Multumesc de intelegere !

Staff Only
Postat 05 January 2014 - 09:55 PM

Zyrex crezi ca aveam in plan sa fac accident ? sau ca l-am facut asa de placere sa vizitez spitalu? Am facut cerere de absenta de mult . uitate cand e deschis topicul , si cu faza sa-mi scoata adminul vroiam sa o fac de mult dar nu mai aveam mega pe tlf , stiu ce-i poate capul lu fratemiu ... 10 ani in pnm.. Pare rau daca am facut vreo greseala si daca am facut-o mi-o asum .
Postat 08 January 2014 - 02:52 PM

Mai vizitati si voi sv din cand in cand macar. M-am saturat de injurii si de reclamatii .... Cand fac o greseala vine cnv cu reclamatie dar nu vad persoana care ma reclama sa fie asa activa pe sv... Cand un admin face frag si iese daca ii spun cv. Era vb ca asta este o comunitate si ca trebuie sa ne intelegem intre noi, unde e acea intelegere despre care se vorbeste?! Fara suparare acum dar asa e!
Postat 08 January 2014 - 03:01 PM

Nu cred ca poti sa zici ca eu nu sunt activ pe sv . Si atunci cand intru nu cred ca mai exista codati pe sv . Monster intra mai mereu si zyrex cand are timp, si catalin... in rest ce mai vrei , astia suntem . Ne trebuie mai mult staff , ne trebuiesc admini capabili
Postat 09 January 2014 - 03:02 PM

Eu intru zilnic minim stau 30 de min sau daca nu intru de mai multe ori seara si stau cateva minute si verific ...si tot asa mai departe.
In reclamatia pe care o ai rld nu am reusit sa vizualizez demo`ul ...lipsa de timp aseara dar incerc astazi.
Daca ai o reclamatie pentru un ban si tu ai dovezi si dovada arata ca nu e ceea ce crezi tu nu e o problema, toti gresim din diferite motive, era mai rau daca nu aveai dovada sau nu iti face-ai prezenta pe forum. Jucatorii au diferite stiluri de joc, unii au joaca foarte bine de zici ca e codat dar de fapt sunt anii de experienta si altii o dau direct pe fata dar tot zic ca au zeci de ani de cs.
- SebyZ95 likes this
Postat 09 January 2014 - 10:57 PM

Sunt si eu curios cine e best si de unde are gradu ala ? Nu are habar de admin !!!! :
Dovada 1 :
besT. : uitate la ce admin ai tu si ce admin am .
Pe om il face gradul .
(ADMINS) besT. : adica iam facut poze o iesit dupa sv acum o intrat iar
Omul asta nu da ban daca face poze si nu i se predau , dar in schimb da exterminate la acelas jucator cand intra . Pe forum nu l-am vazut in viata mea si pe sv acum e prima oara cand il vad . Cer REMOVE + BAN .
Postat 10 January 2014 - 05:43 PM

Asa este ShaGGy nici eu nu lam vazut pe server si se juca pe alte servere ca il am pe steam la prieteni si la amenintat pe unu joker cu destroy si dupa aia ia dat exterminate http://postimg.org/image/5reut8wlf/ si http://postimg.org/image/3yby4xber/ ....Am revenit cu un edit ca sa nu mai dau alt reply adminul best da la vot harta awp_india in minutul 34 chiar dupa ce am schimbat mapa http://postimg.org/image/8hugzeh9f/
Aceasta postare a fost editata de KamiKaze1019: 10 January 2014 - 05:52 PM
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi