Jump to content

Photo

[CS16] Abuz Nasacryl

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12
  • Country: Country Flag

Se "joaca cu functia lui",lasa "problemele personale" sa ii afecteze deciziile.Am postat pe sectiunea plugins si am primit un avertisment degeaba,consider.Eu i-am sugerat imbunatatiri pentru plugin,cum ar putea sa il faca mai interesant,sau ce ar putea adauga,daca nu gresesc asta scria si in postul lui:

Pentru eventuale intrebari / nelamuriri / modificari nu ezitati sa ma contacti prin PM sau reply  direct la acest topic . 

Daca tot deschis acest topic,vreau sa va mai arat un print,care  are intr-un fel legatura cu subiectul topicului si anume comportamentul lui.
Capture.png
Nu era obligat sa imi raspunda,desigur. Dar,eu ca user l-am intrebat ceva,pentru ca aveam nevoie de o lamurire. El fiind moderator,putea foarte frumos sa imi dea raspuns si sa lase la o parte divergentele personale.

• *SATANIC* @ CS16, miRifix, bulaNNNNNNNN and 3 others like this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Iara ai filme . Legat de mesaj , cel mai probabil am sters mai multe mesaje ( imi este plini nboxul odata la 2 max 3 zile) , si nu l-am vazut pe a tau necitit :) ce te vravuie asa tare ? puteai sa imi mai trimiti odata mesaj daca chiar erai interesat .

Legat de avertizare : Ai facut post-hunt , un user a spus acelas lucru inainte ta , insa tu ai zis acelas lucru sub alta forma : 

Puteai sa faci cu 1 singur public ambele comenzi.

@ Nu merge linkul de descarcare. (prost sa pui cu extensie)

Vin eu , si explic clar DE CE :

Nu am facut un singur public , deoarece am vrut sa evidentiez mai bine pentru "invataceii" de la Initiere scripting AMX Mod X

Legat de linkuri de download , nu dezinforma lumea  :

Simao.png

Pentru ca folosesti szAuthid in doua publicuri ai putea face aceasta variabila globala,astfel nu o vei mai definii de fiecare data.

Asta una la mana , si doi : nu e neaparat mai bine ce ai zis si tu , ti-a atras atentia si Hasky

Ai vorbit mai devreme de optimizare, acolo ai dreptate dar asta nu e o optimizare.

Pentru ca, de fiecare data cand intra jucatorul, se va executa ceva si anume sa determini steamid-ul.

E mai bine sa se execute anumite secvente doar cand comanda respectiva este accesata

Am explicat clar motivul pentru care am folosit 2 publicuri userului care a pus prima data intrebarea , nu trebuia sa postezi si tu acelas lucru , DE UNDE DEDUC ca nu ai citit ce am scris . Macar daca postai ceva ca lumea , nu aberatii ca sa te afli in treaba 

Pentru eventuale intrebari / nelamuriri / modificari nu ezitati sa ma contacti prin PM sau reply  direct la acest topic . 

Aia e una , si post hunt e alta , sa fim clar intelesi .

Edited by Nasacryl, 30 September 2013 - 09:13 PM.

• Denisa <3 likes this

iCe

iCe

Fost Moderator

• Retired
  • 439 posts
  • 46 topics
  • Joined 30-March 13

A-ti da cu parerea ontopic, conform topicului respectiv, nu inseamna post-hunt.

Edit by Jocky : 

In aceasta sectiune vor posta doar: Reclamantul, Moderator reclamat si Administratori/Fondatori

Edited by Jocky ;x, 01 October 2013 - 10:33 AM.

• bulaNNNNNNNN and .Ulquiorra like this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

A-ti da cu parerea ontopic, conform topicului respectiv, nu inseamna post-hunt.

Daca am lamurit capitolul respectiv , de ce am facut pluginul asa si nu cum a zis primul user , de ce a trebuit sa insiste asupra aceluasi lucru ? Ce isi inchipuie ?  ca nu stiam si eu sau cum ? Daca tot vroia neaparat sa imi zica ceva putea sa o faca prin PM .

Oare care e cu suferintele dintre noi ? LINK , postul #11 . Ti-am zis si eu , si mai multi sa termini cu atitudinea asta sfidatoare ca nu ne impresionezi cu  nimic .

• Denisa <3 likes this

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Topic Starter

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

E total diferit ce a spus Simao de ce am spus eu. El a zis sa pui comenzile intr-un singur public,iar eu am spus " daca tot folosesti 2 plublicuri fa variabila globala".Pentru cei care nu stiu,o variabila nu are treaba cu un public,este ceva total diferit,nu ti-am sugerat sub nici o forma se faci un singur public.Ti-am dat sugestii,poate cu ultima parte am gresit sau nu,insa asta nu e post hunt.

Hasky nu a spus ca e gresit,ci ca partea a 2-a nu e o optimizare,insa nu imi amintesc sa fi spus in acel mesaj ca determinarea steamid-ului la conectare e o optimizare.

Explicatia cu mesajul este chiar banala sincer+ca am zis "nu era obligat sa imi raspunda"

Bun,deci iar interpretezi,eu am facut un print pentru cei care nu stiu,ce atitudine sfidatoare ? Singurul care are mereu ceva de obiectat la adresa fiecarui coleg esti tu. Acum mai am si alte "dovezi" pentru asta,dar nu vreau sa deviez de la subiectul reclamatiei. 

In postul tau scria "reply sau pm",eu am ales sa comentez prin reply,daca iti dadeam pm ar fi fost sters(banuiesc). Acum,chestia era,nu ca nu ai stii tu,eu am dat doar niste sugestii,repet e total diferit. Il rog pe hasky sau un scripter cu experienta sa decida daca ce am spus eu si ce a zis simao e acelasi lucru.

dovada2.png

Cine vorbea de suferinte......este postul meu de aici:http://forum.cs16.ro...rt-2-pluginuri/

Acum,am terminat tot ce aveam de spus,asa ca astept un sm/a/f cu o decizie.

Edited by Artick, 02 October 2013 - 02:41 PM.

• bulaNNNNNNNN, FlorINNNNNN and appLy^NxT like this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Ai dreptate ... e total diferit ce a spus Simao de tine . Diferenta e ca tu esti tot timpul pe langa subiect , si altii chiar zic lucruri ca lumea . Aici iti dau dreptate . 

• KRIMEX and Denisa <3 like this

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Topic Starter

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

Ai dreptate ... e total diferit ce a spus Simao de tine . Diferenta e ca tu esti tot timpul pe langa subiect , si altii chiar zic lucruri ca lumea . Aici iti dau dreptate . 

Mai devreme spuneai ca am zis acelasi lucru ca el,acum ca e total diferit.Te contrazici singur.

Edited by Artick, 03 October 2013 - 01:51 PM.

• Vraciu and khasdar like this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Cat de greu era sa iti dai seama ca sunt sarcastic =)) 

In fine , astept decizia unui fondator / administrator , deja faci chat pentru un avertisment verbal , dat corect . 

Edited by Nasacryl, 03 October 2013 - 07:55 PM.

• KRIMEX likes this

gcristi.

gcristi.

Gold Member

• Membru
  • 762 posts
  • 143 topics
  • Joined 07-May 13

Cat de greu era sa iti dai seama ca sunt sacastic =)) 

In fine , astept decizia unui fondator / administrator , deja faci chat pentru un avertisment verbal , dat corect . 

Nasa eo nu te acuz nici de rau nici de bn dar nu inteleg ceva? de ce imi tot dai advertisment verbal la sectiunea plugins ? ce gresesc in topic-uri?

Edit by Jocky : 

In aceasta sectiune vor posta doar: Reclamantul, Moderator reclamat si Administratori/Fondatori

Edited by Jocky ;x, 03 October 2013 - 07:56 PM.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Nasa eo nu te acuz nici de rau nici de bn dar nu inteleg ceva? de ce imi tot dai advertisment verbal la sectiunea plugins ? ce gresesc in topic-uri?

1)Sectiunea Plugins T:ID 196507 | 196506
Repostare plugins

http://forum.cs16.ro...plugin-craciun/
http://forum.cs16.ro...rhiva-radio-zu/

2) Sectiunea Plugins T:ID 196450
Nerespectare regulament postare

Ai dat copy/paste , nici nu te-ai sinchisit sa faci sa arate un pic mai "estetic"

432235.png

Edited by Nasacryl, 03 October 2013 - 07:53 PM.

• KRIMEX likes this

cosmin701

cosmin701

Fost Administrator

• Retired
  • 5095 posts
  • 407 topics
  • Joined 31-October 11

Nasacryl, incearca sa fii mai calm. El si-a expus parerea.
Incercati sa comunicati prin PM/messenger/TS3 , nu veniti repede si faceti reclamatii ...
T.C.

• Nasacryl, Andrei;, SpLitT @ ZM and 1 other like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users