Eu nu am timp sa vad ce se intampla pe sv. Tu in calitate de owner ar trebuii sa te ocupi, nu sa-mi zici mie de altii.
M-am luat de tine pt ca tu mi-ai sarit in ochi ca sa spun asa .
Tu, cum esti owner ar trebuii sa fii un exemplu, sa respecti in totalitate acel regulament. Dupa te intrebi ca de ce adminii se baneaza intre ei, de ce isi dau SLAY-URI in prostie intre ei, raspunsul tau ar fi = pt ca stiu jocul. Nu e chiar asa, poti sa fii expert, sa te fi nascut cu mouse-ul in mana, dar asta nu inseamna ca tu ai voie sa faci rush, tu ai voie sa faci camp, tu ai voie sa dai EXTERMINATE-uri aiurea si aia nu aveau cod, tu ai voie sa dai ban-uri pe o durata total diferita.
Asa sa faci nici sa nu-i mai dai, daca stii ca faci dinastea, zic sa-ti scoti gradul si atunci cu siguranta nu vei mai da nici-un ban asa de " frumusete " .
Tu spui de altii ca nu respecta regulamentul, dar tu il respecti ? Il respecti doar cu gura nu si aplicand-ul.
Mai intelegeam daca facea de doua ori retry dupa gag, si nici atunci nu merita o ora ci 240 de minute. Dar am uitat, ca la unii, odata ce s-a ajuns owner incepe sa-l doara-n paișpe de acel regulament

.
Salut .
Aceasta postare a fost editata de Minnie: 08 March 2014 - 05:45 AM