Eu nu mă plâng, nu mă zbat, nu mă preocupă decât un singur lucru : Moderatorul tuturor, Nasacryl.
Ți-am văzut dragule toate posturile, am o afinitate sa-ți urmăresc fiecare mișcare, dar vreau să-ți atrag atenția asupra anumitor detalii pe care ai uitat să le menționezi în posturile tale unde de asemenea, ai mai fost acuzat :
Îmi pare rău pentru ''copy-paste'', dar Quote-ul din topicurile anterioare fuge de mine.
Deci dragilor, să revenim :
1. 1. Daca nu ai de ce sa te acunzi imi puteai spune mie in fata ( TS3 / telefon) , ca de la BARBAT la BARBAT .
@De ce vrei neapărat f2f/telefonic? Ți-e teamă să te afirmi în fața unui ''anonim''?
2. I-am vazut replyurile la unele topicuri de la plugins / it , nu trebuie sa fi expert sa iti dai seama de cat stie . "O aplicatie nu se face asa usor si nu o face oricine."
@ Dragule, de când îți permiți tu să critici? Te crezi mai superior? Te crezi perfect? Adu-ți aminte, ai zburat odată de la moderatori, tot datorită superiorității de care dădeai dovadă. Crezi ca e imposibil si ești ''fără de păcate''?
3. Pana in acest moment orice reclamatie ( atat in legatura cu forumul , cat si ts3 ) s-a dovedit a fi facuta fara rost intrucat am procedat corect , pe baza atributiilor de moderator care imi revin .
Divide et Impera
@ ''Atribuțiilor de moderator care îmi revin'', întradevăr, e admirabil ceea ce faci și că respecți regulamentul.Dar rezumă-te la secțiunile tale, nu la altele. Toată lumea se plânge că intervii în secțiunile lor, dar totuși tu nu te lași, și continui cu aceeași nesimțire caracteristică.De ce nu îți poți vedea de ''ograda'' ta și să-i lași pe restul moderatorilor să-și vadă de ''ogrăzile'' lor?Vrei să te afirmi, să dovedești că poți fi oricând, oriunde și peste tot? Ai dovedit-o, acum stai în banca ta, si rezumă-te la ce poți face pe secțiunile tale, nu pe secțiunile altora.
@ Divide et Impera ( Dragule, dezbină și cucerește folosește-o la tine acolo,în fața blocului, cu prietenii, nu intr-o comunitate ) .Nu esti în măsură să dezbini și să cucerești nimic.
@@@ Înainte de a critica un moderator legat de ''cum a luat gradul'', eu nu te văd administrator/fondator încât să ai dreptul de a pune la îndoială cunoștințele lor ( Eu știam că ei hotărăsc cine intră și cine nu ).
Anonymous poster hash: 20a8e...a09