* Nume film : La minus 25 de grade
* Actori principali : Paul Walker !
* Genul : Aventura / Familie / Drama
* Anul lansării : 2006
* De ce îți place acest film : Pentru ca este un film emotionant Si foarte bun
* Nume film : The Godfather
* Actori principali : Marlon Brando, Al Pacino, James Caan
* Genul : drama , crima
* Anul lansării : 1972
* De ce îți place acest film : Este foarte bine gandit, realizat. Actori pe masura, poveste foarte interesanta, captivanta. O trilogie de nota 10 incadrata in "mustsee". Consider ca daca nu ati vazut trilogia, "ati trait degeaba"
Aceasta postare a fost editata de xDarkBlue: 21 April 2014 - 06:41 PM
Advertisment, *Aveti voie 1 post/topic si 3 posturi in categoria filme pe zi. Ai facut 9 posturi azi.l
* Nume film : Fast and Furious 6
* Actori principali : Paul Walker si Vin Diesel
* Genul : Actiune / Actiune si iar actiune
* Anul lansării : 2013
* De ce îți place acest film : Imi plac masinile , primul film fast and furios 1 l-am vazut cand aveam 9 ani ... de atunci imi plac masinile alea smechere cu nitro etc ... de atunci joc si eu nfs puternic... desigur nu este nici-o parte din fast and furios care sa nu o fii vazut eu
Aceasta postare a fost editata de xDarkBlue: 25 April 2014 - 11:34 AM
Advertisment, *Aveti voie 1 post/topic si 3 posturi in categoria filme pe zi. Asta e al 4-lea post.
* Nume film : REC 1
* Actori principali : Manuela Velasco, Ferran Terraza
* Genul : Groaza
* Anul lansării : 2007
* De ce îți place acest film : Mi se pare un film foarte reusit. Fazele sunt facute bine sa te sperie , muzica la fel.. Personajele au intrat bine in rol .. Si imi mai place deoarece toata actiunea este filmata cu o singura camera , chiar de fata care a supravietuit.
* Nume film : The Lord of the Rings
* Actori principali : Ian Holm (Frodo), Orlando Bloom (Legolas), Viggo Mortensen (Aragorn)
* Genul : Science-fiction
* Anul lansării : 2001
* De ce îți place acest film : Un film excelent. Merită 10 fără să stau pe gânduri. The Lord of the Rings este cu siguranţă cea mai bună trilogie de aventură, fantezie. E un film ce nu trebuie să îl rataţi şi îl recomand oricui. Îşi merită premiile!
Aceasta postare a fost editata de Mentalist: 09 May 2014 - 11:16 PM
* Nume film : Law abiding citizen
* Actori principali : Gerard Butler
* Genul : Actiune, drama.
* Anul lansării : 2009
* De ce îți place acest film : Imi place modul in care se desfasoara actiunea, inteligenta peste masura, care este folosita in film si replicile deosebite ale lui Gerard.
* Nume film : Fast and Fourios 6
* Genul :Actiune
* Actori principali : Vin Diesel , Paul Walker , Dwayne Johnson , Michelle Rodriguez , Jordana Brewster
* Anul lansării : 2013
* De ce îți place acest film : Pentru ca are mai multe stiluri combinate (curse de masini si lupte) care imi plac foarte mult.
* Nume film : Need for Speed
* Genul : Action , crime , drama
* Anul lansării : 2014
* De ce îți place acest film : Deoarece imi plac filmele cu masini , si in sfarsit , in acest film , baga de 2 ori benzina ca , in Fast and Furious nu au bagat niciodata benzina in toate 6 filmele )
* Nume film : Never Back Down 1
* Actori principali : Sean Faris , Djimon Hounsou , Amber Heard
* Genul : Actiune , Drama , Sport
* Anul lansării : 2008
* De ce îți place acest film : E un fel de poveste reala ... ambitia , protejarea familiei.
* Nume film : The Dark Knight Rises (recomand toată trilogia)
* Actori principali : Christian Bale, Morgan Freeman, Anne Hathaway, Gary Oldman, Joseph Gordon-Levitt
* Genul : Acțiune, aventură
* Anul lansării : 27 Iulie 2012 (România)
* De ce îți place acest film : Este un film foarte reușit, deși este un film despre un super erou(Batman) filmul nu se desprinde de la categoria de acțiune/aventură la cea de SF. Recomand tuturor filmul și chiar intreaga trilogie.
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi