Mie mi se pare aiurea regula sa nu ai voie sa faci mai mult de 2 topicuri pe zi eu de ex am luat un warn ca am facut 3 topicuri la maps
Anonymous poster hash: e7e4e...6c1

[CS16] Regula naspa
Started By
Anonymity
, Jul 19 2013 04:03 PM
Posted 19 July 2013 - 04:03 PM

Posted 19 July 2013 - 04:19 PM

2 topicuri pe zi pe sectiune. Dar nu 2...ci 3-4
Nu este neaparat o regula doar o limitare care previne post hunt.
Nu este neaparat o regula doar o limitare care previne post hunt.
Posted 19 July 2013 - 07:24 PM

Offf, de nu ma apuc sa va ascult pe fiecare din regulamentul forumului, pana il stiti ca pe o rugaciune.
Atata timp cat ai o parere, si ti-o expui insa argumentat, daca faci posturi "da, e fain X" e si normal sa primesti warn.
Atata timp cat ai o parere, si ti-o expui insa argumentat, daca faci posturi "da, e fain X" e si normal sa primesti warn.
- nExow, Eu si Nimeni Altu, SiR^Dj and 2 others like this
Posted 19 July 2013 - 08:29 PM

Offf, de nu ma apuc sa va ascult pe fiecare din regulamentul forumului, pana il stiti ca pe o rugaciune.
Verde nu ai citit cu atentie am zis ca am facut topicuri nu am lasat reply la alte topicuri cu ce zici tu acolo te rog sa fi mai atenta

Posted 19 July 2013 - 08:38 PM

Recent , de cand am fost eu repartizat la Sectiunea Maps , un singur user , a primit warn (nu dau nume si nu zic de la cine a luat ) ,dar s-a dat pe buna dreptate , in primul rand tot ceea ce ai scris in acele topicuri a fost copy paste de pe alte site-uri/forumuri , si nici nu ti-ai dat silinta macar sa editezi sa pui modelul nostru de postare !! Normal ca ai primit warn !!!
In mare parte sunt convins ca esti acel user , deoarece nu cred ca te-ai trezit tu dupa 2-3 saptamani(sau mai mult) sa te plangi de aceasta regula !!
Scrie si in regulamentul acelei sectiuni , cate topicuri poti face pe zii , acea regula a fost adaugata dupa o discutie cu Verdee !!!
Daca ati citi si regulamentul fiecarei sectiuni nu ati mai primi warn sau avertismente verbale , dar multi dintre useri nu sunt in stare sa citeasca regulamentul intregului Forum , decat dupa ce au primit warn , "daramite" la fiecare sectiune in parte
In mare parte sunt convins ca esti acel user , deoarece nu cred ca te-ai trezit tu dupa 2-3 saptamani(sau mai mult) sa te plangi de aceasta regula !!
Scrie si in regulamentul acelei sectiuni , cate topicuri poti face pe zii , acea regula a fost adaugata dupa o discutie cu Verdee !!!
Daca ati citi si regulamentul fiecarei sectiuni nu ati mai primi warn sau avertismente verbale , dar multi dintre useri nu sunt in stare sa citeasca regulamentul intregului Forum , decat dupa ce au primit warn , "daramite" la fiecare sectiune in parte

- cosmin701 likes this
Posted 19 July 2013 - 09:41 PM

Imagineaza-ti doar ce haos ar fi daca fiecare ar fi liber sa posteze de cate ori vrea intr-o anumita sectiunea .
Daca ma pun la sectiunea Maps, Plugins, Addons si Lifestyle sa postez in fiecare topic,intr-o zi fac 500 de posturi
.
Daca ma pun la sectiunea Maps, Plugins, Addons si Lifestyle sa postez in fiecare topic,intr-o zi fac 500 de posturi

- HTC. likes this
Posted 19 July 2013 - 10:36 PM

Da, si la topicuri se apllica aceeasi regula, am intalnit si astfel de personaje cu topicuri "ce faceti?" Etc, de aia am zis ca atata timp cat iti exprimi o parere argumentata, si fara copy/pate nu ai de ce sa iti iei warn.
Posted 19 July 2013 - 11:24 PM

http://forum.cs16.ro...025#entry843025
Asta nu e nici copy paste nici facut asa numai sa fie facut si am luat warn petru el
Asta nu e nici copy paste nici facut asa numai sa fie facut si am luat warn petru el
Posted 19 July 2013 - 11:53 PM

Acel membru a luat warn pe data de : 19-January 13.
Esti sigur ca acela este link-ul corect?
Daca da, nu inteleg de ce aduci in discutie acest subiect. De atunci s-au schimbat regulamente, moderatori.
Esti sigur ca acela este link-ul corect?
Daca da, nu inteleg de ce aduci in discutie acest subiect. De atunci s-au schimbat regulamente, moderatori.
- Eu si Nimeni Altu likes this
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users