A. Persoane în cauză:
- fondator WEST: Bruce Lee
- owner WEST: neW
B. Poze: Bruce Lee1.png (530 KB)
Edited by pandaru SA, 29 August 2013 - 08:58 AM.
A. Persoane în cauză:
- fondator WEST: Bruce Lee
- owner WEST: neW
B. Poze: Bruce Lee1.png (530 KB)
Edited by pandaru SA, 29 August 2013 - 08:58 AM.
Este server-ul lor, alegerea lor, pot juca cu coduri daca asa doresc, au drept deplin asupra server-ului.
...(Nu este frumos din partea lor)...dar Concluzie:Cat timp platesc hostul..
P.S: Treaba lor ...Nu o sa mai aiba playeri.
Da, dar pierzi din vedere că noi, playerii, suntem ai comunității CS16. Dacă cineva plătește un server, are dreptul să-și bată joc de playerii acestei comunități? Comunitatea va rămâne fără playeri importanți, în felul acesta.
Gândește-te la un ou spart într-o pungă plină cu ouă. Nu le afectează pe celelalte, dar nu-i așa că le murdărește? Nu-i așa că murdărește și punga?!
Și mai este ceva, au folosit și ban/destroy/spank pe jucători fără nici o vină. Asta este normal, nu?!
Edited by pandaru SA, 29 August 2013 - 09:11 AM.
pandaru SA, on 29 Aug 2013 - 07:05 AM, said:
Da, dar pierzi din vedere că noi, playerii, suntem ai comunității CS16. Dacă cineva plătește un server, are dreptul să-și bată joc de playerii acestei comunități? Comunitatea va rămâne fără playeri importanți, în felul acesta.
Gândește-te la un ou spart într-o plasă plină cu ouă. Nu le afectează pe celelalte, dar nu-i așa că le murdărește? Nu-i așa că murdărește și punga?!
Și mai este ceva, au folosit și ban/destroy/spank pe jucători fără nici o vină. Asta este normal, nu?!
sunt perfect de acord cu pandaru , da desigur au dreptul de a face orice , e serverul lor , ei platesc. dar ei strica imaginea comunitatii CS16.
# ar trebuie introduse niste reguli cand cumperi un server , ceva de genul "daca vreun fondator a fost prins cu cod" li se i-a serverul automat" , sau sa li se inchida serverul pe o durata anume.
Nu e frumos din partea lor . Pandaru are dreptate .. Strică imaginea comunităţii CS16 .. Noi nu suntem o badjocoră ... Asta dovedeşte faptul că nu au mai mult de 13 ani maxim 14 .
Ruşine .
Foarte urat din partea lor, mai ales ca sunt fondatori, cand ei ar trebuii sa dea un exemplu celorlalti, chiar ei folosesc coduri, ar trebuii sa se dea o regula in privinta aceasta.
Edited by iCe, 29 August 2013 - 09:38 AM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users