noThIng^ mai e in staff? Nu l-am mai vazut de mult , nici pe CaTaLiN ..
Ar trebui sa ii cautati , o sa avem nevoie de oameni , mai ales in perioada asta de vacanta care o sa urmeze !! Ai mai facut cv cu skin-urile alea?
Nu stiu, vad ca si tot mai putini playeri pe server nu inteleg de ce, admini online sunt aproape mai toata ziua...conditii sunt pentru un joc linistit...
Si eu am observat ca sunt putini playeri ..... Sambata si Duminica se juca mai mereu 6-7 ,7-8 etc , acum pauza...
Adminii isi fac treaba foarte bine , si unora nu le convine asta. E vorba si de chestia cu rushu , playerii vor sa joace cum stiu ei sunt prea multe reguli pe server . App ZyreX , nu mai merge anti-team-falsh. Eu zic ca ar trebui sa lasam jocul mai liber.
Si eu sunt de acceasi parere ca punem accent prea mult pe regulament gen rush sau altele.. Aici ii dau dreptate lui rld.
Da asta cu rushu as zice sa cada pt ca asta cred eu ca i-a cam alungat pe playeri , asa faceam si eu cnd dadeam de un sv de asta care zicea no rush etc ieseam si intram pe altu
Okei, renuntam la rush.
Anti-flash-team face figuri din cauza versiunii de amx, liniile de comanda sunt toate corecte dar zic eu ca e mai bine ca nu mai merge ca doar e free game
Mai scapi mana , sau arunci aiurea si se duce de rapa runda.. Cu skin-urile mai faci cv ZyreX? Sau ai si uitat?
Corect! Ai la dispozitie o saptamana , dupa care esti concediat! )
0 members, 2 guests, 0 anonymous users