Salut, as dorii sa raspundeti mai repede la staff apply, am aplicatie de o saptamana aproape si nu s-a raspuns...
Anonymous poster hash: 28bcd...00c
Salut, as dorii sa raspundeti mai repede la staff apply, am aplicatie de o saptamana aproape si nu s-a raspuns...
In medie , statusul aplicatiei se updateaza odata la 2 saptamani (mai mult sau mai putin ) . Indiferent de asta , trebuie sa ai rabdare , deoarece graba poate reprezenta un minus pentru tine . Pe langa asta , gandes-te ca nu esti singurul care aplica , trebuie verificati fiecare user in parte , posturi , topicuri , warnuri primite etc . So , be patience .
Pai astept de mult.
In fine, imi place ca va faceti treaba!
Cu asemenea atitudine, nu o sa iei curand grad. Poate si rabdarea e un test, mai stii
ken are mare dreptate trebuie sa ai rabdare eo am un staff aplly in jur de 2-3 saptamanii si nam intrebat pe nimeni nimic am avut rabdare...
cogu @ CS16, on 19 Sept 2013 - 3:45 PM, said:
ken are mare dreptate trebuie sa ai rabdare eo am un staff aplly in jur de 2-3 saptamanii si nam intrebat pe nimeni nimic am avut rabdare...
Scuzati ca ma bag, dar dupa cum scrii cred ca nu vei fi acceptat niciodata. (ma refer la partea gramaticala)
Unde 3 saptamani ? De astazi sunt fix 11 (Moderator) respectiv 10 (Designer) zile de atunci cand ai aplicat.
Ai rabdare, fiecare o sa primeasca un raspuns.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users