Jump to content

Photo

[CS16] Regula naspa

• This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Membru
  • 96 posts
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13
  • Country: Country Flag
Mie mi se pare aiurea regula sa nu ai voie sa faci mai mult de 2 topicuri pe zi eu de ex am luat un warn ca am facut 3 topicuri la maps

Anonymous poster hash: e7e4e...6c1

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12
2 topicuri pe zi pe sectiune. Dar nu 2...ci 3-4
Nu este neaparat o regula doar o limitare care previne post hunt.

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
Offf, de nu ma apuc sa va ascult pe fiecare din regulamentul forumului, pana il stiti ca pe o rugaciune.
Atata timp cat ai o parere, si ti-o expui insa argumentat, daca faci posturi "da, e fain X" e si normal sa primesti warn.
  • nExow, Eu si Nimeni Altu, SiR^Dj and 2 others like this

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 96 posts
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13

Offf, de nu ma apuc sa va ascult pe fiecare din regulamentul forumului, pana il stiti ca pe o rugaciune.
Atata timp cat ai o parere, si ti-o expui insa argumentat, daca faci posturi "da, e fain X" e si normal sa primesti warn.

Verde nu ai citit cu atentie am zis ca am facut topicuri nu am lasat reply la alte topicuri cu ce zici tu acolo te rog sa fi mai atenta :))

Eu si Nimeni Altu

Eu si Nimeni Altu

Fost Moderator

• Retired
  • 2173 posts
  • 211 topics
  • Joined 11-June 12
Recent , de cand am fost eu repartizat la Sectiunea Maps , un singur user , a primit warn (nu dau nume si nu zic de la cine a luat ) ,dar s-a dat pe buna dreptate , in primul rand tot ceea ce ai scris in acele topicuri a fost copy paste de pe alte site-uri/forumuri , si nici nu ti-ai dat silinta macar sa editezi sa pui modelul nostru de postare !! Normal ca ai primit warn !!!

In mare parte sunt convins ca esti acel user , deoarece nu cred ca te-ai trezit tu dupa 2-3 saptamani(sau mai mult) sa te plangi de aceasta regula !!

Scrie si in regulamentul acelei sectiuni , cate topicuri poti face pe zii , acea regula a fost adaugata dupa o discutie cu Verdee !!!

Daca ati citi si regulamentul fiecarei sectiuni nu ati mai primi warn sau avertismente verbale , dar multi dintre useri nu sunt in stare sa citeasca regulamentul intregului Forum , decat dupa ce au primit warn , "daramite" la fiecare sectiune in parte :|
  • cosmin701 likes this

POLARSOOON

POLARSOOON

Fost News Team

• Retired
  • 5258 posts
  • 432 topics
  • Joined 10-December 11
Imagineaza-ti doar ce haos ar fi daca fiecare ar fi liber sa posteze de cate ori vrea intr-o anumita sectiunea .
Daca ma pun la sectiunea Maps, Plugins, Addons si Lifestyle sa postez in fiecare topic,intr-o zi fac 500 de posturi :) .
  • HTC. likes this

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
Da, si la topicuri se apllica aceeasi regula, am intalnit si astfel de personaje cu topicuri "ce faceti?" Etc, de aia am zis ca atata timp cat iti exprimi o parere argumentata, si fara copy/pate nu ai de ce sa iti iei warn.

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 96 posts
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13
http://forum.cs16.ro...025#entry843025

Asta nu e nici copy paste nici facut asa numai sa fie facut si am luat warn petru el

cosmin701

cosmin701

Fost Administrator

• Retired
  • 5095 posts
  • 407 topics
  • Joined 31-October 11
Acel membru a luat warn pe data de : 19-January 13.

Esti sigur ca acela este link-ul corect?
Daca da, nu inteleg de ce aduci in discutie acest subiect. De atunci s-au schimbat regulamente, moderatori.
  • Eu si Nimeni Altu likes this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users