Pot sa aflu si eu ce s-a vorbit la sedinta?
Am fost pe ts3 dupa aia he1sankk mi-a spus sa intru pe messenger ca acolo va avea loc conferinta si mi-a spus sa astept.
Probabil a uitat sa ma anunte ca s-a mutat pe skype.
apoi nu mare lucru..
-cine se mai cearta pe server, are remove direct
-fiti cat mai activi si putin mai politicosi cu playerii
-cei care pot sa doneze 2-3 euro sau sa bage un boost(ma refer la cei care nu fac asta), nu cred ca este o suna asa mare..
-fiti cat mai activi pe server + forum(cei care au scoala in special) + ca se baga minim un boost saptamanal din partea lui Off
-si ce am mai dat remove la cei care nu au fost prezenti si nu au anuntat.(Vedeti topicul "Sedinta")
Daca mai aveti un argument/idee/propunere, va rog sa o expuneti.
Zyrex daca nu gresesc la intrebare in limba eng nu e Are you ready? Vezi la semnatura scrie You are ready?
Deci din cate stiu eu "You are ready?!" inseamna Sunteti gata?! si dupa vine la el "Try Monster.cs16.ro!" adica Incercati Monster.cs6.ro!
iar Are you ready? inseamna Esti gata? deci eu cred ca am tradus bine si el a stiut la ce se refera
Are you ready e varianta corecta.
Are you ready=sunteti gata=esti gata deoarece "you" are forma si de plural si de singular.la intrebare se inverseaza:
Afirmatie:You are ready!.
Interogatie: Are you ready?
#Nu va luati dupa googletranslate,nu e bun de nimic.
cuvintele unul cate unul le traduce ok,dar cand e vorba de o propozitie sau o fraza deja nu mai pusca
Aceasta postare a fost editata de dragosh.mic: 21 October 2013 - 03:02 PM
edit
Ce subiect interesant de discutie semnatura mea
dragos afirmatia si interogatia este controlata de punctuatie
deci daca ma joc cu semnele bine pot evidentia orice oricum .
Monster iti transmit pe ym simpatia mea....ca iti bagi degetele unde nu trebuie si eu stau si repar din urma.
As vrea sa fac o propunere ati vrea sa fiti de acord sa facem un topic cu recrutam admini ... Petru ca ,, parerea mea este ca nu prea sunt admini ...Astept propuneri
Aceasta postare a fost editata de aNNdr3s: 24 October 2013 - 08:05 PM
Eu sunt de acord sa gasim mai multi admini,daca e pana acolo chiar am si multi prieteni care ar fi dispusi sa ajute. Totusi eu ma gandesc ca ar trebui sa gasim un mod de a aduce mai multi playeri pe server.
Din 24 de ore 21 se joaca snow,d2x2,buzkill si alte harti mici(adica nu sunt destui playeri)
Asta ar trebui sa ne fie prioritatea.
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi