Pro , s-ar evidentia mai bine , chiar daca putem si fara sincer sa fiu .

Postat 08 September 2013 - 10:13 PM

A mai fost propusa acceasta chestie si respinsa! Chiar tu KEN AI DAT CONTRA LA ACCEA PROPUNERE , mi se pare josnic sa dati pro doar din prietenie sau pentru ca are grad >.> . http://forum.cs16.ro...insa-propunere/ TRAGE UN OCHI AICI KEN dai contra si faci tu acceasi propunere ? Si normal ca toti astia a sa-ti dea pro , ca tu esti designer ce pana mea ? CONTRA
Postat 09 September 2013 - 05:25 PM

Postat 09 September 2013 - 07:50 PM

@Cenzurat : ala de-a facut propunerea a scris 1 rand pe care l-a impartit mai apoi in 2. Eu nu am inteles nimic din ce a zis el, de-aia am dat contra. Crezi ca daca ala explica cum trebuia, nu lua pro ? Pana la urma propunerile sunt propuneri indiferent de unde vin.Tu oricum dai contra / pro fara sa te uiti ..

A explicat atat de bine pana cat si un "prost" ar intelege , poate n-ai vazut sau nu te-ai obosit , ce iti sare in cap cand auzi cuvantul "GRUP NAME INDICATOR" ? oare apar numere in aer ? doamne .. deci practit ar trebui sa se inchida topicu accesta , respectand regulamentul dar nu .. ca doar ..
Postat 13 September 2013 - 06:52 PM

Tu oricum dai contra / pro fara sa te uiti ..
A explicat atat de bine pana cat si un "prost" ar intelege , poate n-ai vazut sau nu te-ai obosit , ce iti sare in cap cand auzi cuvantul "GRUP NAME INDICATOR" ? oare apar numere in aer ? doamne .. deci practit ar trebui sa se inchida topicu accesta , respectand regulamentul dar nu .. ca doar ..
Vrei sa pari inteligent, si nu e cazul, crede-ma.
! 'Doamne', se scrie cu D MARE, ca nu vorbesti despre doamnele de pe Dorobanti.
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi