Momentan , cum ai spus si tu jocul este lansat doar pentru PS3 si XBox 360 , insa se astepta si varianta PC sa fie lansata in 2014 . Comentariile sunt de prisos , toata lumea a ramas uimita de performantele acestui joc si pe buna dreptate .
Jocul e reusit, grafica noua fata de celelalte e radicala.
Edited by DroZeNaKee, 21 September 2013 - 10:11 PM.
Jocul mi se pare super si cred ca multi dintre noi au urmarit Trailerul daca nu pe cel original pe cel de la Satana.
Sar putea sa ami iau si eu jocul pt ca am PS3 dar inca nu sunt sigur.
Oricum ca de obicei Rockstar Games ne uimeste.
Jocul mi se pare super si cred ca multi dintre noi au urmarit Trailerul daca nu pe cel original pe cel de la Satana.
Sar putea sa ami iau si eu jocul pt ca am PS3 dar inca nu sunt sigur.
Oricum ca de obicei Rockstar Games ne uimeste.
In locul tau, daca as avea PS3 nu as sta pe ganduri, sincer
ON: Jocul este superb: grafica bestiala , istoria fiecaruia dintre protragonisti gandita ca sa fie cat mai realista si captivanta si dinamica jocului...Uimitoare.
Daca GTA V ne-a uimit asa tare, GTA VI ori va fii o bestialitate de joc ori o replica cu cateva imbunatatiri dupa "V". Sper sa apara cat de curand varianta pentru PC.
Grafica super buna, diferenta mare la acest capitol fata de seriile celelalte de Grand Theft Auto.
Asteptarea ( pe platforma PC ) imi face in ciuda.
Grafica super buna, diferenta mare la acest capitol fata de seriile celelalte de Grand Theft Auto.
Asteptarea ( pe platforma PC ) imi face in ciuda.
Aceleasi sentimente
Super grafica si game play.
Dupa imagini imi place cum arata si il voi descarca
...
Nu stiti cand apare si pe PC ?
![]()
Momentan , cum ai spus si tu jocul este lansat doar pentru PS3 si XBox 360 , insa se astepta si varianta PC sa fie lansata in 2014 . Comentariile sunt de prisos , toata lumea a ramas uimita de performantele acestui joc si pe buna dreptate .
Pay attention .
Am cumparat ieri jocul pentru PS3 si pot spune ca nu-mi pare rau ca am dat atatia bani pe el. Jocul e foarte bine facut, atat din punct de vedere al graficii (foarte multe detalii), cat si din punct de vedere al misiunilor. Ca o concluzie: un joc care merita toti banii .
PS: Cine are GTA 5 pentru PS3 si vrea sa jucam online -> PM .
Parerea mea ca e cel mai awesome , incredibil , valoros joc din toate timpurile. Merita fiecare banut, parerea mea e sa nu stati pe ganduri daca doriti sa il cumparati.
Pe langa ca ai un gameplay foarte real, o grafica impecabila ai si o harta foarte mare, exista si 3 personaje, sigur nu te-ai plictisi de el. Va dati seama ca GTA SAN ANDREAS e din 2004, si inca tot este foarte curtat. Sa nu uitam si ca poti juca online, inca un motiv sa nu mai vezi lumina soarelui.
PS. Un mic incovenient am : Ca inca nu a aparut pe PC, sincer un GTA nu poate fi jucat pe consola, tot farmecul este daca joci cu mouse-ul si tastatura.
Da, si parerea mea este cel mai reusit joc al anului 2013 .LIKE THIS!
Parerea mea ca e cel mai awesome , incredibil , valoros joc din toate timpurile. Merita fiecare banut, parerea mea e sa nu stati pe ganduri daca doriti sa il cumparati.
Pe langa ca ai un gameplay foarte real, o grafica impecabila ai si o harta foarte mare, exista si 3 personaje, sigur nu te-ai plictisi de el. Va dati seama ca GTA SAN ANDREAS e din 2004, si inca tot este foarte curtat. Sa nu uitam si ca poti juca online, inca un motiv sa nu mai vezi lumina soarelui.
PS. Un mic incovenient am : Ca inca nu a aparut pe PC, sincer un GTA nu poate fi jucat pe consola, tot farmecul este daca joci cu mouse-ul si tastatura.
Ai mare dreptate, mai ales ca pe PC va fi cam greu de jucat la cum se arata sa fie grafica jocului , te va costa mult sa il poti juca pe PC. Trebuie sa faci un update prin unitate pentru a putea juca in regula acest joc.
Extraordinar jocul , grafica + claritatea + nu are errori
Credeti-ma am jucat GTA V pe Xbox 360 e super , super fain jocul cine vrea sa il cumpere il recomand.
Daca va uitati o sa il vedeti si pe GINX si va veti da seama si de acolo daca pe mn nu ma credeti .
Grafica corespunde progresului tehnologic de peste tot,
inclusiv de la GTA 3 jocu' e bestial, ideea sa faci misiuni si orice vrei pe strada e pe placul nostru
Edited by ConSecinte, 14 November 2013 - 12:21 AM.
Extraordinar grafica jocului....misiunile sunt plăcute,dar,se cam termină repede..un prieten la terminat in 2 zile...
Am jucat jocul ... este foarte superb .. trebuie sa ai pc bun sa iti mearaga .. eventual eu lam jucat in sala de net dar grafica e superba .
0 members, 0 guests, 0 anonymous users