Contra,mai bine sa aflii mai multe despre partener/ă decat sa dai dovada ca esti un obsedat sexual pe care il intereseaza numai sexul de la partener.

[CS16] Sex la prima intalnire!PRO sau CONTRA?
Postat 07 December 2013 - 02:33 PM

Eu unul as fii contra... Daca unei fete ii ceri sex la prima intalnire, poti sa o pierzi si poate ai posibilitatea de a pierde o fata pe cinste, in schimb daca accepta poate tu esti numarul X din trecutul ei .
De la parerea mea la faptele altora e cale lunga, tot ceea ce va cer este sa fiti protejati, nu stiti niciodata cu ce fel de partener sunteti si riscurile sunt mari, atat pentru voi cat si pentru viitorul vostru .
Sanatate .
- Minnie and -SaGeTaToR- like this
Postat 28 January 2014 - 08:58 PM

#Contra , Nu poti sa faci sex din prima intalnire deoarece deabia o cunosti si deja vrei sa te culci cu ea, dupa mine mai intai ar trebuie sa o cunosti sa sti ce face in timpul liber si dupa un timp ar fi momentul potrivit , cum se spune totul la momentul potrivit.
Postat 28 January 2014 - 09:05 PM

CONTRA .
1 . Faci sex de la prima intalnire, dar va ganditi daca o sa mai aveti o a 2-a intalnire ?
2 . La unele persoane, cea mai buna relatie se bazeaza pe INCREDERE, RESPECT, LUPTA, SIGURANTA .
3 . Cei/cele care sariti de la prima intalnire-n pat, o faceti doar pentru ce ? A va arata "musculatura " ?
Intotdeauna voi merge pe intermediul meu, de a CUNOASTE mai intai persoana, de a stii cu cine stau de vorba, de a stii pe cine am alaturi .
O relatie adevarata, nu se bazeaza doar pe sex, sau, facand sex la prima intalnire .
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi