Un mouse de gaming avantajos in raportul calitate-pret , recomandat mai ales pentru cei care nu sunt dispusi sa investeasca multi bani intr-un mouse de gaming , insa vor totusi sa simta diferenta fata de unul "average" .
Date tehnice :
Denumire produs : Mouse gaming A4Tech Bloody V7 Black
Tip mouse: Wired
Interfata : USB
Tehnologie: Optic
Rezolutie maxima: 3200 dpi
Timp de raspuns : < 1 milisecunda
Numar butoane: 7
Culoare: Negru
Dimensiuni: 125 x 64 x 39 mm
Greutate: 155 g
Memorie interna : 160K
Pret : 120 , 00 RON * (low budget)
* Pret realizat in urma unei medii aritmetice a 3 siteuri populare din Romania care vand acest produs .
Un review facut de un posesor : ( click pe spoiler )
Spoiler
Pro:
Am cumpărat acest mouse acum câteva zile și pot spune ca sunt foarte mulțumit de el, înaintea lui am avut tot un A4Tech X7 dar de 5 ani de când îl am m-am cam saturat de el . Are o greutate ideală , este plăcut la atingere, laser foarte precis butoanele de click se apasă foarte scurt și ușor, îl ții foarte bine în mână, arată foarte bine și încă ceva foarte important , funcționează pe sticlă perfect ceea ce eu nu am văzut la un mouse până acum, softul cu care vine este bestial!
Contra:
Dacă ar fi ceva de zis ar fi firul care mie personal mi se pare cam gros fata de X7-le pe care l-am avut înainte, în jocuri nu-l simți ca "trage" de mouse dar mi se "agață" de marginea biroului câteodată și trebuie să ai mai mult fir pe masă ca să nu întâmpini asemenea "probleme" .
Altele:
Referitor la mărimea lui este un mouse absolut normal ca dimensiuni și sta foarte bine în mână și eu am 1,80m și 100 de kg, butoanele de pe margine nu le atingi din greșeală decât dacă ai degetul mare foarte gros, are exact dimensiunile pe care le găsiți la caracteristici.
Imagini :
Aceasta postare a fost editata de Nasacryl: 05 September 2013 - 01:28 AM
Doar prin cele 7 butoane si pretul accesibil te face sa-l iei, sincer pentru un gaming reprezinta atractie dar pentru un om care intra frecvent pe PC/Laptop dar nu joaca jocuri asa des este mult mai ieftin si folositor un mouse normal . Multumim Nasacryl pentru informarea adusa de tine despre acest mouse .