Salt la continut
You currently have javascript disabled. Several functions may not work. Please re-enable javascript to access full functionality.
Addicted Member
Chiar nime asa is de slabe lucrarile mele - - - -
Ultras Member
Cum nimeni ? Ai uitat de mine . Ai evoluat extraordinar de mult .
- Pareri !
Banned
Frumos ! Bravo, ai evoluat foarte mult și sper să evoluezi încă pe atât. Te așteptăm cu creații noi, KW !!
Advanced Member
foarte frumoase
Foarte Frumos . Imi place totul . Cum lucrezi , cum asezi textul, cum pui efectele . KW !
Multumesc !NEW ! Smudge / CD4 - Pareri !
Foarte frumos ! Dar incearca sa pui pe undeva Cs16Gaming . Ca poate te trezesti cu un desinger sa-ti ceara psd si nu-l ai
Eu salvez intodeauna PSD - Eu as zice ca nu prea bine mea esit Dar totusi astept parerile dumnevoastre !!!
Untouchable Member
arata bine ,dar ai probleme pe ici pe colo,dar kw !
Multumesc pentru pareri ! -
e asta e perfect, c4d sunt aranjate cumsecade ,text ok,! Te felicit!
Multumesc frumos mai astept pareri !
Fost Designer
Integrarea lasa de dorit , iar acel border ... C4D sunt in regula dar strica celelalte .
NEW ! - Pareri !
Atunci poti prezenta PSD la ultima semnatura? Ca ai facut un "salt" prea mare, de la semnaturi slabute la perfecte
Gold Member
Vreau PSD .
@Lucrari bune,efecte ok,text bun,felicitarile mele
Si ce daca a facut un salt mare . Ba e foarte bine . Sper ca ai psd . La ultima nu prea se vede textul secundar , dar in rest genial .
Vreau PSD . @Lucrari bune,efecte ok,text bun,felicitarile mele
Nu sunt Riper fratii mei
Member
Houu mah )
ca nu-i ripper calm
lucrari bune
uite iti dau un sfat , ca sa le faci mai intenucate , faci cu brush pe margini pe modul overlay cu opacity scazute [lucrari cu render]
si mai joacata cu gradienturi
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi