu amenintari de genu. Pur si simplu nu poti trece peste. Vorba lui Vraciu, atata timp cat am grija de Romanian Mixer, pot face partial ce vreau, joc unde vreau eu, merg unde vreau eu si tu nu imi poti interzice asta, uite ca nu ai ce face de data asta, vreau sa vad unde vrei sa ajungi, am mai spus si in alt topic, o sa iti faci video cum te dai cu capul de monitor de nervi. Daca aveai curajul raspunderi nu faceai topic cu Anonymity, ai facut asta doar sa vada Eduart cu Verde cat de "Mare goanga" te crezi, potolestete ca nu e chiar asa. Toti cei de la Romanian Mixer sunt oke si nu imi reproseaza nimic, au fost 2, 3 discutii care sa-u rezolvat in foarte scump timp, dar bineinteles ca unul e plangacios.  

43242.png

Ora 1:42, iar tu dintre toti "cei 7" te uiti la topic. Multumesc Nasacryl, ai unele faze de ma uimesti si pe mine omule :)). Acum trick, probabil iti plangi in pumni ca nu ai stiut sa te comporti, dar asta nu mai e si treba noastra, plangi in casa si nu ne arata si noua.

Multumesc.

nu inteleg care-i faza cu print-ul? am vazut , am intrat , am citit , am postat

ionas

ionas

Fost Super Moderator

• Retired
  • 2067 posts
  • 119 topics
  • Joined 18-April 11

O da-ti in copilarisme...va "omorati" prea mult si e doar un joc.

• Styler. likes this

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

O da-ti in copilarisme...va "omorati" prea mult si e doar un joc.

aici ai dreptate sefu , nu mai zic nimic , timpul ne va arata cine a avut dreptate si cine nu . HF

Vraciu

Vraciu

Fost News Team

• Retired
  • 3460 posts
  • 283 topics
  • Joined 02-February 12

aici ai dreptate sefu , nu mai zic nimic , timpul ne va arata cine a avut dreptate si cine nu . HF

Te intreb ceva, daca eu cu drozen stam manageri mai mult de cat ai stat tu cu RMS, faci cerere la banati-mi contul si te retragi de tot din comunitate si daca nu reusim noi, o sa fac eu cerere si ma retrag? Ce zici, facem asa sau nu? Atunci o sa vedem si cine e om de cuvant si cine nu, tot timpul ne va arata si cine are morcovul infipt bine si cine nu. 

PS : E clar ca daca nu accepti iti este frica ca raman eu cu drozen, mai mult de cat ai ramas tu cu rms.

Edited by Vraciu, 21 October 2013 - 06:09 PM.

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

Te intreb ceva, daca eu cu drozen stam manageri mai mult de cat ai stat tu cu RMS, faci cerere la banati-mi contul si te retragi de tot din comunitate si daca nu reusim noi, o sa fac eu cerere si ma retrag? Ce zici, facem asa sau nu? Atunci o sa vedem si cine e om de cuvant si cine nu, tot timpul ne va arata si cine are morcovul infipt bine si cine nu. 

PS : E clar ca daca nu accepti iti este frica ca raman eu cu drozen, mai mult de cat ai ramas tu cu rms.

imi plac creierii tai , :)) , crezi ca toata comunitatea se limiteaza la Romanian Mixers? Si nu imi e frica ca o sa stati mai mult sau mai putin , doar am zis timpul o sa ne arate. si nu il baga pe RMS , ca nu are nici o vina. Daca nu faceam faza cu RDS , crede-ma ca eram si pina in ziua de azi. :) , da-ti TC , ca prea multa palavrageala . Cum a zis un savant , si cum eu am adus aminte vorba lui " Timpul arata totul "

ionas

ionas

Fost Super Moderator

• Retired
  • 2067 posts
  • 119 topics
  • Joined 18-April 11

Cred ca se vor ajunge la jigniri in stilul asta si in plus nu discutati nimic constructiv.

@ TC

• Vraciu and ImperiaL like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users