Este posibil ca aceasta problema sa iti apara din cauza memoriei ram, nu ca ar fi defecta ci insuficienta la programele rulate de tine in acel moment cind apare problema
Windows in functie de ce varianta ai iti utilizeaza o anumita parte din memoria ram orice aplicatie sau pagina web face ca sa sistemul de operare sa utilizeze din ce in ce mai multa memorie ram, tu spui ca ai 1 Gb memoria ram, cam putin
ca sa aflii cita memorie ram utilizeaza sistemul de operare si aplicatiile sau paginile web deschise de tine faci asa:
apesi simultan ctrl+alt+del iti apare o fereastra(windows task manager) acolo dai click pe performance si o sa vezi cpu usage si pf usage
cpu usage iti arata cit la % este utilizat procesorul iar pf usage iti arata memoria ram utilizata in acel moment, ca un exemplu pt tine pot spune ca eu in acest moment am deschis aceasta pagina si jocul de counter fara a fi intrat pe un server iar memoria ram utilizate de calc meu este de 636 Mb, mentionez ca si eu folosesc windows XP sp3
Recomand sa mai adaugi memorie ram in calc tau sa ai un minim 2Gb Ram
Edited by da_boomb, 15 September 2013 - 05:15 PM.