Jump to content

Photo

[CS16] Modificari forum

• This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Membru
  • 96 posts
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13
  • Country: Country Flag
Nu trebuia sa se modifice sectiunea news , poate doar regulamentul sau sectiuni noi dar nici de cum asa cum e acum.

Anonymous poster hash: 5a7e8...c3c

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
Pai vad ca se lucreaza la acea categorie, asteptam sa vedem ce va fi :)

SoEasy!

SoEasy!

No Limit Member

• Membru
  • 2143 posts
  • 325 topics
  • Joined 22-September 12

Aceasta categorie se pare ca este in lucru,pare a fi ceva complet nou poate o sa avem o surpriza :D

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Retired
  • 2315 posts
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13

De ce sa nu se modifice ma rog frumos? Accea sectiune chiar ii ajuta pe multi , si cei care se implica cu adevarat stiu ce si cum ! O comunitate nu poate sa stea pe loc ea , este in contiunua miscare , nu crecd ca ai vazut in 2010 cum era comunitatea si cum este acum poate pe viitor a sa fie total diferit cine stie ! deaici vine si vorba " Toti Suntem Diferiti , Unici In Modul Nostru "

Edited by Cenzurat;x, 26 July 2013 - 01:51 AM.

SoEasy!

SoEasy!

No Limit Member

• Membru
  • 2143 posts
  • 325 topics
  • Joined 22-September 12

De ce sa nu se modifice ma rog frumos? Accea sectiune chiar ii ajuta pe multi , si cei care se implica cu adevarat stiu ce si cum ! O comunitate nu poate sa stea pe loc ea , este in contiunua miscare , nu crecd ca ai vazut in 2010 cum era comunitatea si cum este acum poate pe viitor a sa fie total diferit cine stie ! deaici vine si vorba " Toti Suntem Diferiti , Unici In Modul Nostru "

Deci se vede 100% ca nu te uiti la ce se scrie sectiunea se modifica sa zis de la primu post....

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users