Jump to content

Photo

[CS16] Enervant

• This topic is locked This topic is locked
20 replies to this topic

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Membru
  • 96 posts
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13
  • Country: Country Flag

Deci , am hotarat sa postez aici , pentru ca nu stiu unde in alta parte sa postez. 

Nasacryl observ ca in ultimul timp te bagi peste tot absolut peste tot , chiar si acolo unde nu este nevoie de tine. Tot timpul vrei sa iesi in evidenta,lasa-i si pe altii sa se afirme. Am impresia ca pe acest forum e nevoie doar de un singur Moderator "Nasacryl" ... devii foarte enervant , cu toate reply-urile tale inutile.Unde nu te uiti last reply "Nasacryl" si majoritatea sunt INUTILE absolut INUTILE , am impresia ca faci post-hunt. Numai de cearta ai chef in ultimul timp. Si sunt sigur 100% , ca nu sunt unicul de aceeasi parere. 

@ Edit TARHON : E anonimity, deci nu conteaza cine ii.

Anonymous poster hash: 05d5b...ba1

Edited by TARHON, 24 July 2013 - 12:45 PM.

-SaGeTaToR-

-SaGeTaToR-

Fost Moderator

• Retired
  • 1820 posts
  • 219 topics
  • Joined 22-December 12

Puteai foarte frumos sa ii transmiti asta pe PM daca tot ai specificat cine esti.

Probabil multi au inconveniente fata de un user dar trebuie sa te adaptezi ddupa situatie si caz.

• Nasacryl likes this

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12

Omul se afirma intr-un mod permis, nu greseste, este atent cand posteaza si se gandeste de 2 ori inainte sa o faca, de asta nu primeste avertismente.

Daca greseste undeva iti promitem solemn ca-l vom avertiza.

• Nasacryl likes this

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

Soft eu te inteleg dar totusi,uite aici: [/quote]Nu stiu cum ai luat tu moderator pe sectiunea IT [quote]

Doar pentru ca mi-am spus parerea despre aplicatie,nu are dreptul sa vina cu astfel de afirmatii. Ar cam fi cazul sa faceti ceva. 

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

Puteai foarte frumos sa ii transmiti asta pe PM daca tot ai specificat cine esti.

Probabil multi au inconveniente fata de un user dar trebuie sa te adaptezi ddupa situatie si caz.

nu sunt unic-ul care are inconveniente fata de el , am observat in mai multe topic-uri ca lumea ii spune ca devine enervant. Si e adevarat , chiar devine.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

1. Daca nu ai de ce sa te acunzi imi puteai spune mie in fata ( TS3 / telefon) , ca de la BARBAT  la BARBAT .

2. Stai tu linistit ca exista unele persoane care se ocupa si ma urmaresc peste tot sa imi bage bete in roate dar nu reusesc : un exemplu de  ieri : cineva a intrat cu numele unuia banat de TS3 , si l-a pus pe altu sa imi zica , hai ca a intrat din nou baneaza-l ca sa fac greseala de a bana  si sa imi faca reclamatie pentru a urmari scoaterea accesului de Moderator TS3 .

3. Sunt foarte atent si meticulos in ceea ce fac , rar ma prinzi pe picior gresit . 

Soft eu te inteleg dar totusi,uite aici: [/quote]Nu stiu cum ai luat tu moderator pe sectiunea IT [quote]

Doar pentru ca mi-am spus parerea despre aplicatie,nu are dreptul sa vina cu astfel de afirmatii. Ar cam fi cazul sa faceti ceva. 

Citeste te rog ACEST topic , sa vezi daca tu esti mai "presus" . Citeste postul meu :)

nu sunt unic-ul care are inconveniente fata de el , am observat in mai multe topic-uri ca lumea ii spune ca devine enervant. Si e adevarat , chiar devine.

Da , nu esti unicul . Nu esti unicul care primeste warn / o avertizare si se apuca sa faca scandal ca cineva are ceva cu el . E foarte adevarat ca e enervant sa gresesti si dupa sa iti atraga cineva atentia . 

P.S. : Eu nu o sa ma injosesc sa imi pun prietenii sa dea cu subsemnatu in acest topic asa cum au facut unii . Este o chestiune de fair-play pana la urma , de a avea un strop de diplomatie in tine . Nu am si nici nu o sa fac "aliante" cu nimeni . 

Edited by Nasacryl, 24 July 2013 - 02:56 PM.

• famouz/, Jocky ;x, spLaTTT and 2 others like this

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

Omul se afirma intr-un mod permis, nu greseste, este atent cand posteaza si se gandeste de 2 ori inainte sa o faca, de asta nu primeste avertismente.

Daca greseste undeva iti promitem solemn ca-l vom avertiza.

sa fim seriosi SOFT , tu ai 1479 post-uri din 13 iulie 2012 esti Moderator Global , si el are 8171 din 17 mai 2012 , nu am zis ca greseste , dar pur si simplu devine enervant , sacaitor , cu toate reply-urile

1. Daca nu ai de ce sa te acunzi imi puteai spune mie in fata ( TS3 / telefon) , ca de la BARBAT  la BARBAT .

2. Stai tu linistit ca exista unele persoane care se ocupa si ma urmaresc peste tot sa imi bage bete in roate dar nu reusesc : un exemplu de  ieri : cineva a intrat cu numele unuia banat de TS3 , si l-a pus pe altu sa imi zica , hai ca a intrat din nou baneaza-l ca sa fac greseala de a bana  si sa imi faca reclamatie pentru a urmari scoaterea accesului de Moderator TS3 .

3. Sunt foarte atent si meticulos in ceea ce fac , rar ma prinzi pe picior gresit . 

nu am de ce ma ascunde , si ti-am spus direct aici cine sunt. Nu stau sa cheltui bani pe telefon cu tine ore intregi sa iti lamuresc , si sa imi zici la sfarsit ca esti meticulos .

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12
 iti garantez ca nu are asta cunostinte sa faca aplicatii

De unde stii tu ca nu are cunostinte ca sa faca aplicatii ? Pentru ca a vrut sa faca ceva,merita un astfel de raspuns? 

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

pina ce nu am prieteni aici , daca crezi ca l-am pus pe Artick sa posteze aici , te inseli amarnic , nu am nimic cu el

Edited by shine-, 24 July 2013 - 01:15 PM.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
sa fim seriosi SOFT , tu ai 1479 post-uri din 13 iulie 2012 esti Moderator Global , si el are 8171 din 17 mai 2012 , nu am zis ca greseste , dar pur si simplu devine enervant , sacaitor , cu toate reply-urile

Tind catre 10000 chiar. Care e problema ta ? Simt un pic de ciuda :>

De unde stii tu ca nu are cunostinte ca sa faca aplicatii ? Pentru ca a vrut sa faca ceva,merita un astfel de raspuns? 

I-am vazut replyurile la unele topicuri de la plugins / it , nu trebuie sa fi expert sa iti dai seama de cat stie .  "O aplicatie nu se face asa usor si nu o face oricine."

L.E. : Nu mai da in tastatura ca o strici :))

Edited by Nasacryl, 24 July 2013 - 01:24 PM.

• Smeagol. and Mrr.DjStyLe like this

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

I-am vazut replyurile la unele topicuri de la plugins / it , nu trebuie sa fi expert sa iti dai seama de cat stie .  "O aplicatie nu se face asa usor si nu o face oricine."

nu am nici un reply la plugins/it...

si nu mi-e ciuda pe post-urile tale , am adus cifra ca dovada ca ai multe reply-uri aiurea , care enerveaza lumea

appLy^NxT

appLy^NxT

Fost Resource Team

• Retired
  • 1313 posts
  • 195 topics
  • Joined 20-November 12

Si ce ai de castigat daca ai 10000000000000 posturi? Eu vad ca tu postezi oriunde , chiar daca nu e neaparat nevoie . Stiu ca esti moderator si intr-un fel e treaba ta dar mai lasai si pe altii se se afirme

SI de unde stii ca el nu poate face o aplicatie? , crezi ca o persoana , indiferent de cata carte are nu poate realiza ceva in viata? , sincer nu-mi place cum ii subestimezi pe altii si atitudinea ta...

• KOVALSKI! likes this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Te contrazic , chiar ai de castigat  : sa te afirmi este un lucru benefic pentru psihic , si totodata imi exprim si eu opinia de anumite lucruri .

Va tot legati de mine ca postez pentru +1 , arata-mi si mie cand am postat eu vreodata la Prezentari / Jocuri forum / Youtube / Muzica  portofolii etc . Unde se fac adevaratele spammuri . Uitati ca eu ajut zilnic un grup de useri cu diferite chestiuni : pluginuri / it etc , si unele prin pm (care nu se pun la posturi). 

• trip likes this

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

P.S. : Eu nu o sa ma injosesc sa imi pun prietenii sa dea cu subsemnatu in acest topic asa cum au facut unii . Este o chestiune de fair-play pana la urma , de a avea un strop de diplomatie in tine . Nu am si nici nu o sa fac "aliante" cu nimeni . 

Te rog frumos,ai grija ce spui.Nu m-a pus nimeni sa postez. Acum vad ca te legi de orice. Nimeni nu are voie sa isi spuna o parere sau sa intervina intr-o discutie cand e vorba de tine. Ma deranjeaza afirmatiile tale,nu sunt la locul lor. Deasta am intervenit. Te supra-estimezi. Eu zic ca cel mai bine e sa mai lasi din mandrie si sa inveti ca nu esti cu nimic superior celorlalti useri.

StuDenT.

StuDenT.

Gold Member

• Membru
  • 772 posts
  • 128 topics
  • Joined 28-March 13

Tind catre 10000 chiar. Care e problema ta ? Simt un pic de ciuda  :>

Si ce ai de castigat daca ai 10000000000000 posturi? Eu vad ca tu postezi oriunde , chiar daca nu e neaparat nevoie . Stiu ca esti moderator si intr-un fel e treaba ta dar mai lasai si pe altii se se afirme

SI de unde stii ca el nu poate face o aplicatie? , crezi ca o persoana , indiferent de cata carte are nu poate realiza ceva in viata? , sincer nu-mi place cum ii subestimezi pe altii si atitudinea ta...

Aici aveti dreptate .

@Nasacryl te bagi peste tot doar ca sa ce ? +1 ? pentru ce mha? + Am observat o schimbare la tine =)) [ Nu mai primeste lumea PM/EMAIL cu injuraturi la adresa lor ] :))

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Nu m-am referit la tine dragutule . Si gresesti , eu chiar ma bucur cand cineva intra in discutie cu mine , deoarece pot il lamuresc in diferite privinte si nu ma refer doar la acest topic . 

Acuma nu va suparati pe mine , dar acesta va fi ultimul meu post aici . Singurii care posteaza pentru +1 si provoaca sunteti voi , insa ar fi culmea sa ne uitam si in "ograda" noastra . 

• spLaTTT and Smeagol. like this

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

Te contrazic , chiar ai de castigat  : sa te afirmi este un lucru benefic pentru psihic , si totodata imi exprim si eu opinia de anumite lucruri .

Va tot legati de mine ca postez pentru +1 , arata-mi si mie cand am postat eu vreodata la Prezentari / Jocuri forum / Youtube / Muzica  portofolii etc . Unde se fac adevaratele spammuri . Uitati ca eu ajut zilnic un grup de useri cu diferite chestiuni : pluginuri / it etc , si unele prin pm (care nu se pun la posturi). 

Asta e si problema ca te bagi prea mult si devii enervant , si nu mereu ajuti , mai sunt si alti moderatori pe linga tine , lasa-i si pe ei sa se afirme. Sa te afirmi e un lucru benefic sunt de acord , dar exista o limita oarecare.. Si opiniile tale cateodata ii jignesc pe ceilalti.

PuNcT.xD

PuNcT.xD

Gold Member

• Membru
  • 692 posts
  • 135 topics
  • Joined 07-May 13
Mai bine lasati cearta si gata ! Am vazut la niste reply-uri ca nasacryl chiar a ajutat.E bine ca este on mereu si ajuta,nu ca altii !

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

Mai bine lasati cearta si gata ! Am vazut la niste reply-uri ca nasacryl chiar a ajutat.E bine ca este on mereu si ajuta,nu ca altii !

Ar ajuta si altii crede-ma , daca Nasacryl le-ar permite sa se afirme

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Retired
  • 2315 posts
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13

Ar ajuta si altii crede-ma , daca Nasacryl le-ar permite sa se afirme

Eu unul nu inteleg care e problema ta . Frate nu-ti place de Nasa nu-l baga in seama a facut ceva cu care tea enervat/suparat(abuz) Il reclami nu inteleg ce-i cu topicu asta? anonim? si mai zici cine esti .. Frate daca altii sunt BUTI si nu stiu sa se afirme ce vrei sa le facem??  cei mai buni/destepti posteaza inainte si spun ceva folositor daca el vrea sa bata un record/pariu sa aiba si 20.000 de posturi ce te deranjeaza? pana la urma toti ne dorim sa avem Posturi si topicuri multe si multi posteaza la Prezentare sa zica am si eu +1 intelegi? Daca tie tie ciuda pe el ca are posturi si o reputatie obtinuta din like ce poti sa-i faci likurile care le-a primit , le-a primit pt ca unora le-a placut cum gandeste !! 

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users