Vreau sa postez in anonim pentru a nu ma face de ras daca gresesc cu ceva....
Acum sa revin la subiect:
Staff apply este foarte bun pentru comunitatea cs16 deoarece este unic si nu se poat face 5 cereri pe luna etc...
In schimb dispare acea parte de Pro/Contra iar cel care a facut aplciatia nu stie ce spun ceilalti ,sau sa vada unde a gresit...
Daca s-ar putea da pro/contra ar fi eprfect deoarece s-ar da si un motiv iar urmatoare aplicatie ar fi facuta mai bine si etc.... si propun sa se adauge reply la staff apply.
Anonymous poster hash: b1f07...022

[CS16] Staff aply
Started By
Anonymity
, Jul 15 2013 03:23 PM
Postat 15 July 2013 - 03:39 PM

Pro/Contra pot da Fondatorii si Administratorii acestei comunitati , decizia de a fii acceptat sau respins nu se ia doar de o singura persoana (Fondatorii pot lua decizii de unii singuri ) dar in mare parte se cere si parerea Administratorilor .
Cat despre ce anume gresesti , o sa ti se explice atunci cand primesti raspunsul la Aplicatoa facuta , fie ca esti respins sau acceptat !!
Daca ai greseli sunt foarte mari sanse sa nu fii acceptat in acest staff
Daca ai fost respins , stai linistit ca nu abuzeaza nimeni de gradul detinut
Cat despre ce anume gresesti , o sa ti se explice atunci cand primesti raspunsul la Aplicatoa facuta , fie ca esti respins sau acceptat !!
Daca ai greseli sunt foarte mari sanse sa nu fii acceptat in acest staff
Daca ai fost respins , stai linistit ca nu abuzeaza nimeni de gradul detinut

- KiNG. likes this
Postat 15 July 2013 - 06:37 PM

Moderatorii globali, supermoderatorii, si administratorii isi spun parerile in legatura cu fiecare cerere.
Greselile pentru care nu sunt acceptati unii useri: activitate, atacuri dese la userii comunitatii, lista de warnuri, scriere, nu face diferenta dintre post hunt si spam. (In cazul in care am omis ceva, rog un alt membru al staff-ului sa adauge)
edit ionas: Plus calitatea cererii....nu poti raspunde cu 2-3 cuvinte la fiecare intrebare.
edit soft: + modificarea varstei de catre membru, regasita in mai multe aplicatii, denota o sansa de 0% ca cererea sa fie acceptata.
Greselile pentru care nu sunt acceptati unii useri: activitate, atacuri dese la userii comunitatii, lista de warnuri, scriere, nu face diferenta dintre post hunt si spam. (In cazul in care am omis ceva, rog un alt membru al staff-ului sa adauge)
edit ionas: Plus calitatea cererii....nu poti raspunde cu 2-3 cuvinte la fiecare intrebare.
edit soft: + modificarea varstei de catre membru, regasita in mai multe aplicatii, denota o sansa de 0% ca cererea sa fie acceptata.
Aceasta postare a fost editata de SOFT: 15 July 2013 - 09:09 PM
- Eu si Nimeni Altu and KiNG. like this
Postat 16 July 2013 - 10:11 AM

Eu nu zic asta dar vreau sa-mi vad sansele de a fi acceptat ca designer de aia vreau sa pot vedea si eu daca primesc pro/contra eu asta zic sistemul este foarte bun iar greselile de ortografie le-am facut pentru ca m-am grabit..
Ideea e ca eu imi doresc foarte mult designer pe aceasta comunitate vreau sa ajut si am observat anumite greseli pe la cereri si in diferite parti.Eu vreau sa ajut comunitatea nu vreau gradul doar asa ca sa fie acolo si stiu ca ma pot descurca de minune am aplicat de 2-ori si de fiecare data am gresit cate ceva la aplicatie din neatentie ,eu vreau o sansa dar se pare ca nu o v-oi primi prea curand.
Acum astept sa se stearga aplicatiile din nou pentru a reveni cu o aplicatie care sa fie perfecta!
Se paote da T/C am inteles ce aveam nevoie acum vreau sa aflu raspunsul daca v-om putea vedea de acum inainte cand cineva da Pro/Contra la aplicatia noastra.
Ideea e ca eu imi doresc foarte mult designer pe aceasta comunitate vreau sa ajut si am observat anumite greseli pe la cereri si in diferite parti.Eu vreau sa ajut comunitatea nu vreau gradul doar asa ca sa fie acolo si stiu ca ma pot descurca de minune am aplicat de 2-ori si de fiecare data am gresit cate ceva la aplicatie din neatentie ,eu vreau o sansa dar se pare ca nu o v-oi primi prea curand.
Acum astept sa se stearga aplicatiile din nou pentru a reveni cu o aplicatie care sa fie perfecta!
Se paote da T/C am inteles ce aveam nevoie acum vreau sa aflu raspunsul daca v-om putea vedea de acum inainte cand cineva da Pro/Contra la aplicatia noastra.
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi