Date tehnice :

Edited by Th3 H3aD, 09 October 2013 - 10:41 PM.
Date tehnice :
Edited by Th3 H3aD, 09 October 2013 - 10:41 PM.
Imi place foarte mult formatul lor si culoarea aia portocalie in modelul asta chiar prinde bine.
Pretul e unul ieftin si cred ca merita.
Sunt niste castii frumoase , cum a zis si lebada culoare modelului prinde bine , si este si la un pret ieftin
Arata foarte bine, a avut un prieten deal meu si am putut sa le testez,se aud foarte ok.
Arata foarte bine si pretule este unul foarte mic,maine ma duc si imi schimb castile mele cu acestea, sper sa nu ma dezamageasca.
Arata foarte bine si pretule este unul foarte mic,maine ma duc si imi schimb castile mele cu acestea, sper sa nu ma dezamageasca.
pune o poza cu ele cand ti le cumperi
Nu o sa te dezamageasca,le-am tinut pe cap si stiu cat sunt de bune. Se aud foarte smecher.
pune o poza cu ele cand ti le cumperi
Nu stiu de ce iti place tie mereu sa te bagi peste tot, dar ca sa te fac fericit si sa nu mori trist o sa fac si o poza, dar nu cred ca le schimba maine deoarece am sunat si nu le au in magazin, trebuie sa dea comanda.
Simplu, scurt si cuprinzator. La pretul de: 32Roni o pereche de casti ce ofera: Frecventa raspuns: 20Hz - 20KHz si au si acest design destul de okei, eu zic ca merita. Problema la A4tech este ca nu dau prea multa importanta materialelor cu care sunt invelite difuzoarele, si te dor urechile uneori din cauza acelui material dur.
La 30 de lei , nici nu iti trebuie mai mult . Repet , la ce pret au sunt foarte ok , mai ales pentru cei cu bugetul redus.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users