Jump to content

Photo

[CS16] Sunt in dubii

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
35 replies to this topic

crystyan799

crystyan799

New Member

• Membru
  • 18 posts
  • 5 topics
  • Joined 13-May 11
Eu nu inteleg de ce miorlau a inchis topicul asta http://cs16.ro/forum...048-Nu-e-frumos.... pt ca in primul rand ia cerut explicatii lui eduard.
Si topicul trebuie lasat deschis pana cand eduard va veni cu explicatia si in al doilea rand sa vada lumea ceea ce se intampla cu sv lor daca vor sa plece din comunitate
Mie nu mi se pare corect eduard sa ii iei sv omului stiind ca a investit atatia bani in el si plus ca sv e platit.R3al are dreptul sa faca ce vrea cu sv respectiv si toti ceilalti care iti plateste sv
Tu doar le poti lua dns,subforumul si xredirectele alea pe care le setezi tu cum vrei.Dar tie iti convine,omul a investit bani in sv si tu ai vaz ca e ful 24/24 gata i l-ai luat.

PA:Sa nu credeti ca m-a pus r3al sa fac acest post,eu unu nu am nici o treaba cu el.

Guest_r3al_*

Guest_r3al_*
  • Guests
  • Joined --
Da frate,bani investiti in 3 luni....cat na vazut el in toata comunitatea.
A vazut ca vreau sa fac,ma prins cu faza ca am schimbat gamemenu.ini catre un server din afara comunitatii si sa folosit de motiv sa`mi schimbe ip`ul la server,iar acum nu am nici un acces,serverul meu care l`am avut de la inceput si sta plin.
E rusinos frate....eu am pus conditie macar sa stea serverul inchis o zi,asa am timp sa`i anunt pe toti,pt ca daca e sv inchis lumea se intreaba de ce,si vine sa ma caute pe mine,asa daca e deschis lumea joaca,si practic toti banii care iam investit sau dus dintrun foc asa,si credetima in serverul Live sunt bagati peste 1500 lei in 3 luni,nu ma credeti va demonstrez la toti care vreti..

Eduart astept un raspuns,se returneaza banii macar pe sv platit ? Sau lasami ip`ul la server,nu pun xred nici gamemenu pe el,il tin doar inchis cateva zile si gata,rezolvam problema,nu trebuie tam-tam.

hai sa nu o dam in altele,sti ca am toate facturile de cand am platit primul leu la serverul asta ? Pt ca sunt destept,si tin tot ce ma poate ajuta pe viitor,tu nu esti firma particulara,nu esti nimic,as putea sa iti fac foarte usor problema,cum am bagat 15 mil intrun server de cs pot sa fac mult mai multe credema,nu ma subestima ;)

crystyan799

crystyan799

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 18 posts
  • 5 topics
  • Joined 13-May 11
Oricum nu stiu ce face crocodilu cata incredere mai are acuma ca si el a investit destul in sv ala ???
Defapt am investit si eu cu el si under.Eu sper sa iti recapeti ip la server man,nui frumos sa faca asa ceva si asta o sa-l afecteze si la comunitate nush cati o sa mai vrea sa colaboreze in felul asta.
Da ce ip vrea sa-ti de ala de la romania.cs16.ro ?

Spp^^

Spp^^

Ultras Member

• Membru
  • 598 posts
  • 11 topics
  • Joined 26-March 11

Eu nu inteleg de ce miorlau a inchis topicul asta http://cs16.ro/forum...048-Nu-e-frumos.... pt ca in primul rand ia cerut explicatii lui eduard.
Si topicul trebuie lasat deschis pana cand eduard va veni cu explicatia si in al doilea rand sa vada lumea ceea ce se intampla cu sv lor daca vor sa plece din comunitate
Mie nu mi se pare corect eduard sa ii iei sv omului stiind ca a investit atatia bani in el si plus ca sv e platit.R3al are dreptul sa faca ce vrea cu sv respectiv si toti ceilalti care iti plateste sv
Tu doar le poti lua dns,subforumul si xredirectele alea pe care le setezi tu cum vrei.Dar tie iti convine,omul a investit bani in sv si tu ai vaz ca e ful 24/24 gata i l-ai luat.

PA:Sa nu credeti ca m-a pus r3al sa fac acest post,eu unu nu am nici o treaba cu el.

Prietene drag ,acel topic la inchis din cauza unora ca voi care va bagati in sema in toate topicurile ,ai vazut ca r3al vrea sa stea de vb cu EduarT te-ai bagat in seama si tu ,si tocmai de aia la inchis acel topic ,pt ca eduart daca vrea sa zica ceva il va deschide si raspunde ,la fel ca si aici ai deschis un topic toatal aiurea zici ca ar fi problema ta nici decum a domnului r3al

P.S: crystyan la urmatorul topic deschis aiurea ca acum vei fi sanctionat

crystyan799

crystyan799

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 18 posts
  • 5 topics
  • Joined 13-May 11
In primul rand nu ma bagam in seama daca nu inchidea postu,asteptam sa vad un raspuns.
2:Sigur ca ma intereseaza ca poate vroiam sa iau si eu 1 server la voi dar in conditile astea e greu.
3:Poate imi zici tu locul unde tre sa postez.

PS:Daca consideri ca am incalcat vreo regula de la acest forum nu ai decat sa ma sanctionezi.

Spp^^

Spp^^

Ultras Member

• Membru
  • 598 posts
  • 11 topics
  • Joined 26-March 11
Postezi unde vrei ,dar nu aici daca vezi ca r3al are de discutat cu eduart ,nu va mai bagati voi in toate topicurile ,iar daca vrei sa deschizi sv il poti deschide ca hostul este destul de bun ,el este singurul din cate vad care se plange de host restul sunt 50 sau poate chiar mai multe sv care nu se plang

Gata EduarT daca are de zis ceva deschide el threadul

Guest_r3al_*

Guest_r3al_*
  • Guests
  • Joined --
Spp hai sa tragem o linie si sa fim sinceri.De ce sunt atatea servere in comunitate ? Pt ca e xred,si toata lumea sta pt xred.Daca maine scoate xred ii pleaca toti din comunitate.El ma acuzat pe mine ca am venit pt xred dar eu de fapt am venit sa bag 1500 lei in 3 luni,bine ca aici trebuie sa fac o mica rectificare.
Am avut si putine ajutoare la server,mau ajutat si alti oameni,dar 70% din bani iam dat eu.

Poate toata lumea a observat,dar serverele din cs16.ro pica des,daca nu pica la zi e sarbatoare,de ce pica ? Si de ce toata lumea tace ? Asta nu inteleg,lumea plateste ca sa le cada serverul zilnic ? Eu cel putin in ultimele 3 zile am vazut sv Live picat de 4,5 ori pe zi,daca nu mai bine.

Iar ce a facut el,sa`mi ia ip`ul.....nu a fost frumos,dar nu`i nimic,ca am tot ce trebuie de partea mea,am tot ce e necesar sa rezolv problema asta,sper doar sa nu fie atat de egoist si sa se gandeasca mai bine la ce o sa faca.
Serverul este platit pana in OCTOMBRIE,iar el la vandut deja ? Ce va spune asta oameni buni ?
Ce va spune ? Sper sa nu vina smecher si sa dea edit la topic sau sa`l stearga de tot,ai macar curajul asta si raspunde aici,sa vada toata lumea.

crocodilu

crocodilu

Advanced Member

• Membru
  • 198 posts
  • 93 topics
  • Joined 17-May 11
Sincer ceea ce vad ma cam ingrozeste. Adica daca eu vreau sa plec cu sv din comunitate nu imi da sv??? Asa ceva nu e posibil atata timp cat eu platesc lunar. Eu daca stau in comunitate cu sv beneficiez de dns subforum xredirecte si asistenta. Daca vreau sa plec nu mai beneficiez de astea dar sv imi ramane atata timp cat platesc lunar.Asa mi s-ar parea corect. Dar lasam sa vedem ce spune si eduard.

ca1ne

ca1ne

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3747 posts
  • 331 topics
  • Joined 07-November 89
  • Country: Country Flag
Ce va mai place voua sa va bagati in seama, fara sa aveti macar habar de ce sa intamplat :)

Crocodilul - exact ai dreptate si nu contesta nimeni faptul asta, acuma toti sariti si aruncati cu noroi, dar cand va dam atatea benefici atunci nu sariti cu gura, avem si noi regulile noastre daca nu stiti sa le respectati, suportati consecintele, atata timp daca serverul pleaca din comunitate amiabil si cu bun respect si nu se foloseste de comunitate, nu avem absolut nici o problema si stati linistiti ca nu profita nimeni de bani investiti de catre dumneavoastra cei vechi stiu ca nu am facut-o niciodata si nu o vom face.

Edited by ca1ne, 11 August 2011 - 11:59 AM.

EduArT

EduArT

EDUtată

• Fondator
  • 3378 posts
  • 586 topics
  • Joined 28-September 12
  • City:Suceava
Bun vad ca r3al spune doar partea lui cum ii convine. Daca e vorba de bani, crezi ca aceasta comunitate s-a facut pe 15 milioane? Toti jucatorii care sunt in comunitate?

Cand ai renuntat la xRedirect ti-am spus frumos si cat se poate de clar, daca vinzi/oferi/transferi jucatorii pe alte servere din afara comunitatii iti dau IP nou, ti-am spus asa? Ai intrebat si pe ca1ne cu aceeasi problema. el m-a sunat pe mine si i-am zis raspunsul. Dar se pare ca tu nu ti cont de noi. Tu ai server, doar ca ai alt IP, eu nu bag bani in comunitatea asta, cu xredirect samd sa vi tu, stai putin pe xredirect, vezi ca serverul merge bine, scoti xredirect, transferi jucatori, dar unde ne credem ma?

EduArT

EduArT

EDUtată

• Fondator
  • 3378 posts
  • 586 topics
  • Joined 28-September 12
PS. Userul r3al a primit ban pe forum pentru reclama in PM. Cine doreste dovezi sa ceara.

Inca o data treaba e simpla, ai vrut sa ne furi jucatorii, ti-am dat alt IP cum am promis, Tu ai serverul, de ce minti? Intra in gamecp si vezi ca ai serverul.

Guest_Chichi_*

Guest_Chichi_*
  • Guests
  • Joined --
r3al.....cei 7 ani de acasa.....ti-a explicat eduart tot

Edited by D3viLuTzZu CS16, 11 August 2011 - 01:57 PM.

Guest_Cococo_*

Guest_Cococo_*
  • Guests
  • Joined --
Ba deci nu vreau decat ipul ala,pana dau de ala de la jucausii sa mut dropurile atat.
Cand am dat de ala de la jucausii si am mutat dropurile,faceti ce vreti cu el.Chestia asta dureaza maxim o zi.

Eduart cum sa zici ca iti fur jucatorii eu ?Tu in momentu asta ce faci ?
Sti ca am dropuri pe ip ala si profiti,ma iei cu vrajeli de Ion Creanga ca vreau eu sa fur jucatori si tu ??:))
Devilutzu,ai sa mori pupincurist prietene.

D3viLuTzZu CS16

r3al....pupincurist esti tu....si asa esti din toate comunitatile in care ai fost.......problema asta o discutati pe mess....pe forum ati spus cam tot ....si crystian tu nu esti in masura sa ceri socoteala..nu mai deschideti atatea topicuri....explicatiile le gasiti in asta sau celalalt..inca care prea-educatu nostru r3al l-a deschis.T.C

EduArT

@ Cococo , trebuia sa iti muti dropurile si ce mai aveai cand te-ai decis sa ne furi jucatori. Eu respect regulamentul si il aplic, modifici xred loagingmenu etc, iti schimb IP-ul. Ti-am explicat frumos nu stiu de ce faci atata pe victima si ma arati pe mine cu degetul.

Mai las topicul deschis in caz ca am zis o miciuna. Te rog frumos fi barbat si acceptati greseala.

Edited by EduArT, 11 August 2011 - 02:53 PM.

Guest_Cococo_*

Guest_Cococo_*
  • Guests
  • Joined --
Tocmai devilutzu ca nam stat sa pup fondatorii,ca daca ii pupam eram si acum in comunitatea asta.
Eduart,ce xred am pus eu si cui ?
Xred nu am modificat nimic la el,niciodata,si sti asta,de ce mi le bagi pe gat pe toate acum ??:))
Loagindmenu este plugin personalizat care am voie sa fac ce vreau cu el,pt ca eu platesc server,platesc dropuri,iar din dropurile alea jucatorii intra pe sv meu si descarca loadingmenu,deci ala e pluginul meu,tu nu ai treaba cu el.
Si pe forum nu scrie nimic de nici un loadingmenu,ai facut anunturi cu xred,acolo ai toata dreptatea din lume,dar cu loadingmenu tu nu trebuie sa ai treaba.
Cum sa fur eu jucatorii cand eu platesc dropuri ? Eu le platesc pt mine,nu pt tine omule....

P.S : de ce ai vandut serverul din moment ce el e platit deja ? Sa inteleg ca ip nu mai am,banii nu se returneaza ?E frumos sa ai un sv sa iti plateasca 2 oameni pt el nu ?

P.S2 : aproape 300 de vizualizari,Eduart lumea vede....chiar daca tace vede sa sti

Edited by Cococo, 11 August 2011 - 03:09 PM.

ca1ne

ca1ne

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3747 posts
  • 331 topics
  • Joined 07-November 89
Ce iti mai place tie r3al sa faci pe nevinovatul, credeam ca te schimbasi, exact asa ai facut pe toate comunitatile unde ai facut si nu ma contrazice ca ti-am explicat si pe mess, nu sunt genul sa intru in polemici cu tine.

PS: Si stai tu linistit ca lumea stie cine suntem noi si ce oferim clientilor, cine va dori sa ramana alaturi de noi e binevenit incontinuare si ne bucuram sa fie alaturi de noi, cine nu asta e noi nu ii putem obliga.

EduArT

EduArT

EDUtată

• Fondator
  • 3378 posts
  • 586 topics
  • Joined 28-September 12
In anuntul in care am prezentat inlaturarea unui server din comunitatea, prins ca transfera jucatori pe alt server atunci s-au prezentat conditii noi:
- stric interzis transferul jucatorilor sub orice metoda pe alte servere care nu sunt in CS16.ro, in caz de transfer acelui server i se v-a schimba IP-ul.

Asta era una dintre ele, cineva a sters acel topic. Nici o problema o sa aflam cine. Deci nu este vorba numai de xRedirect ! De transferul jucatorilor sub orice metoda, ca metode sunt multe. Nu stau sa fac o lista cu ele sau sa dau alte idei.

Si ce daca sunt 300 views, sa fie si 3000, atata timp cat fiecare detiantor de server vede acest topic pe mine ma multumeste. De asta am redeschis topicul pentru a discuta. Eu nu am nimic de ascuns. Crezi ca ma simt vinovat cu ceva? Cat despre serverul tau, ai primit alt IP esti liber sa faci ce vrei cu el.

Si te rog nu-i mai jignii pe cei din staff ca pe tine nu te jigneste nimeni. Ai bunul simt sa iti dai seama ca inca discutam cu tine si nu te ignoram.

Drunnk

Drunnk

Addicted Member

• Membru
  • 299 posts
  • 27 topics
  • Joined 14-June 11
r3al - om fara obraz, asa era si pe comunitatea in care ai fost cu live celalalt.

L.E. : Atunci, scuza-mi postul Ed..

Edited by Drunnk, 11 August 2011 - 04:40 PM.
L.E

EduArT

Va rog frumos, haideti sa nu ne jignim, cum e, asa e el. Cum is, asa is eu. Fiecare are felul lui de-a fi, dar as prefera foarte mult sa discutam ca niste adulti (chiar daca nu suntem).

@ Drunnk, nici o problema, merci ca esti intelegator.

Edited by EduArT, 11 August 2011 - 04:43 PM.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users