# Numele banat : Serjj*
# IP / Steam ID : STEAM_0:1:12322165 / 109.185.171.49
# ID Y!M : serjj.serjj
# Varsta : 19
# Motivul : Aim
# Dovada :

Posted 23 July 2013 - 02:08 PM

Posted 23 July 2013 - 02:17 PM

Posted 23 July 2013 - 02:57 PM

Aim nu este , dar are o intuitie de leu , are faze in care iese cu tinta pusa . Eu sunt contra unban !
Posted 23 July 2013 - 03:29 PM

ce aim vezi tu in demo asta, esti pe pamant?
normal ca es cu tinta pusa, e respawn am retinut pozitiile in care apar playerii si de asta esiam asa.
nu sunteti capabili sa faceti diferenta skill/cod.
Posted 23 July 2013 - 04:45 PM

Mai prietene asta este parerea mea si in caz ca nu stii sa citesti am scris ca nu este aim , si nu ma jigni pe mine ca eu nu te-am jignit pe tine .
Edited by patRa, 23 July 2013 - 04:52 PM.
Posted 23 July 2013 - 04:54 PM

@>Serjj< greselile sunt omenesti la fel ca si presupunerile!! Fiecare sia dat cu parerea...pareri bune, mai putin bune! Nu esti in masura sa il cataloghezi pe Admin ca fiind un "aerian" cum ai spus tu pt ca el asa a crezut de cuvinta ca ai aim! Fiecare a gresit la timpu lui! Si tu cand erai admin si venea cate 1 cu cerere unban si iti dadea Reply-uri dinasta nu cred ca iti pica bine. Ai tot dreptul sa te indoiesti de felul lui la materie de adminat pt ca nimeni nu poate sa iti interzica sa iti faci o parere!! Dar tinele pt tine in mintea ta! Nu inteleg dc ai dat reply? Dc nu ai dat un edit sa iti scrii parerile?
@patRa pe respawn e usor sa iesi cu tinta pe om! Daca sti unde are spawn si auzi cand isi ia armele ai iesit acolo! Sunetul spawnului cand iti iei armele exista! Aim nici nu mai zic..Nu se vede asa ceva!
Pro Unban!
O atitudine mai matura din partea ta >Serjj< pe viitor!
Daca adminu a gresit nu e o crima ci o lectie ca data viitoare sa fie mai atent! (sper ca intelegi uNiQ)
Edited by sera, 23 July 2013 - 04:59 PM.
Posted 23 July 2013 - 06:02 PM

Mai prietene asta este parerea mea si in caz ca nu stii sa citesti am scris ca nu este aim , si nu ma jigni pe mine ca eu nu te-am jignit pe tine .
prima propozitie nu ii dedicata pentru tine , pentru tine e a 2-a
Posted 23 July 2013 - 06:09 PM

@>Serjj< greselile sunt omenesti la fel ca si presupunerile!! Fiecare sia dat cu parerea...pareri bune, mai putin bune! Nu esti in masura sa il cataloghezi pe Admin ca fiind un "aerian" cum ai spus tu pt ca el asa a crezut de cuvinta ca ai aim! Fiecare a gresit la timpu lui! Si tu cand erai admin si venea cate 1 cu cerere unban si iti dadea Reply-uri dinasta nu cred ca iti pica bine. Ai tot dreptul sa te indoiesti de felul lui la materie de adminat pt ca nimeni nu poate sa iti interzica sa iti faci o parere!! Dar tinele pt tine in mintea ta! Nu inteleg dc ai dat reply? Dc nu ai dat un edit sa iti scrii parerile?
@patRa pe respawn e usor sa iesi cu tinta pe om! Daca sti unde are spawn si auzi cand isi ia armele ai iesit acolo! Sunetul spawnului cand iti iei armele exista! Aim nici nu mai zic..Nu se vede asa ceva!
Pro Unban!
O atitudine mai matura din partea ta >Serjj< pe viitor!
Daca adminu a gresit nu e o crima ci o lectie ca data viitoare sa fie mai atent! (sper ca intelegi uNiQ)
eu inteleg ca toti gresesc, dar totusi inainte de a bana pe cineva trebue sa ai o dovada concreta,
la el e un demo de 1-2 min cu cateva capuri date cu siringa si asta e aim , trebue sa te mai controlezi sa intrebi pe ceilalti admini sa isi dea cu parerea nu sa dai ban.
nu am dat edit ca nu am acces pe aceasta sectiune.
si nu e vorba in banu asta ca oricum o sa primesc unban, si nu imi fac griji.
asta doar da dovada cum activeaza adminii.
Edited by >Serjj<, 23 July 2013 - 06:10 PM.
Posted 23 July 2013 - 07:05 PM

Posted 23 July 2013 - 07:46 PM

Incearca sa scrii intrun singur post tot ca iei warn!
Si tiam mai spus! De gresit a gresit ca nu aveai nimic! Dar greselile sunt omenesti! Nu inteleg dc faci atata tamtam pt un ban! eeeteee na! Daca era sa judec si eu fiecare admin care ma banat pe serv asta! Si credema pe cuvant ca am avut banuri aici cu duiumu! Nu ajungem nikaieri cu chestia asta! Sti care ar fi fost o atitudine frumoasa si demn de respectat din partea ta? Aia prin care sa faci cererea fara scandal ! Daca stiai ca o sa iei unban nu inteleg motivul disperarii tale! Daca ai dubii in privinta felului in care admineaza uNiq e o problema pe care o putem rezolva pe cai amiabile fara scandal si jigniri aruncate aiurea! Pe viitor el o sa fie mai atent si gata! Asta e a gresit! Nu cred ca o sa il sanctioneze pt asa ceva :1) este o greseala care nu merita pedepsita 2) Toti am fost ca el !! Doar 2-3 cuvinte sa i se adreseze sa fie un pic mai atent si sa intrebe cand nu stie!! Atat! Nu ce ai scris u mai sus ca e "aerian" si balacarii dinalea. Nui frumos!
Daca chiar doresti sa continui cu povestea "Banului" tau ai sectiunea/topicul "abuz admin"!
eu tot nu inteleg ce vrei sa arati, nu am facut scandal deloc, doar am mentionat ce nu mea placut si cateva sfaturi am dat.
nu mai scrie povesti ca degeaba ,+ ca nu am cerut sa fie sanctionat.
Edited by >Serjj<, 23 July 2013 - 07:52 PM.
Posted 23 July 2013 - 07:54 PM

@ >Serjj< te rog asteapta parerile la toti cei din Staff,vad ca "te lungesti mai mult decat ti-e lantul" risti sa-ti fie Respinsa Cererea de Unban
revin cu un Edit dupa ce vizionez demo
Pro Unban nu are nimik,parerea mea
@ >Serjj< promit ca iti dau T/C la cerere daca mai continui cu "n" reply,asteapta-ti verdictu,ti-am inteles "off-u",merci
Edited by 1Radu, 23 July 2013 - 08:29 PM.
Posted 23 July 2013 - 07:55 PM

Posted 23 July 2013 - 08:15 PM

@ >Serjj< te rog asteapta parerile la toti cei din Staff,vad ca "te lungesti mai mult decat ti-e lantul" risti sa-ti fie Respinsa Cererea de Unban
revin cu un Edit dupa ce vizionez demo
nu ma lungesc chiar deloc, o sa dau reply cat o sa socot ca trebue.
@sera: tineti presimtirele la tine.
Posted 23 July 2013 - 09:59 PM

ce e aici frate ? sunteti la piata? TERMINATI CU REPLY DUPA REPLY !!! si tu sera si tu serj ! ASTEAPTA DECIZIA FINALA SI GATA !! pro unban de la mn.... sper sa nu mai vad reply
Posted 23 July 2013 - 10:04 PM

Posted 24 July 2013 - 08:06 AM

Ce ii aici ...povestiri adevarate!Nu va puteti abtine?sau ce?
uN!q - primesti un advertisment!mai "treci" si pe la staff only din cand in " gand"!
sera tu mereu ai de comentat...de adaugat...de zis ceva ce nu ar trebui...AICI SE DA PRO/CONTRA!
..daca nu KALAS ce se va intampla?ii "dai afara pe toti"!
Tu serjj! Ai facut cerere! asteapta raspunsul staff ului! si "stai linistit in banca ta" ce faci atata tam-tam?
Pro unban!
PS: In josul primului post facut de fiecare apare butonul EDIT (am zis asta in caz ca nu stiati sau nu il vedeati sau IL IGNORATI )
Posted 24 July 2013 - 05:53 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users