http://www.flashscor.../#match-summary
Acum nu mai este nici o problema.
Cosmin : De ce nu pui mai multe meciuri ( peste 6 ) si din cele 10 ( de exmplu ) "pariantul" pune doar 6 echipe,
Si inca ceva: Dupa aceasta etapa ( 6 ) la care au participar doar primii 6 , vei mai posta etape , dupa aflarea castigatorului ?
Eu as propune ca sa mai fie acest topic insa nu neaparat pentru un premium ci pentru FUN , adica acest subforum pentru mine e o atractie si cred ca si pentru celor ce le place sa parieze
Vor fi in total 10 etape dupa care se va anunta castigatorul STEAM-ului. Pana atunci regulile raman la fel, vor participa doar cei care sunt etapa asta.
Cum a fost random premium user si acest concurs, vreau sa mai organizez astfel de concursuri, cu diferite premii.
Unele meciuri din aceasta etapa sunt de cupa. Se ia rezultatul dupa 90 de minute sau echipa care se califica?
@My bad..
Edited by gmarian., 30 October 2013 - 04:14 PM.
Unele meciuri din aceasta etapa sunt de cupa. Se ia rezultatul dupa 90 de minute sau echipa care se califica?
A spus deja pe pagina anterioara..
''Voi face ca la majoritatea caselor de pariuri: rezultatul celor 90 de minute ( fara prelungiri si penalty-uri).''
Intrebarea mea :
Cand o sa se mai faca din nou acest concurs .
Probabil dupa reinceperea campionatelor si a Uefa Champions League, ca se parieze pe meciuri .
Probabil dupa reinceperea campionatelor si a Uefa Champions League, ca se parieze pe meciuri .
Pai a inceput deja Uefa Champions League si Europa League si concursul nu a inceput....
0 members, 2 guests, 0 anonymous users