Gata o ultima modificare la preturi mai mult de atata nu le mai ridic
Edited by M0nst3r!, 26 November 2013 - 08:39 PM.
Gata o ultima modificare la preturi mai mult de atata nu le mai ridic
Edited by M0nst3r!, 26 November 2013 - 08:39 PM.
nu. am intrat de pe net acum. de data asta nu am folosit nimic. si nici filezilla nu-l ami am in calculator
Vreau sa prupun sa in fiecare saptamana sa se organizeze o comferinta pe ts3 iar cei care nu vor fi prezenti vor primi -1 sau remove sau sa ne anute din timp ca nu poate participe la comferinta (motivul sa fi unul bun ) astept pareri
De ce sa primesc eu -1/remove ca n-am ts3 ca asa vrei? nu mi se pare corect,eu unul n-am TS3(n-am micro sau casti)
Eu sunt pro:
- pentru ce este facuta sectiunea "Monster" pe TS3? Sa fie doar asa....?
-eu ma mai propus ceva la "propuneri", nu este nevoie saptamanal de o conferinta
Eu zic sa fie facuta in fiecare luna ca , pe saptamana nu poate sa participe toti la conferinta ca nu toti au timp sa stea toata ziua la pc ............Parerea mea !
Hatrick cum adica nai ts3 e chiar asa de greu de dawloadad sau o pereche de casti nu e chiar asa scumpa si daca e nu obligatoriu in fiecare spataman odata sau de doua pe spatamana(si hatrick cum adica ca asa vreau eu asa e normal crezi ca vreau eu sa ia cineva remove sau -1 )
Edited by aNNNNdrey, 27 November 2013 - 05:48 PM.
Ma...
1:N-am TS3 nici n-o sa imi iau
2:Nu am mereu timp sunt la liceu si nu prea am timp acu cu tezele
3:Are dreptate ZyreX nu poti obliga pe cineva
Cat despre activitate Tony eu zic ca putem vedea cine posteaza pe forum si mai intra pe server..
0 members, 1 guests, 0 anonymous users