Fara suparare ar trebui sa fiti mai atenti cu playerii care fac cereri de admin sau ar trebui sa puneti un program de recrutare cu cateva intrebari!

Staff Only
Postat 30 December 2013 - 07:37 PM

Dorm in papuci
Stiu e o problema cu recrutarea dar eu unul stiu pe cine trebuie sa trag de ureche.
Inca mai avem nevoie de admini, cu oleaca de experienta, cu capul pe umeri si sa nu aibe o jumatate de buletin.
Aceasta postare a fost editata de ZyreX: 30 December 2013 - 07:42 PM
Postat 30 December 2013 - 08:00 PM

Ideea e ca se pleaca de la grad mic, daca omul isi da interesul si are o activitate bun spre foarte buna atat pe forum cat si pe server primeste up si tot asa mai departe dar din pacate multi vin cu donatii vor grad mare, fac prapad pe aici si se alege cu remove.
Sunt foarte putini useri care raman in aceasta comunitate din cauza ca eu nu permit circul (circ = minciuni, comenzi folosite aiurea pe useri / admini, certuri pe forum, acuzatii nefondate...etc.)
Eu vreau ca aceasta comunitate sa fie civilizata si sa se practice un joc cat mai curat posibil, singur e greu de aia noi toti cei care ne implicam formam o echipa care tine numele si prestigiul acestei comunitati in picioare.
Daca stii ce e ala respect si ce e aia comunicare...treaba merge unsa .
- ShaGGy_cs16 likes this
Postat 31 December 2013 - 10:33 AM

Catalin . Sunt curios ce-s cu activitatile astea ale tale pe alte servere ? http://www.gametrack...ATALIN/?game=cs
Postat 31 December 2013 - 10:46 AM

DIn pacate acest joc este jucat in intreaga lume si nick-ul mai poate fi folosit si de altcineva + activtatile anterioare raman inregistrate...pot fi si de acu 2-3 ani, nu vad o problema in asta + pe catalin il am in lista de prieteni pe steam si nu l-am vazut sa preseteze pe alte servere.
Aceste probleme sunt tratate de owneri, co-owneri si fondatori, initiativa lor sau la sugestia altor admini / jucatori.
Hai sa lasam astfel de lucruri si sa facem ceva constructiv.
Postat 31 December 2013 - 03:05 PM

Am luat ban de la adminul JusT # Do It o zis sa ii scot banul lui anonim si am zis ca nu si o zis ca imi da ban daca nu il scot http://postimg.org/image/jt8jazqo1/
Postat 31 December 2013 - 05:25 PM

Niste intrebari la care raspunsul sa fie ori despre amx ori despre forum ca sa inteleaga toti. Zyrex pana akm nu e nicio o problema. Adminul Anonim era activ pe sv mai tot timpul nu stiu ce la apucat si nici Just nu a facut asa pana akm. Propun un avertisment pt Just daca nu e prea tarziu...
Postat 31 December 2013 - 06:17 PM

Cand o sa discute cu noi acesti doi admini banati vor ramane.
Ei sunt direct resposanbili de privilegiile pe care le au, avem un regulament si trebuie respectat. Sunt de acord si cu o a 2-a sansa dar totul depinde de cel in cauza dar astfel de cazuri gen banarea adminilor fara nici un motiv e GRAV.
Am verificat logurile (discutiile din chat si comenzile executate) situatie e clara, abuz grosolan.
Aceasta postare a fost editata de ZyreX: 31 December 2013 - 10:14 PM
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi