Salt la continut

Fotografie

[CS16] Manageri mix.

• Topic inchis Acest topic e inchis
26 replies to this topic

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Membru
  • 96 Postari:
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13
  • Country: Country Flag
Pe ce criterii au fost aleşi noii manageri de mix?

Anonymous poster hash: ec44a...680
  • bulaNNNNNNNN likes this

RMS1923

RMS1923

Addicted Member

• Membru
  • 249 Postari:
  • 32 topics
  • Joined 24-November 12

Frumusete , stil .

• rra likes this

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 96 Postari:
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13

Astept un raspuns de la Fondatori. :)

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 Postari:
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

Inaltime , culoare parului , culoare ochilor , culoarea dintilor and stil si frumusete cum a zis colegul. 

• Bogdan ; likes this

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 96 Postari:
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13

Va mai suferiti? :) Ce-s cu atatea figuri pe voi?

Am zis ca astept un raspuns de la unul dintre Fondatori, nu trebuie sa imi raspundeti voi cu figuri. ;)

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 Postari:
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11

Cu asemenea raspunsuri, nu cred ca ve-ti sta mai mult decat fostul manager, Serjj. 

• bulaNNNNNNNN, SOFT, FlorINNNNNN and 4 others like this

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 Postari:
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

ceea ce am postat noi aici , a fost doar o gluma , nu am suferit deloc. Odata ce am fost alesi pentru acest post , inseamna ca am discutat cu eduart, si l-am convins si pe el ca o sa facem treaba pe RomanianMixers. Cred ca au fost multi care au dorit acest post , dar odata ce am fost ales eu cu RMS , inseamna ca are incredere in noi.

Ce mi se pare ciudat in acest topic , e faptul ca nimeni din STAFF CS16 (vorbesc de moderatori globali , administratori , moderatori , super moderatori) nu a venit cu asemenea intrebare, sau daca au si avut-o au adresato lui personal. Dar ai vii tu..care nici nu vreai sa spui cine esti, si nici nu stiu de ce te-ar interesa pe tine "Criteriile"

Cu asemenea raspunsuri, nu cred ca ve-ti sta mai mult decat fostul manager, Serjj. 

Nu am fost alesi Manageri , dupa comentariile de pe forum.

wafennn

wafennn

Fost Moderator Global

• Retired
  • 1765 Postari:
  • 319 topics
  • Joined 12-November 10
Nu am fost alesi Manageri , dupa comentariile de pe forum.

Nu conteaza , chiar din contra, pentru ca ati fost acceptati ca si manageri, trebuie sa ajutati userii.

Ce reactii ai avut si tu si RMS, daca nu intervenea ken, asa ramaneau treburile . Omul este curios pe ce criterii ati fost alesi, iar voi, imediat "frumusete, still etc" stii ce sunt astea? asa pe limbajul mixerilor "suferinte" .

Anonymity este o sectiune in care fiecare user din comunitate poate deschide topic in care poate sa isi spuna parerea in anonimat despre comunitate, despre staff, despre organizare, sau de ceea ce considerati ca nu este ok, sau va deranjeaza.

Daca omul vrea sa nu se arate, are aceasta sectiune.

In concluzie : Nu conteaza ca nici un mod,g.mod,s.mod, nu v-au adresat aceasta intrebare, uite v-a adresat-o acest user anonim.

Putea-ti sa ii raspundeti simplu la intrebare, pe ce criterii credeti voi ca ati fost alesi, nu sa "suferiti" 

Noroc sa aveti !

Aceasta postare a fost editata de RazvaN . SALPA: 01 August 2013 - 06:13 PM

• bulaNNNNNNNN and Eu si Nimeni Altu like this

JoLy

JoLy

Ultras Member

• Membru
  • 504 Postari:
  • 21 topics
  • Joined 17-August 12

Bravo, felicitari, chiar eram si eu curios ce o sa i se raspunda omului in topic sa aflu si eu ce ati facut pentru manager si vad asta, nemaipomenit . :)

tratati lumea de sus si vreti sa conduceti persoane pe care le tratati cu "fundul".

nu am comentat eu primu pentru ca am nevoie de aprobare pentru postul asta si nu stiu nici daca va fi aprobat, dar cu asemenea caracter, cel mai departe veti ajunge .... Modele in viata, voi sunteti.

Nici nu mai ma mir cum de a plecat cel dinainte.

P.s eu nu am nicio treaba cu aceasta problema, am fost deranjat doar de caracterul vostru pe care il aveti pe forum.

• bulaNNNNNNNN and qwe. like this

-SaGeTaToR-

-SaGeTaToR-

Fost Moderator

• Retired
  • 1820 Postari:
  • 219 topics
  • Joined 22-December 12

Putea-ti sa ii raspundeti simplu la intrebare, pe ce criterii credeti voi ca ati fost alesi, nu sa "suferiti"

Razvane ...oricine isi poate da seama din postarile facute de eii pe ce criterii au fost alesi.Fiecare face cat poate....

ionas

ionas

Fost Super Moderator

• Retired
  • 2067 Postari:
  • 119 topics
  • Joined 18-April 11

Voi dupa un post caracterizati un om?Poate a fost in gluma...chiar trebuie sa dramatizati asa? ;)) Singurul care va poate da un raspuns e Eduart.

Deci asteptati si nu va mai atacati intre voi. :)

Si din cate stiu,ca in orice domeniu,daca te faci remarcat esti cautat.

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 Postari:
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

Nu conteaza , chiar din contra, pentru ca ati fost acceptati ca si manageri, trebuie sa ajutati userii.

Ce reactii ai avut si tu si RMS, daca nu intervenea ken, asa ramaneau treburile . Omul este curios pe ce criterii ati fost alesi, iar voi, imediat "frumusete, still etc" stii ce sunt astea? asa pe limbajul mixerilor "suferinte" .

daca omul are nevoie de ajutor , atunci lasa-l sa posteze la intrebari , unde toti ajuta userii , chiar si eu personal unde stiu raspunsul , vin si postez ca sa il ajut. Insa aici nu vad un om care are nevoie de ajutor...Si nu cred ca informatia despre cum am trecut noi testul de EduArT tine de el. Odata ce l-am trecut inseamna ca meritam acest grad. 

Daca totusi avea o dorinta mare de a afla criteriile , putea sa posteze la Intrebari , sau sa puna intrebarea printr-un PM mie lui RMS sau lui EduArT. Dar sa nu posteze la Anonimity. 

Aceasta postare a fost editata de Imho_R: 01 August 2013 - 11:26 PM

RMS1923

RMS1923

Addicted Member

• Membru
  • 249 Postari:
  • 32 topics
  • Joined 24-November 12

Deci sa intelegi ca voi caracterizati un om dupa un simplu post facut in gluma,este ? Va dati seama ca nu am fost alesi ( eu si cu trick ) ca manageri ai romanian-mixers pentru ca ne-am oferit noi. Eduart ne-a intrebat pe amandoi daca am vrea sa conducem proiectul,daca suntem capabili + alte intrebari.Sper ca vam raspuns la toate intrebarile.

Va repet,nu judecati un om dupa o simpla fapta

SoEasy!

SoEasy!

No Limit Member

• Membru
  • 2143 Postari:
  • 325 topics
  • Joined 22-September 12

Faceti mare drama? Au fost alesi manager pentru ca se pricep asta sa ajuns sa va pese voua?

Mai cata vorbim de ce este ala moderator si altu nu a fost ales,mai lasati intrebarile astea absurde ca nu ajungeti niciunde.

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 96 Postari:
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13

Doamne! Inca unul care isi baga nasul unde nu trebuie. Frate, am pus o simpla intrebare pentru unul dintre Fondatori, ce este asa greu sa taceti din gura si sa ma lasati in pace? De asta e facuta sectiunea, pentru intrebari care sa fie anonime.

Anonymous poster hash: 2289e...90c

qwe.

qwe.

Power Member

• Membru
  • 100 Postari:
  • 32 topics
  • Joined 08-July 13

Inaltime , culoare parului , culoare ochilor , culoarea dintilor and stil si frumusete cum a zis colegul. 

Sa va fie rusine de modul in care tratati userii.Ati ajuns cu o culoare pe forum si de acum va credeti superiori deoarece conduceti un proiect care nu veti fi in stare sa-l tineti sub control din pricina atitudinii voastre de "smecherasi".

Omul a intrebat frumos dupa ce cristerii ati fost alesi , iar voi raspundeti cu fundul.

Imi scuzati va rog limbajul , astept si warn daca e cazul , dar macar am spus ceva ce sigur va calca pe nervi.

Daca tot va pareti superiori trebuia sa stiti regulamentul ca pe o rugaciune:

Sa aiba o atitudine toleranta fata de utilizatori si sa-i ajute sa-si rezolve problemele fara a antrena vreun tip de disputa cu acestia.

Sunt sigura ca pentru restul staff-ului care a vazut posturile ramaneti nsite copii arsi de soare !

Unde nu-i cap , e vai de picioare !

• wafennn, kenftw, TYGA and 8 others like this

SoEasy!

SoEasy!

No Limit Member

• Membru
  • 2143 Postari:
  • 325 topics
  • Joined 22-September 12

Doamne! Inca unul care isi baga nasul unde nu trebuie. Frate, am pus o simpla intrebare pentru unul dintre Fondatori, ce este asa greu sa taceti din gura si sa ma lasati in pace? De asta e facuta sectiunea, pentru intrebari care sa fie anonime.

Auzi nu mai fi tare in gura ca esti anonym,cand nu va stie nimeni sariti cu gura ca cu ....

Vezi ca eu nu am facut scoala cu tine sau am mancat din acelasi blid.

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 96 Postari:
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13

Daca postezi aici doar ca sa te bagi in seama si sa faci +1 mai bine taci si nu mai posta aici. ;)

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 Postari:
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

Sa aiba o atitudine toleranta fata de utilizatori si sa-i ajute sa-si rezolve problemele fara a antrena vreun tip de disputa cu acestia.

cu ce sa il ajuti , daca el nu are nici o problema? voi nu faceti diferenta dintre modul de a glumi si modul de a suferi. Ce treaba are el sa stie criteriile? Odata ce le-am trecut inseamna ca suntem OK. Asta mai degraba ar fi un player care cred eu ca tot a vrut sa fie manager , si acum nu e , si vrea sa stie ce criterii am trecut noi dar pe care le-a trecut el, cred ca de aia si posteaza de pe anonim. De obicei de pe anonim posteaza cei care vor sa critice pe cineva din staff, pentru ca le e frica sa isi arate numele. Odata ce timp de 3-4 zile nu ti-a raspuns nici un fondator , atunci cred ca nu ai nevoie sa stii dupa ce criterii am fost alesi.

• POLARSOOON and mycroSOFT like this

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 96 Postari:
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13

Stai calm ca nu am vrut sa fiu manager, doar eram curios ce criterii trebuie sa indeplineasca unul, sa stiu pentru viitor, cine stie?

Si Fondatorii poate nu au raspuns pentru ca au si ei viata personala si nu stau mereu pe forum. Pot astepta. :)

0 useri citesc topicul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi