E total diferit ce a spus Simao de ce am spus eu. El a zis sa pui comenzile intr-un singur public,iar eu am spus " daca tot folosesti 2 plublicuri fa variabila globala".Pentru cei care nu stiu,o variabila nu are treaba cu un public,este ceva total diferit,nu ti-am sugerat sub nici o forma se faci un singur public.Ti-am dat sugestii,poate cu ultima parte am gresit sau nu,insa asta nu e post hunt.
Hasky nu a spus ca e gresit,ci ca partea a 2-a nu e o optimizare,insa nu imi amintesc sa fi spus in acel mesaj ca determinarea steamid-ului la conectare e o optimizare.
Explicatia cu mesajul este chiar banala sincer+ca am zis "nu era obligat sa imi raspunda"
Bun,deci iar interpretezi,eu am facut un print pentru cei care nu stiu,ce atitudine sfidatoare ? Singurul care are mereu ceva de obiectat la adresa fiecarui coleg esti tu. Acum mai am si alte "dovezi" pentru asta,dar nu vreau sa deviez de la subiectul reclamatiei.
In postul tau scria "reply sau pm",eu am ales sa comentez prin reply,daca iti dadeam pm ar fi fost sters(banuiesc). Acum,chestia era,nu ca nu ai stii tu,eu am dat doar niste sugestii,repet e total diferit. Il rog pe hasky sau un scripter cu experienta sa decida daca ce am spus eu si ce a zis simao e acelasi lucru.

Cine vorbea de suferinte......este postul meu de aici:http://forum.cs16.ro...rt-2-pluginuri/
Acum,am terminat tot ce aveam de spus,asa ca astept un sm/a/f cu o decizie.
Edited by Artick, 02 October 2013 - 02:41 PM.