Salt la continut

Fotografie

Staff Only

- - - - -

• Please log in to reply
843 replies to this topic

ZyreX

ZyreX

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 789 Postari:
  • 75 topics
  • Joined 08-December 12
  • Country: Country Flag

- We1gHTy - fiecare isi vede frumos de treaba in banca lui, doar cei care au muncit cu adevarat la acest server au dreptul sa ceara socoteala si se stiu ei care sunt, a munci nu inseamna doar sa donezi. In ultima vreme ai o atitudine IMPULSIVA inutila...chiar inutila, incearca sa te controlezi, nimeni nu vrea sa te dea afara dar vad ca tu iti faci singur drumul catre remove, incearca sa fii calm  si sa faci treaba.

- He1sankk - a facut o greseala la inceput, a recunoscut, si-a cerut scuze, in rest am o parere buna despre el.

Fiecare admin raspunde pentru ceea ce face, totul se salveaza, fiecare comanda pe care o dati, fiecare cuvant pe care il spuneti.

Eu nu vreau sa vad ca pleaca admini sau primesc remove din cauza unor probleme banale care pot fi rezolvate usor, lasati orgoliul de o parte si la treaba cu voi.

Aceasta postare a fost editata de ZyreX: 05 October 2013 - 07:03 PM

Monroe

Monroe

Fost Moderator

• Retired
  • 1316 Postari:
  • 175 topics
  • Joined 10-September 13

Nu ma int ce face pe server , daca el nu este unul dinte acei ce au muncit si merita titlul de FONDATOR al serverul nu are ce comenta la mine el este la fel ca si mine ba chiar mai jos pt ca eu am un UP pentru ca am avut activitate server+forum el ce a scos din buzunar 20 lei si gata e mare binefacator al serverului.

he1sankk

he1sankk

Member

• Membru
  • 28 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 04-October 13

We1gHTy^ Ti-am spus eu nu am ce imparti cu tine, Noi vrem sa revi pe server ne impacam si asta e tot. Daca vrei daca nu asta este Bafta in continuare daca vrei sa continui pe acest server intra pe server! Daca nu asta este eu am vrut sa indrept lucrurile.   Multumesc ZyReX pentru incredere asta e tot adevarul!

ZyreX

ZyreX

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 789 Postari:
  • 75 topics
  • Joined 08-December 12

- We1gHTy - CALM ! Din pacate sunt vremuri dificile, unii ajuta comunitatea cu BANI altii cu INTELIGENTA lor altii cu TIMPUL lor, in concluzie suntem o echipa si trebuie sa facem treaba, sa discutam in echipa orice problema si tot asa mai departe.

SebyZ95

SebyZ95

Master Member

• Membru
  • 1936 Postari:
  • 130 topics
  • Joined 11-April 12

We1gHTy eu as zice sa te impaci cu el si sa lasati orgoliul la o parte nu a zis nimeni ca iti da remove tu ti-ai facut treaba 

he1sankk

he1sankk

Member

• Membru
  • 28 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 04-October 13

Eu ia-m dat remove daca intra pe server ii dau adminul inapoi!

Multumesc pentru intelegere ZyReX si Karpfen

ZyreX

ZyreX

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 789 Postari:
  • 75 topics
  • Joined 08-December 12

I-ai dat downgrade, are adminul activ in continuare, lasa`l asa daca intra si isi vede de treaba primeste 2xup si LINISTE ! :D

TaTuAJ @ CS16

TaTuAJ @ CS16

Member

• Membru
  • 32 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 01-October 13

Am sii eu o problema cu adminu In_genunchi i-am facut ss la un plyer si ala hai ma coaie  dami id m-a inerva imi vedea sai dau ban , dar nu m-am coborat la nivelul lui. Tot se lauda k este pe skipe cu fondatoru asta nou (ala tare in gura si smecher) . In legatura cu Adminu In_genunchi el admin mi-a dat ban mie , a folosit o comanda de admin pe mine ( mai exact ban ) am si dovada : http://imageshack.us...20/8484/qc8.png

http://www.fileshare.ro/e29904144

Aceasta postare a fost editata de TaTuAJ @ CS16: 05 October 2013 - 07:55 PM

In_genunchi

In_genunchi

Member

• Membru
  • 51 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 21-August 13

Eu l-am banat pe TaTuAJ 120 minute  Dovada

Motivul: Face ss si jucatorul cerere Y/M si el ii zice "ma doare undeva" + se i-a in gura cu he1sankk 

pe mine nu ma inttreseaza adminul,eu vreau sa va ajut nu sa incurc,dar nu asemenea oameni nu poti sa faci performanta

Pentru mine nimeni nu este mai presus de mine si eu de alti. Toti suntem egali,dar unii nu inteleg asta. 

In_genunchi

In_genunchi

Member

• Membru
  • 51 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 21-August 13

De ce nu spui si motivul? Eu nu am nimic personal cu tine,dar nu se procedeaza asa;)

TaTuAJ @ CS16

TaTuAJ @ CS16

Member

• Membru
  • 32 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 01-October 13

ai citit regulamentu? nu vezii k scrie k nu ai voie sa folosesti nici o comanda pe vrun admin ??

ZyreX

ZyreX

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 789 Postari:
  • 75 topics
  • Joined 08-December 12

In_genunchi - remove, conform regulamentului.

Tatuaj - al 2 lea avertisement care se transforma in - 1.

In genunchi un avertisment

Aceasta postare a fost editata de Karpfen: 05 October 2013 - 09:26 PM

TaTuAJ @ CS16

TaTuAJ @ CS16

Member

• Membru
  • 32 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 01-October 13

Fericiti GATA nu mai am ADMIN

WoW.dLL

WoW.dLL

Platinum Member

• Membru
  • 1129 Postari:
  • 107 topics
  • Joined 17-May 13

TaTuAJ nu mai ai admin==>nu mai ai ce posta aici->next time report

We1gHTy^ : nu ma folosi un astfel de limbaj, ai admin. he1sankk: data viitaore adu si tu o dovada.

Nu ma mai certati, suntem o echipa, nimeni nu pleaca. Clar?

SebyZ95

SebyZ95

Master Member

• Membru
  • 1936 Postari:
  • 130 topics
  • Joined 11-April 12

In_Genunchi eu ii dau un avertisment pentru vechime

Buzdu

Buzdu

Advanced Member

• Membru
  • 147 Postari:
  • 7 topics
  • Joined 25-June 13

Deci in_genunchi stiu ca ti`ai cerut remove cand erai pe server ,dar vad ca nu ai luat .. Atentie la limbaj si comportament ca admin. Avertisment!

We1gHTy^ > Ca admin nu ai dreptu sa vorbesti urat ,nici cu un prieten de`al tau !

Si he1sankk > Vorba lu Secret data viitoare vin`o cu o dovada ceva. sa nu te mai calce pe nervi alti admini! .. Tu esti nou si majoritatea nu te stie . si au ceva cu tine, ,deci data viitoare Dovada!

Cu stima Buzduganu!

• SebyZ95 and WoW.dLL like this

ZyreX

ZyreX

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 789 Postari:
  • 75 topics
  • Joined 08-December 12

In_genunchi - daca ti s-a oferit o sansa nu trebuie sa te pui in gura cu mine (discutia de pe server), faci ci ti se spune, respecti regulamentul si echipa CLAR?

Probleme cu adminii le expui aici nu faci de capul tau nimic !

Buzdu

Buzdu

Advanced Member

• Membru
  • 147 Postari:
  • 7 topics
  • Joined 25-June 13

Deci Fiecare admin , problemele lui cu alti admini trebuie sa le expuna aici ,deaia se numeste Staff Only ..

Nu va mai luati la cearta pe server,ca sa vada si jucatori limbajul si comportament-ul vostru de admin!

Eu propun ca data viitoare cine se va mai certa/se va mai lua de alt admin pe server fata de jucatori sa primeasca -1 !

Respect !

• SebyZ95 likes this

WoW.dLL

WoW.dLL

Platinum Member

• Membru
  • 1129 Postari:
  • 107 topics
  • Joined 17-May 13

Si eu tot asta le spun. Unii inteleg, altii nu. In curand va fi sedinta, si se va discuta.

ZyreX

ZyreX

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 789 Postari:
  • 75 topics
  • Joined 08-December 12

E grele, la unii nu conteaza ce grad ai, nu este exista respect fata de membrii staff-ului dar atunci cand sunt sanctionati...situatia se aprinde sau "milogesc" pe la unii si problema "se rezolva". Da sunt transant, daca nu esti consecvent si transat cu oamenii esti "calcat" in picioare.

• SebyZ95 and WoW.dLL like this

0 useri citesc topicul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi