Multumesc.
New:
Edited by MytzaMytz, 28 October 2013 - 06:35 PM.
Mai intai de toate, vreau sa clarific un lucru, care ma deranjeaza enorm.
Logo-urile nu inseamna Web-Design. Web-designul are legatura strict cu site-urile web, si atat.
Logo-urile fac parte din Logo-Design
Acum, logo-urile tale.
Sa sti ca nu tot timpul ce este sofisticat si extravagant este si frumos. Uneori lucrurile mai simple sunt si mai bune, si aici ma refer la fonturile pe care le folosesti la un logo. Shape-ul trebuie sa fie unul friendly, placut ochiului, nu sa te chiorasti sa iti dai seama ce inseamna, sau ce semnifica.
Logo-urile tale sunt un pic cam simple, sau mai bine zis, nefinisate. Fontul pe care il folosesti la tagline trebuie sa fie unul mai simplu, si mai finut, si incearca sa faci imaginile pe rezolutie mai mare(undeza pe la 1280 px).
Nu mai bagati logo-urile in aceeasi oala cu web-designul.
Mai intai de toate, vreau sa clarific un lucru, care ma deranjeaza enorm.
Logo-urile nu inseamna Web-Design. Web-designul are legatura strict cu site-urile web, si atat.
Logo-urile fac parte din Logo-Design
Acum, logo-urile tale.
Sa sti ca nu tot timpul ce este sofisticat si extravagant este si frumos. Uneori lucrurile mai simple sunt si mai bune, si aici ma refer la fonturile pe care le folosesti la un logo. Shape-ul trebuie sa fie unul friendly, placut ochiului, nu sa te chiorasti sa iti dai seama ce inseamna, sau ce semnifica.
Logo-urile tale sunt un pic cam simple, sau mai bine zis, nefinisate. Fontul pe care il folosesti la tagline trebuie sa fie unul mai simplu, si mai finut, si incearca sa faci imaginile pe rezolutie mai mare(undeza pe la 1280 px).
Nu mai bagati logo-urile in aceeasi oala cu web-designul.
Da stiu si eu...ziceam ca o sa pun si ceva Web Design...am facut un index rapid...
L'am facut asa mic deoarece este un preview...
Edited by MytzaMytz, 29 October 2013 - 02:52 PM.
Tocmai ce ziceam ca simplitudinea e cea mai buna.. si tu... You smashed!
Nici nu stiu de unde sa incep
In primul rand, fa iconurile alea cat de cat asemanatoare...
In al 2-lea rand, un index nu are niciodata fundal transparent.
In al 3-lea rand, fonturile sunt un dezastru. Un index, defapt orice pagina web, trebuie sa aiba acelasi font, sau macar fonturi cat de cat asemanatoare... Si repet, finute, nu motocanoase.
In al 4-lea rand, un index, fie si previzualizare(la urma urmei, toate indexurile sunt previzualizari) are dimensiuni cat de cat maricele, si aici vorbeste de 1024, sau chiar 1280(cum le fac eu) pixeli.
Apoi, orice index trebuie sa fie codabil, adica sa il poti transpune in limbaj web, ori ce ai facut tu acolo, nu vad cum l-as putea coda, si am ceva experienta si acolo...
Copyrightul se pune undeva subtil in subsol, sau ma rog.. undeva micut, abia sa se observe, nu sa ocupe spatiu mai mult decat ar trebui...
Ia in considerare cele de mai sus, si refa-l
Inteleg ca esti incepator in asa ceva, dar toti trebuie sa invatam. Si pe mine m-au criticat altii si mai aspru, deci nu cred ca o critica constructiva strica...
Tocmai ce ziceam ca simplitudinea e cea mai buna.. si tu... You smashed!
Nici nu stiu de unde sa incep
In primul rand, fa iconurile alea cat de cat asemanatoare...
In al 2-lea rand, un index nu are niciodata fundal transparent.
In al 3-lea rand, fonturile sunt un dezastru. Un index, defapt orice pagina web, trebuie sa aiba acelasi font, sau macar fonturi cat de cat asemanatoare... Si repet, finute, nu motocanoase.
In al 4-lea rand, un index, fie si previzualizare(la urma urmei, toate indexurile sunt previzualizari) are dimensiuni cat de cat maricele, si aici vorbeste de 1024, sau chiar 1280(cum le fac eu) pixeli.
Apoi, orice index trebuie sa fie codabil, adica sa il poti transpune in limbaj web, ori ce ai facut tu acolo, nu vad cum l-as putea coda, si am ceva experienta si acolo...
Copyrightul se pune undeva subtil in subsol, sau ma rog.. undeva micut, abia sa se observe, nu sa ocupe spatiu mai mult decat ar trebui...
Ia in considerare cele de mai sus, si refa-l
Inteleg ca esti incepator in asa ceva, dar toti trebuie sa invatam. Si pe mine m-au criticat altii si mai aspru, deci nu cred ca o critica constructiva strica...
Stiu...am facut si Indexuri pentru niste firme de web-hosting...asta l'am facut in 10 min de plictiseala...poftim altele...si nu e transparent+e codabil...poti schimba linkurile..logo-ul etc.oricum uite altele (Cam fail):
Te descurci la smudge si pe stock , nu mi se pare nimic gresit , cat despre logo si web design nu sunt in masura sa iti dau sfaturi sa sa te critic pt ca nu am cunostinte Bafta
Lucrezi bine, ingrijit.
Imi plac si logo-urile.
La web-design nu ma bag ca nu sunt in masura pentru a comenta
KW !
La smudge esti bun, si la avatare. Iti voi zice sincer, nu-mi prea plac unele texte la smudge, dar KW.
ai inebunit cu acest smudge : nu mai stilu asta il faci, singura creatie buna in acest smudge e aceasta. incearca si alt tip.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users