1. Daca nu ai de ce sa te acunzi imi puteai spune mie in fata ( TS3 / telefon) , ca de la BARBAT la BARBAT .
2. Stai tu linistit ca exista unele persoane care se ocupa si ma urmaresc peste tot sa imi bage bete in roate dar nu reusesc : un exemplu de ieri : cineva a intrat cu numele unuia banat de TS3 , si l-a pus pe altu sa imi zica , hai ca a intrat din nou baneaza-l ca sa fac greseala de a bana si sa imi faca reclamatie pentru a urmari scoaterea accesului de Moderator TS3 .
3. Sunt foarte atent si meticulos in ceea ce fac , rar ma prinzi pe picior gresit .
Soft eu te inteleg dar totusi,uite aici: [/quote]Nu stiu cum ai luat tu moderator pe sectiunea IT [quote]
Doar pentru ca mi-am spus parerea despre aplicatie,nu are dreptul sa vina cu astfel de afirmatii. Ar cam fi cazul sa faceti ceva.
Citeste te rog
ACEST topic , sa vezi daca tu esti mai "presus" . Citeste postul meu

nu sunt unic-ul care are inconveniente fata de el , am observat in mai multe topic-uri ca lumea ii spune ca devine enervant. Si e adevarat , chiar devine.
Da , nu esti unicul . Nu esti unicul care primeste warn / o avertizare si se apuca sa faca scandal ca cineva are ceva cu el . E foarte adevarat ca e enervant sa gresesti si dupa sa iti atraga cineva atentia .
P.S. : Eu nu o sa ma injosesc sa imi pun prietenii sa dea cu subsemnatu in acest topic asa cum au facut unii . Este o chestiune de fair-play pana la urma , de a avea un strop de diplomatie in tine . Nu am si nici nu o sa fac "aliante" cu nimeni .
Edited by Nasacryl, 24 July 2013 - 02:56 PM.