Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16] Informatii Demo Report

• Please log in to reply
24 replies to this topic

iCe

iCe

Fost Moderator

• Retired
  • 439 posts
  • 46 topics
  • Joined 30-March 13
  • Country: Country Flag
Topicul ramane deschis pentru posibile intrebari.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Am eu o intrebare : pe baza caror principii vei alege ceilalti doi membrii ai echipei Demo Report ? Eu de ex. m-am gandit ca o sa postezi niste demouri si o sa il pui pe fiecare sa zica cheatul exact folosit ( no recoil / aim/ silent aim / etc ) si sa pui si unul curat ca si "capcana" . Am I right ? ;))

iCe

iCe

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 439 posts
  • 46 topics
  • Joined 30-March 13
Sincer pentru moment nu o sa dezvaluim metodele prin care vom alege. E mai bine pentru toata lumea, sa fie o surpriza pentru a scoate la iveala adevarata "experienta".
O sa discutam cu fiecare si o sa se traga concluzii, iar cei mai potriviti vor fi alesi.

Ca un PS: Nu ezitati sa postati demo-uri chiar daca managerii nu au fost selectati. Are cine sa se uite si se pot folosi si ca probe de test.
  • nExow, Nasacryl, Eu si Nimeni Altu and 2 others like this

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
In aceasta sectiune pot posta si adminii serverelor CS16.ro in cazul in care au demo-uri neconcludente.
  • Andrei.B likes this

aLexftw @ CS16

aLexftw @ CS16

Banned

• Banned
  • 572 posts
  • 100 topics
  • Joined 23-June 13

Eu , nefacand parte din stafful managerilor  Demo Report , pot posta in legatura cu acel demo , adica sa-mi postez parerea daca e cod sau nu ?:)

iCe

iCe

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 439 posts
  • 46 topics
  • Joined 30-March 13
Da poti raspunde, atata timp ce e cu folos si conform cerintelor.

wafennn

wafennn

Fost Moderator Global

• Retired
  • 1765 posts
  • 319 topics
  • Joined 12-November 10

Sunt unele demouri care nu pot fi vizualizate cu VIEWDEMO  :

WARNING! Server returned protocol version 47, not 48
Demo file completely loaded.
Demo file completely loaded.
Disconnected.
Demo playback stopped.
Automatic connection retry...

Pentru a le putea vizualiza descarcati un Counter-Strike ( non-steam), de preferat ACESTA   

Sper ca v-am fost de folos !

• Aec likes this

znk -

znk -

Untouchable Member

• Membru
  • 1489 posts
  • 155 topics
  • Joined 11-February 12

De azi (10.08.2013) o sa fiu plecat intr-o scurta vacanta de o saptamana , asa ca o sa fiu inactiv forum / ts .

Sper sa ne reintalnim tot asa de sanatosi , ramaneti cu bine ! :)

VODKA!

VODKA!

Gold Member

• Membru
  • 688 posts
  • 58 topics
  • Joined 07-April 13

Exista un topic si pentru verificarea pozelor? :D

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

Exista un topic si pentru verificarea pozelor? :D

cit de incompetent trebuie sa fii ? sa nu poti verifica niste poze?? doamneee... 

Edited by Imho_R, 20 August 2013 - 08:45 PM.

sound

sound

Fost Moderator Global

• Retired
  • 4069 posts
  • 62 topics
  • Joined 21-October 12

cit de incompetent trebuie sa fii ? sa nu poti verifica niste poze?? doamneee... 

ai grija la limbaj Imho

• KeleN @ CS 16 likes this

VODKA!

VODKA!

Gold Member

• Membru
  • 688 posts
  • 58 topics
  • Joined 07-April 13

Intreb si eu. Ca pe rds iei ban cam degeaba.

Si te-ai facut singur incompetent :|

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

ai grija la limbaj Imho

la ce limbaj? la incompetent? nu este o injuratura ... este persoana care nu are puterea legala de a judeca , de a solutiona o problema.. nu e nimic urat aici. 

cat despre RDS , nu suntem ideali , ca si orice server avem si noi admini , care fac gafe..

sound

sound

Fost Moderator Global

• Retired
  • 4069 posts
  • 62 topics
  • Joined 21-October 12

1.@Imho: De la vorbe de-astea se ajunge la scandal.

2. Ajunge cu chatul aici. Cautati-va pe mess si vorbiti acolo.

3. Titlul topicului este: Informatii ( evident legate de demo report ), nu chat sau vorbe aruncate aiurea. Vedeti-va de treaba.

• KeleN @ CS 16 likes this

VerKoder

VerKoder

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2027 posts
  • 29 topics
  • Joined 26-January 13

Avand in vedere ultimele discutii si intrebari despre sectiunea Demo Report am adus mai jos cateva lamuriri:

- Orice topic in care se cere analiza unui demo va fi inchis in maxim 48 de ore.

- In cadrul oricarui topic deschis in aceasta sectiune isi vor da cu parerea minim doi manageri. Daca parerile lor coincid si demo-ul este evident topicul va putea fi inchis si mai devreme de termenul mai sus-mentionat.

- In cazul in care partile participante la discutie (respectiv Topic Starter-ul si protagonistul demo-ului) vor dori si parerea celorlalti doi manageri o vor putea face postand in cadrul aceluiasi topic. Cererea lor trebuie sa contina minutul si faza din cadrul demo-ului pe care o doresc re-analizata.

- Orice utilizator al forumului CS16 isi poate da cu parerea in cadrul oricarui topic atata timp cat postul lor va contine minutul si descrierea fazei din demo-ul la care se refera.

- Rugamintea noastra este sa pastrati un ton politicos si sa nu apelati la jigniri gratuite. De preferat ar fi sa ramaneti la subiect si sa evitati offtopicul. In caz contrar veti primi warn.

- Nu agresati managerii acestei sectiuni cu PM-uri in care sa cereti explicatii asupra hotararii luate. Toate deciziile vor fi argumentate si le veti gasi in cadrul topicului deschis de voi.

Edited by VerKoder, 26 September 2013 - 07:51 PM.
typo mistake

• ionas, kenftw, sound and 1 other like this

VerKoder

VerKoder

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2027 posts
  • 29 topics
  • Joined 26-January 13

Datorita sarbatorilor de iarna exista posibilitatea ca in perioada 22 Decembrie 2013 - 4 Ianuarie 2014 deciziile date de managerii sectiunii Demo Report sa intarzie.

Din pacate, nu va putem preciza un time frame in care aceste decizii vor fi postate si va multumim pentru rabdarea voastra.

Craciun Fericit tuturor si un An Nou cu multe reusite!

Edited by VerKoder, 25 December 2013 - 10:59 PM.

• sound, iCe and trip like this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Vin cu o propunere legata de aceasta sectiune .

Propun ca de acum innainte, sa fie impuse mai multe conditii la aplicarea unui demo aici, cat si un model de postare. Fac aceasta propunere pe baza lipsei de cunostinte in ceea ce priveste analiza unor demo`uri . Dupa cum a`ti vazut in topicurile de mai jos, nimeni nu stie pe ce server este facut demo`ul prezentat, nici cine este cel reclamat ( in unele situatii demo`urile sunt facute aiurea pe mai multi jucatori ) s.a.m.d .

• Model de postare :

# Nick`ul celui reclamat :

# Demo (uploadati pe link`urile impuse de regulament) : 

# Serverul pe care s`a inregistrat demo`ul :

# Motivul : 

• Toate partile sunt obligatorii, nerespectarea lor duce la inchiderea cererii si sanctionarea reclamantului . 

Vin cu aceasta propunere cu scopul de a diminua perioada de raspuns, de a informa staff`ul care doreste sa ajute, de a evita off-topicul ( intrebarile frecvente : pe ce server ? , pune alt link , s.a.m.d ) si de a reorganiza putin fiecare cerere in parte .

# Ma gandesc ca acesta este locul pentru asa ceva, alt topic legat de propuneri nu gasesc .

# Sper sa fie luata in considerare aceasta propunere, si eventual aplicata . Este intradevar benefica acestei sectiuni . 

Multumesc pentru atentie, astept un raspuns cat mai curand !

Cu respect,

SUITS

Stefan - Gfx.

Stefan - Gfx.

Fost Designer

• Retired
  • 1994 posts
  • 224 topics
  • Joined 05-December 13

Vin cu o propunere legata de aceasta sectiune .

Propun ca de acum innainte, sa fie impuse mai multe conditii la aplicarea unui demo aici, cat si un model de postare. Fac aceasta propunere pe baza lipsei de cunostinte in ceea ce priveste analiza unor demo`uri . Dupa cum a`ti vazut in topicurile de mai jos, nimeni nu stie pe ce server este facut demo`ul prezentat, nici cine este cel reclamat ( in unele situatii demo`urile sunt facute aiurea pe mai multi jucatori ) s.a.m.d .

• Model de postare :

# Nick`ul celui reclamat :

# Demo (uploadati pe link`urile impuse de regulament) : 

# Serverul pe care s`a inregistrat demo`ul :

# Motivul : 

• Toate partile sunt obligatorii, nerespectarea lor duce la inchiderea cererii si sanctionarea reclamantului . 

Vin cu aceasta propunere cu scopul de a diminua perioada de raspuns, de a informa staff`ul care doreste sa ajute, de a evita off-topicul ( intrebarile frecvente : pe ce server ? , pune alt link , s.a.m.d ) si de a reorganiza putin fiecare cerere in parte .

# Ma gandesc ca acesta este locul pentru asa ceva, alt topic legat de propuneri nu gasesc .

# Sper sa fie luata in considerare aceasta propunere, si eventual aplicata . Este intradevar benefica acestei sectiuni . 

Multumesc pentru atentie, astept un raspuns cat mai curand !

Cu respect,

SUITS

Are dreptate SUITS , de multe ori se face off-topic cu resursele serverelor  ! 

Eu unu sunt pro ! 

Iar intrebarea mea : 

Cand se vor alege Manageri !?

VerKoder

VerKoder

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2027 posts
  • 29 topics
  • Joined 26-January 13

@SUITS & Sprite:

De fapt, este foarte simplu sa-ti dai seama unde a fost facut demo-ul. 

Multi dintre cei care posteaza demo-urile sunt admini pe diferite servere si in cazul in care ai nevoie de un model mai special al acelui server poti intra acolo si sa-l iei.

Daca vorbim de harti sunt 2 site-uri de unde le puteti lua si vor functiona fara probleme.

Ceea ce afirmi tu SUITS ca se intampla este de fapt abundenta comentariilor facute de cei care isi doresc gradul (au inceput sa posteze doar cand au fost anuntate locurile libere) si in acelasi timp necunoasterea lucrurilor elementare pentru a vizualiza si analiza un demo.

Asta ca sa nu mai vorbim de nerespectarea regulamentului in ceea ce priveste modul de postare al comentariilor la diverse demo-uri sau chiar pareri total gresite  - am vazut chiar un comentariu care afirma despre un demo ca acel jucator a jucat 1 runda cu wall si una fara wall (asta timp de 10 runde).

Acel jucator, saracul de el, probabil dadea cu banul - runda asta joc cu wall, runda asta nu joc cu wall.

Iar ca sa va raspund si la ultima intrebare: vrem sa dam sanse tuturor si atunci perioada de inscrieri nu s-a terminat. In orice caz, decizia nu va fi luata doar pe baza faptului ca ati facut o cerere

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Am o intrebare ... nu prea am inteles la ce se refera urmatorul subpunct de la sanctiune grad 1 si 2  :
In cazul in care sunteti de parere ca are cod, specificati faza, si ce anume e suspect.

• sound likes this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users