Staff Only
Postat 21 January 2014 - 04:16 PM

Postat 22 January 2014 - 04:54 PM

Nu pot sa intru nu imi mai merge parola.... http://www.2shared.c...nXXqNl/rld.html
Ai rezolvat ceva?
Postat 23 January 2014 - 09:57 AM

Dragi admini !
RESPECTATI REGULAMENTUL !
amx_ss:
- folositi aceasta comanda doar pe romani! Pentru a evita SS-urile facute strainilor orientati-va dupa ping, cei cu ping peste 50 sunt straini. In cazul programului de noapte cand se activeaza fakeping, puteti sa vedeti pingul jucatorilor tastand in consola "ping", iar o lista cu toti jucatorii v-a fi afisata la fel si pingul lor in partea stanga.
- nu folositi aceasta comanda pentru a detecta coduri, acesta face doar "print-uri" jucatorului adica pentru wall, intr-un cuvant spus nu este pentru aim/norecoil/speed/etc
- nu folositi aceasta comanda daca nu vedeti ca are cod, dar vreti sa fiti sigur deoparece are "scorul cam mare"
- nu folositi aceasta comanda inainte de a intreba in adminchat daca jucatorul a fost verificat
- nu faceti SS-uri la mai multi jucatori deodata, intr-un intervat de 1-2 minute sau secunde, asteptati sa luati pozele de la primul jucator careia i-ati facut SS apoi treceti la urmatorul
- folositi aceasta comanda atunci cand in demo nu se vede 100% wall-ul
- aceasta comanda se foloseste doar atunci cand stati spec si fara scuze ca: "numai asa il prind"/"vreau sa il iau pe nepregatite"
- asigurati-va prins ESP ca jucatorul are inamici in fata cand ii faceti SS (adica dupa perete)
- dupa ce a-ti facut poze unui jucator trebuie sa ii dati date de contact.
- pentru o buna informare a jucatorului legat de predarea pozelor folositi textul : " 5 poze la id .... ! Ai 2 min ! "
Aveti in poza de mai jos forma ideala de a il informa pe jucatorul "tras in poza". Repetati datele de contact in chat deoarece in chat apar foarte multe informatii care ruleaza rapid si jucatorul poate sa nu observe datele de contact si nu toti stiu sa apese consola sa verifice daca a fost informat...
- SebyZ95 likes this
Postat 29 January 2014 - 02:52 PM

Va invit pe steam grupul MONSTER.
Cei care aveti steam dati click pe linkul - http://steamcommunity.com/groups/energymns
Distribuiti acest link si invitati-va prietenii in grupul nostru.
- SebyZ95 likes this
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi