Niste dovezi ceva? totusi este fondator si pentru asemenea decizii as vrea o dovada

Staff Only
Postat 14 October 2013 - 07:54 PM

1.
2.
3.
4.
Ce pretentii poti sa ai de un la asemenea om ?
Daca da bani inseamna ca poate face ce vrea?
Sa stau sa accept asemenea limbaj de la un necrescut?
Merita remove dar am zis ca poate totusi deschide oleaca ochii in 2 saptamani....dar nu cred avand in vedere activitatea lui pe forum, 90% din posturile lui sunt pe langa topic...si tot asa mai departe.
P.S : Adminii care au ocazia sa foloseasca EXTERMINATE sa posteze aici daca functioneaza cum trebuie...adica daca playerul executat intra inapoi repede.
Aceasta postare a fost editata de ZyreX: 14 October 2013 - 07:58 PM
Postat 15 October 2013 - 08:47 PM

Mda sunt de acord cu tine petru cele 2 saptamani a folosit un limbaj destul de vulgar duffy duck daca cu mine vb frumos nu inseamna ca ceilalti sunt niste nimicuri plus ZyreX ca e mai mare ca tine cu multi multi ani trebuie sa va respectati unul pe celalalt si cand zic asta ma refer la tine
Postat 16 October 2013 - 05:16 PM

Hai gata cu fotosinteza
Duffy a vorbit urat ,merita remove!
Exterminate --> Nu stiu cum aveti in ftp , dar daca aveti advange_bans + exterminate... Jucatoru nu patesete nimic, ii distruge CS`ul , si il scoate din joc... la care ii merge repede intra imediat
Concluzia: Daca ai advange_bans +exterminate nu primesc automat ban!
Dupa ce ii dai exterminate., trebuie sa il bagi si in banlist`menu !
Postat 16 October 2013 - 06:30 PM

Zyrex in primul rand scuze de jignire sper ca iei o decizie in legatura cu adminul ieri erau 5 codatii pe server si eu am stat si nu am avutce sa fac lam sunat pe number si mia spus sa intr. pe adminul lui dar am refuzat ...
Sper sa mi se maidea o sansa Imicer scuze zyrex petru a doua oara am avut o zi aiurea rau si ca miai mai suspendat si adminul nu mam aptinut scz. sper sa imi primesc adminul inapoi
- SebyZ95 and WoW.dLL like this
Postat 16 October 2013 - 07:40 PM

Scuzele nu le accept , nu e prima data cand faci asa ...dar acu a fost "groasa" treaba. Uitate si tu la activitate ta si intreabate daca meriti rankul in afara de faptul ca vb foarte urat, folosesti comenzile cum doresti, nu te consulti cu echipa, toate posturile tale din aceasta comunitate nu au legatura cu topicurile in cauza. Calmeazate, pune-ti in ordine gandurile, ia o cheie de "10" si mai regleaza atitudinea, implicate in administrarea comunitatii pentru ca suntem o echipa si avem nevoie de parerea fiecaruia, ideii, propuneri...etc.
Problemele cu serverul :
- exterminate distruge cs-ul dar sunt 2 metode simple, fisierele din cs puse doar pe READ ONLY sau noile placi video cu chipset NVIDIA au integrat in soft protectie pentru astfel de cazuri.
- blind e doar blind nu e blind de ala care da ban + exterminate, doar te anunta ca a facut frag si atat.
- advance bans e un plugin , exterminate e altu nu se pot lega unul cu altu ci doar exterminate + ban si salveaza in logul clasic.
Deci imi spuneti ce combinatii doriti si incerc sa le rezolv, de ce incerc pentru e oleaca cam greu cu timpul la mine dar le rezolv
- Monroe likes this
Postat 17 October 2013 - 01:53 PM

am inteles ca nu accepti scuzele recunos nam activtate pe forum ca din multe lucruri care apar noi eu nu apuc sa comentez la ele sau sa imi dau parerea asa imi mai cere odata scuze si nu o sa mai intample daca vrei poate imi dai adminul inapoi sa ma ocup de codati ca pe la 3 ora nu e niciun admin si atunci intra codati dar daca nu imi voi accepta pedeapsa de 2 saptamani
- WoW.dLL likes this
Postat 17 October 2013 - 03:36 PM

Nici nu stiu cu ce sa incep mi-am retinut vocabularul de maidan in lesa si m-am controlat , dar nu pot sa cred ca exista asemenea copii pe planeta astia ne fac de ras serverul puteti vedea in screenurile urmat.:@ (aTc si Sindrom) merita remove deci nu au varsta necesara sau mintea mai bine spus sa fie ADMIN pe server.
Au incalcat multe reguli
1. Folosesc comenzi pe alti adimini
2.Se oftica la deces si persecuta playeri
3.Comenteaza la superior (ii atrag atentia sa termina prostia imensa care o detine el continua ca un copil de cresa si comenteaza)
4.Amenintari ( ii spun termina ca dupa iti iei talpasita de pe server pentru incalcarea regulilor el comenteaza:| )
http://imageshack.us...ges/36/a41.bmp/
http://imageshack.us/f/707/r62j.png/
http://imageshack.us...es/20/ebrp.png/ - aceasta nush daca e voie sau nu sa se urce pe mapa dar am dat-o ca sa stiu si eu:) (de cand sa pus double jump la maior? )
http://imageshack.us...ges/5/4syf.png/ - asta e cireasa cireselor trebuie sa fii prea incepator ca sa faci asa ceva ne face de ras pe server:|
http://imageshack.us...s/600/iuc8.png/ - aici e opera lu aTc si el ofticat ca toti .
http://imageshack.us...s/405/z3f6.png/ - amenintari la un grad mai mare , totusi am si eu o perioada de cand sunt pe server sa nu zic vechime ca nui adevarat dar totusi perioada aia o am nu vine un copil de-al de el si face aceste prostii!!!
Daca nu ar fi Zyrex , Off , Secret si Robert pe server cred ca ar fi ce-l mai esuat server si vin niste jumate de cerebel si chiar fac chestia asta , ma deranjeaza tare de tot!
- SebyZ95, ZyreX and WoW.dLL like this
Postat 17 October 2013 - 05:40 PM

We1ghty - incepi sa fii cum trebuie si ai procedat foarte bine, adica ai expus problema aici.
Propun :
- downgrade : atc
- remove sindrom, a fost degradata o data, apoi a luat remove, acum iar are admin si tot continua cu actiuni care dauneaza imaginii serverului avand in vedere ca inca suntem in ascensiune.
- SebyZ95 and Monroe like this
Postat 17 October 2013 - 05:59 PM

Sindr0m.-remove, VIP-ul raamne
aTc-propun avertisment, deoarece azi mia dat niste bani, are si el vip.
P.S.: ZyeX, Sindr0m. nu a luar rmv, a luat -1, dupa a luat +1 pentru ca a avut 15 ore. acum ii dau remove
Aceasta postare a fost editata de Secret!?: 17 October 2013 - 06:00 PM
Postat 18 October 2013 - 02:37 PM

La ce sa ii ramana vip-ul lui sindrom?
a donat, mia dat mie 13 lei->3 euro=> vip permanent.
si cand trebuie sa dau luna asta, ii dau si pe aia.
EDIT: A OK ATUNCI II LASAM
Aceasta postare a fost editata de M0nst3r!: 18 October 2013 - 03:25 PM
- DesTin^ likes this
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi