Daca vor juca pe server-u nostru, avem esp-urile, comenziile. Dar, daca tu zici cu demo on, atunci fie asa.
Daca e pe server-u nostru, celalalte echipe vor sta spec, si avem 32 de slot-uri.
Daca e pe mix, ai zis chiar tu ca mai multi de 12 nu au cum sa fie.
Am ales acesti admini, din cauza ca e mai bine sa vezi chiar atunci pe moment fiecare miscare, o incalcare de regula gen abuz de he-uri, un limbaj neadecvat.
Chestia cu " fiecare admin isi va lua un player pee care sa-l supravegheze" nu cred ca e necesar sa stiu playerii, le putem spune de chestia cu demo on, + adminii avand propriul demo.
De ce sa nu fie banat atunci pe moment un jucator.
Sa se stabileasca un scor. Gen care echipa ajunge la 10, din cei 2vs2 care va fi atunci in meci merge mai departe, cealalta care nu ajunge, e descalificata. Ceva de genu.
Daca meciul tine 10 minute, dau un exemplu, pai ne uitam la titanic atunci, daca ne dau ei demo-urile
.
Eu am zis chestia mai usoara, acum asta va fi subiect de discutie la viitoarea conferinta.
M-am mai gandit, si adminii sa participe la asta, la meci-uri. Deaceea am zis" va fi nevoie de admini pentru demo-uri ".
Aceasta postare a fost editata de LoVe ;x .: 20 November 2013 - 04:57 PM