La multi ani si tot ce va doriti!!
Sa facem cea mai buna treaba!!
La multi ani si tot ce va doriti!!
Sa facem cea mai buna treaba!!
ca sa incep anu' nou mai bine zicemi si noi ce avem pe suflet nu? :3 Zyrex imi pare rau pentru toate conflictele care au fost intre noi . Sper sa ne intelegem bine de acum incolo si sa colabora ca prietenii. nu neaparat ca staff . Un an nou fericit si plin de bucuri tuturor .
La Multi Ani 2014!!!
La Multi Ani Tuturor!!!
Am revenit si eu din "mini vacanta" pe care mi-am luat-o.
Pentru o donatie cu cine vorbesc si eu >?
Cu mine
La multi ani tuturor si fie ca noul an sa va aduca multa bucurie , implinire si multa sanatate ca fara ea nu faci nimic.
Ajung si eu diseara tot cam pe vremea asta (00:00)
La Multi Ani 2014!!!
Dragi admini !
Nu il mai banati pe - [E]li[T]e^Assassin^[S]car[F]ace, este un jucator strain, presteaza pe Monster de mai bine de 3-4 luni, este un jucator bun + steam + sunet !
rLd^shIfT . te rog sa citesti regulamentul . Nu prea vad unde scrie ca daca folosesti scut pe dust2x2 dai ban / slay /kick . Si atitudinea ta din cerere de admin a lui wh0! a lasat de dorit .
Shggy tu ai o problema cam cu toti adminii cu prima ocazie faci reclamatie, nu sunt singurul care face greseli gandestete. Ai facut o donatie dar asta nu iti da dreptul sa judeci! E fara scut!!
Harta :
- adminul este obligat sa dea vot in ultimele 5 minute pentru a evita votul automat. Cereri parerile altor admini chiar si a jucatorilor. Nu dati vot dupa bunul plac.
- se pot folosi toate armele care sunt pe harta
- nu folosit scutul !
Mai citeste regulamentul din cand in cand shaggy!
Edited by rLd^shIfT, 03 January 2014 - 05:26 PM.
Harta :
- adminul este obligat sa dea vot in ultimele 5 minute pentru a evita votul automat. Cereri parerile altor admini chiar si a jucatorilor. Nu dati vot dupa bunul plac.
- se pot folosi toate armele care sunt pe harta
- nu folosit scutul !
Mai citeste regulamentul din cand in cand shaggy!
AICI AI PUNCTAT BINE
rLd^shIfT . te rog sa citesti regulamentul . Nu prea vad unde scrie ca daca folosesti scut pe dust2x2 dai ban / slay /kick . Si atitudinea ta din cerere de admin a lui wh0! a lasat de dorit .
Eu zic ca nu a gresit cu nimic la aceea cerere decat ca a facut un +1 dar mai greseste si omul asta nu ins ca trb sa il certam pentru atata pana acum Kamikaze si rld^shift sunt 2 admini model care se tin de adminat foarte bine si asta ma bucura , sa ajungeti toti la fel si sa va intelegeti bine intre voi fara certuri de astea inutile
Da, exact cum zice monster, suntem o comunitate, si trebuie sa ne intelegem bine, nu sa ne certam ca la gradinita
Monstrule ai revenit....tutzi...
))
Da, exact cum zice monster, suntem o comunitate, si trebuie sa ne intelegem bine, nu sa ne certam ca la gradinita
Asa va fi dar eu nu stiam de faza cu scutu
. Greseala mea . am omis niste reguli in regulamen . am recitit si m-am convis .
Scuzele mele pentru RLD .
Edited by ShaGGy_cs16, 04 January 2014 - 06:32 PM.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users