Jump to content

Photo

[CS16] Pro sau contra epilatului pe picioare la baieti

• This topic is locked This topic is locked
35 replies to this topic

QAZW.

QAZW.

Power Member

• Banned
  • 76 posts
  • 9 topics
  • Joined 09-August 13
  • Country: Country Flag

Ce parere aveti de epilatul pe picioare la baieti?

UmBrA @ CS16

UmBrA @ CS16

Platinum Member

• Banned
  • 1111 posts
  • 78 topics
  • Joined 02-February 13

WTF,cum naiba sa faci asa ceva?:))))))))))

VerdeDeParis

VerdeDeParis

Ultras Member

• Membru
  • 597 posts
  • 20 topics
  • Joined 08-February 13

fată fiind, pot spune că sunt contra. un bărbat trebuie să arate ca un bărbat nu ca o păpușă masculină. să aibă 2 sprâncene bine definite nu să arate ca un vârcolac în rest așa cum l-a lăsat maicăsa.

• kenftw, POLARSOOON, Nasacryl and 2 others like this

Impulsive.

Impulsive.

New Member

• Membru
  • 9 posts
  • 1 topics
  • Joined 12-September 13

Eu ma epilez. Am evoluat si noi, iti dai seama ca nu mai poti spune cuiva care a trecut de 25 de ani si nu s-a epilat niciodata sa o faca. Acum rar vezi un baiat neepilat. Chestia asta a plecat de la fotbalisti, dar eu consider ca este un lucru bun. Nu numai picioarele trebuiesc epilate, ci orice zona a corpului, mai ales zonele intime. Ma rog, excludem mainile. Fata aia frumusica care o vezi intr-o cafenea sau pe strada nu o sa iasa nici macar la cafea cu tine daca esti mamut.

Edited by Impulsive., 12 September 2013 - 11:48 PM.

• QAZW. likes this

MaxiiGFX;

MaxiiGFX;

Untouchable Member

• Banned
  • 1465 posts
  • 173 topics
  • Joined 27-September 13

Epilatul pe picioare mi se pare ceva normal ..

Nu stai cu stufu pe picioare dar nici sa te epilezi prea des.. pare urat

-SaGeTaToR-

-SaGeTaToR-

Fost Moderator

• Retired
  • 1820 posts
  • 219 topics
  • Joined 22-December 12

Nu vad nimic anormal in acesta privinta cu epilatul,dar totusi pe picioare la sexul masculin mi se pare aiurea

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11

Epilezi daca ai ce. Sunt multi barbati care au par mai putin pe picioare decat unele femei, so...

Kinnie.

Kinnie.

Member

• Membru
  • 48 posts
  • 21 topics
  • Joined 29-June 12

Contra, nu cred ca te`ar ajuta cu ceva sa te epilezi pe picioare!

BaHaMaS

BaHaMaS

Ultras Member

• Membru
  • 453 posts
  • 52 topics
  • Joined 24-November 12

Doamne fereste!Niociodata nu o sa fac asa ceva.Trebuie sa vii vreun...Un barbat este un barbat!

• Nithen likes this

-SaGeTaToR-

-SaGeTaToR-

Fost Moderator

• Retired
  • 1820 posts
  • 219 topics
  • Joined 22-December 12

Un barbat este un barbat!

Sincer acum eu am vazut si barbati fetite...asa ca te astepti la orice. 

WEHEARTIT!

WEHEARTIT!

Member

• Membru
  • 26 posts
  • 4 topics
  • Joined 26-September 13

Eu sincer sunt de acord cu epilarea barbatilor pe picioare si in zonele intime.Nici o fata nu ar iesi cu tine daca esti mamut.

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Parerea mea este una neutra, iata si de ce.

Daca e sa o luam logic, nici femeile nu ar avea de ce sa se epileze si totusi o fac. Dar iata ca trecerea anilor a creat un stereotip, si anume, femeia trebuie sa se epileze fiindca e o "dama" si barbatul nu, si acesta daca o face este gay sau metrosexual sau cum vreti voi... Fiecare face ce vrea, este viata, corpul, si onoarea lui ;)) Nu trebuie sa catalogam pe nimeni dupa cum se imbraca, dupa cum arata sau in cazul de fata daca se epileaza sau nu.

Orice sportiv va poate lamurii despre treaba cu epilatul.

Eu unul sunt basketbalist si am practicat si atletismul, ma epilez, si totusi tot imi intorc capul dupa femei :)) Mi se pare mult mai comod sa alerg fara par pe picioare, in probele de viteza orice secunda conteaza si daca esti epilat simti o mica diferenta care pana la urma poate fii decisiva. Multi o sa credeti ca e o prostie, si va intrebati cum poate un lucru asa minuscul sa faca diferenta, ei bine, o face. 

Alt exemplu poate fii si inotul, cu cat e mai mica rezistenta pe care trebuie sa o infrunti cu atat inoti mai repede.

Daca tot exista cineva care nu e de acord cu mine dupa "romanul" asta ;)), raspunsul meu la intrebarea "De ce ma epilez?" este, pentru ca vreau :)

Sanatate!

• cs_blkk16 and Denisa <3 like this

Denisa <3

Denisa <3

Member

• Membru
  • 24 posts
  • 12 topics
  • Joined 02-October 13

Eu sunt PRO . E un lucru „ secsiii ” și te atrage un baiat care se epilează . E un semn că are grijă de el :>

• cs_blkk16 likes this

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Retired
  • 2315 posts
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13

o face este gay sau metrosexual
 Gresit , sunt fotomodele Barbati care nu pot sa prezinte hainele pe care le poarta cu par pe corp. 

Eu sunt PRO . E un lucru „ secsiii ” și te atrage un baiat care se epilează . E un semn că are grijă de el
Vorbind in numele "femeilor" : Nu toate sunt atrase da baieti parosi/epilati fiecareia ii place ceva , ce stie numai ea.

ON: Epilatul pe picioare daca voua va place sau nu va place sa sa aveti par pe picioare/maini/etc este treaba voastra .. Conteaza si aspectul , dar ce este prea mult strica ! Mai important este intelectul.

cs_blkk16

cs_blkk16

Ultras Member

• Membru
  • 388 posts
  • 16 topics
  • Joined 03-February 13

Eu sincer sunt de acord cu epilarea barbatilor pe picioare   deci spor baieti !! :P 

• SwanX likes this

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Gresit , sunt fotomodele Barbati care nu pot sa prezinte hainele pe care le poarta cu par pe corp. 

Tu ai inteles ce ai vrut din propozitia aia, citeste din nou si iti vei da seama ca nu faceam pe nimeni gay sau metrosexual daca se epileaza.

Eu bateam un apropo la ceea ce se zice in ziua de azi, cat ca eu nu sunt de acord (Daca ai fi citit tot ti-ai fi dat seama)

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Retired
  • 2315 posts
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13

Tu ai inteles ce ai vrut din propozitia aia, citeste din nou si iti vei da seama ca nu faceam pe nimeni gay sau metrosexual daca se epileaza.

Eu bateam un apropo la ceea ce se zice in ziua de azi, cat ca eu nu sunt de acord (Daca ai fi citit tot ti-ai fi dat seama)

Mai citeste tu odata ce am scris eu .Eu am spus ca unii barbati sunt nevoiti sa se rada , nu trebuia sa spun gresit ci trebuisa sa mai adaug ceva. dar sa lasam of-topicul

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Banuiesc ca ai deschis acest topic deoarece ai dori sa te epilezi ... eu iti zic urmatorul lucru : intotdeauna vor fi cativa care te vor cataloga drept gay , si de asemenea totodata vor fi cativa care te vor aprecia pentru faptul ca te "ingrijesti"

Eu personal nu m-am epilat niciodata , dar barbieritul , tunsul , igiena orala si corporala reprezinta  un lucru indispensabil . Am vazut multi care erau epilati si in fundulet , dar puteau a transpiratie de nu puteai sta langa ei  . So what's the point ?

Edited by Nasacryl, 02 October 2013 - 10:03 PM.

• SwanX likes this

JAy

JAy

Gold Member

• Membru
  • 751 posts
  • 100 topics
  • Joined 29-August 13

Contra

SeaL @ CS16

SeaL @ CS16

Ultras Member

• Banned
  • 366 posts
  • 48 topics
  • Joined 22-September 13

Unii sunteti inca copii deci nu aveti de unde sa stiti cum e cu parul de pe picioare. :-j

Afla ca fotbalistii se epileaza mai mereu pentru ca de la efort transpira si asta le provoaca mancarimi si iritatii.

Eu am facut rugby si ma epilam pe picioar, chiar si acum ma epilez. Mai asteptati sa cresteti pana sa comentati aiurea. ;))

• CeZaR^ likes this

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users