Minime :
Aceasta postare a fost editata de Nasacryl: 02 September 2013 - 03:28 AM

[GAME] Watch Dogs
Postat 22 August 2013 - 12:29 AM

- Jocky ;x and Flavyu like this
Postat 24 August 2013 - 01:29 PM

Cred ca o sa fie o varianta mai buna decat Sleeping dogs, este un joc interesant,din cate vad grafica este buna,schema jocului interesanta.
Cerintele sunt mici , pentru un asa joc.
Salut.
Nu sunt chiar asa de mici , gandeste-te ca cerintele minime RAM sunt pentru Vista , ceea ce inseamna dublu la un Windows 7 . Cu toate acestea , cum ai zis si tu : jocul sta destul de bine la capitolul cerinte sistem .
- joggy likes this
Postat 25 September 2013 - 08:04 PM

Am urmarit mai multe gameplay-uri din versiunea DEMO, bestial jocul, n-am nici un contra.
Prea multa realitate, felul cum se misca si micile cerinte cum ati mentionat mai sus il fac deosebit. Merita asteptarea pana in noiembrie
Uitandu-ma la gameplay-urile mentionate, jocul imi aminteste de mai multe altele in acelasi timp, de exemplu: "heavy rain" pentru misterul si drama din joc; dupa felul cum se misca pare "assassins creed" ceva logic, tot Ubisoft investeste bani aici, are si aere din Hitman, meniul armelor ma face sa imi fuga mintea acolo.
Ma rog, astept cu sufletul la gura sa apara
Aceasta postare a fost editata de Nasacryl: 25 September 2013 - 09:04 PM
Nu mai da quote la tot topicul , este neplacut pentru unii sa vada acelas lucru inca odata + scrool
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi