Jump to content

Photo

[CS16] Propunere Comunitate

• Please log in to reply
7 replies to this topic

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Membru
  • 96 posts
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13
  • Country: Country Flag

Datorita acestei sectiuni imi pot exprima si eu opinia fata de comunitatea CS16.ro si imi va face placere sa imi exprimi felicitarile fata de Eduart si ce-i de staf care sau ocupat de tot ceea ce reprezinta Forum ... si au respectat regulamentul dar totusi ceva mie nu prea imi place .. ideea ca sa fie aceptate numai servare hostate prin CS16.ro .. pe toate forumurile mari de Counter-Stryke si cred ca toata lumea a vazut se acepta servare in comunitate si chiar daca nu au aceleasi facilitati ca prin oferta CS16.ro se mareste comunitatea si incet incet cele care au venit ca "Afiliati" vor vrea sa treaca de partea comunitati ...

Stiu ca o sa spuna toti ca e treaba multa, ies probleme .. dar nu stiu daca fara sudoare cineva poate ajunge sus .. asa este si in cazul asta ... totul trebuie luat de la o anumita treapta si dus si mai sus ... Astept sa imi sustineti propunerea daca se vrea ca CS16.ro sa se ajunga cat mai sus :D

Bafta !

Anonymous poster hash: 1bae0...27d

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11

Sincer nu stiu care e faza cu Afiliatii, din moment ce au tot acelasi host (Krond si zeroping), platesc acelasi pret, etc.

De ce sa nu inchida serverul care il are, si sa deschida direct prin CS16, tot la krond sau zeroping?

Mihay.

Mihay.

Fost Moderator

• Retired
  • 1693 posts
  • 194 topics
  • Joined 12-October 12

Sincer nu stiu care e diferenta ?:|

Nu tot aia e ? Pentru ce sa se afilieze cu altele ? Este foarte OK asa 

shaven4

shaven4

Ultras Member

• Membru
  • 522 posts
  • 40 topics
  • Joined 24-November 12

Total de acord  cu ken, plus ca daca achitionezi un server la 100 ron, primesti xredirect si boost-uri. 

cosmin701

cosmin701

Fost Administrator

• Retired
  • 5095 posts
  • 407 topics
  • Joined 31-October 11

Sa-ti explic.

Vine unu cu serverul aici fara sa plateasca catre CS16 nimic. Noi ii dam forum si DNS. Cum comunitatea e deja mare, sunt mari sanse ca serverul sa se faca full si atunci poate ii vine detinatorului sa plece pe alta comunitate. Noi ii facem serverul full si dupa pleaca unde vrea el. Nu e corect.

• TYGA, Za.Men, Tarhi and 3 others like this

matam

matam

New Member

• Membru
  • 4 posts
  • 0 topics
  • Joined 23-December 12

cosmin...serverele oficiale ale voastre nu sunt pline...cum crezi ca se umple unu afiliat..si fara redirecte? :))

de ce nu vor sa il schimbe?...poate pentru ca au un server decent...cu anumiti jucatori...iar daca schimba si ip ul si dns ul vor pierde mult mai mult decat vor castiga din "redirectele" voastre

Edited by ionas, 20 August 2013 - 11:56 PM.
Avertisment verbal -> Post scris integral colorat.

mW.DarkFly

mW.DarkFly

New Member

• Membru
  • 1 posts
  • 1 topics
  • Joined 12-September 13

Chiar daca sunt nou am voie sa-mi dau cu parerea . Vad ca tot va contraziceti ca e bine sa fie afiliere si ca nu . Odata ce cs16.ro are firma de hosting e si normal sa primeasca doar servere hostate de la noi . Si revin la vorba lui cosmin , se poate intampla sa vina o persoana cu un anumit server sa stea cateva zile sau cateva saptamani si il populeaza si dupa pleaca nu cred ca ii convine cuiva . Serverele se pot popula si fara boost-uri  si xredirect . Sunt trecut prin viata si am vazut prea multe :)

Luciann1009

Sa-ti explic.

Vine unu cu serverul aici fara sa plateasca catre CS16 nimic. Noi ii dam forum si DNS. Cum comunitatea e deja mare, sunt mari sanse ca serverul sa se faca full si atunci poate ii vine detinatorului sa plece pe alta comunitate. Noi ii facem serverul full si dupa pleaca unde vrea el. Nu e corect.

Eu zic ca gresesti aici gandestete ca aici in com 80% din ownerii de servere asteapta sa le cada playerii din cer se bazeaza doar pe xred si boost oferite free dar gandestete daca vin cateva servere de exemplu 32/32 ? sau 25/32 ma rog cu Av mare daca ar fi sa accetati servere cu Average mare macar ar fi o idee

• appLy^NxT likes this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users