Salt la continut

Fotografie

[CS16] Implicare

• Topic inchis Acest topic e inchis
7 replies to this topic

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Membru
  • 96 Postari:
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13
  • Country: Country Flag
Ok am sa imi exprim opinia direct, cs16 este o comunitate ca nici care alta deci jur daca sar inchide cs16 nu as mai juca couter-strike ,dar in comunitate nu prea se prea implica multa lume.
Si prin asta vreau sa spun ca se zice sa se face ceva si dupaia "aaa ca nu am timp" si de astea eu sincer as opta la un proiect mare ceva ce nu sa mai facut inca nu pot sa va zic inca.
Era vorba despre proiectul cu clanurile, sa anulat din cauza nelipsei de timp uite eu aveam tot timpul din lume si chiar doream sa ajut la acel proiect.
Mai ceva la sectiunea siveniruri urmatoare greseli permise se face mult post-hunt se cer multe like-uri si sa fim seriosi majoritatea din creatile cerute nu le poarta nimeni.
Sectiunea prezinta-te este folosita tot pentru post-hunt spun ca topicurile sa fie inchise pe loc sa nu mai postezi nimeni sau sa fie desfintata
Ex: vine un user nou si posteaza peste tot sau un spamm-er pentru un "Bine ai venit" nu moare nima daca vede ca a venit nou in comunitate poate sa ii trimita mesaj uite bine ai venit.
Am cateva proiecte care imi vin in cap si daca facem destula reclama si le punem desigur in aplicare.
Cu vitoare propuneri am sa vin in vitor.
Va urez bafta si astept pareri daca se va aproba postul.

Anonymous poster hash: 58744...fa3

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 Postari:
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Ai spus un mare adevar , eu de ex nu am postat niciodata la sectiunea Prezinta-te si uita-ma ca sunt in viata :)) ( acuma mai si glumim) Cum ai zis tu sa se inchida pe loc ar fi numai bine , oricum dau aia reply cu Welcome mai ceva ca robotii

@ Edit : Cand s-a facut anuntul cu dezactivare contorizare eram in "vacanta" . Ma scuzati de aceasta data , m-ati prins pe picior gresit .

Aceasta postare a fost editata de Nasacryl: 14 July 2013 - 11:54 PM

cosmin701

cosmin701

Fost Administrator

• Retired
  • 5095 Postari:
  • 407 topics
  • Joined 31-October 11
Ma bucur ca iti place aceasta comunitate. Se vor face pe viitor si proiecte mai mari. Acum toata lumea pleaca in vacanta.
La suveniruri s-a facut un nou regulament iar cel care se ocupa de acea sectiune ,TARHON, verifica impreuna cu designerii comunitatii.
La prezinta-te , posturile nu se mai aduna: http://forum.cs16.ro...or-dezactivata/

Aceasta postare a fost editata de cosmin701: 14 July 2013 - 11:53 PM

• Nasacryl and ReVaN @ Cs16 like this

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 96 Postari:
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13
Mai am o intrebare, adica contorizate nu se adauga ,se poate posta dar nu creste numaru de posturi asta inseamna?

Anonymous poster hash: 58744...fa3

cosmin701

cosmin701

Fost Administrator

• Retired
  • 5095 Postari:
  • 407 topics
  • Joined 31-October 11
Da. Sa nu se mai faca post-hunt.

ReVaN @ Cs16

ReVaN @ Cs16

Platinum Member

• Membru
  • 1022 Postari:
  • 213 topics
  • Joined 15-June 13
E o idde chiar foarte buna ca mereu faceau post degeaba si deastea ar trebui sa se scoata sa se faca post si la propuneri adica la cei care zic doar contra , pro

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 96 Postari:
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13

ReVan esti unu dintre cei mai mari spamm-eri de pe aici va rog da-ti T/c

Anonymous poster hash: 973d7...6af

SOFT