Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16] Regulament Demo Report

• This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
  • Country: Country Flag
SANCTIUNI GRADUL I:

• Nu sunt permise reply-uri de genul : Mai astept mult ? Se rezolva astazi ? etc.  Daca aveti nevoie urgent de un raspuns, precizati la deschiderea topicului.
• Nu este nevoie de reply-uri gen : Sunt prieten cu el, nu joaca cu cod, il cunosc de mult. etc.
• Nu se accepta off-topic, atacuri la persoana.

SANCTIUNI GRADUL II:

• In cazul in care sunteti de parere ca are cod, specificati faza, si ce anume e suspect.
• Vor fi acceptate demo-urile facute de Topic Starter doar daca starnesc discutii contradictorii.

SANCTIUNI GRADUL III:

• Demo-urile prezentate trebuie sa fie facute pe un server din comunitate.
• Demourile reportate trebuie sa dureze minim 3 runde, pentru a ne putea da seama daca playerul in cauza are cod.
• Daca demoul nu va avea 3 runde, topicul va fi inchis, iar cel care a deschis topicul va fii sanctionat.

Cine incalca regulamentul va fi sanctionat !

ATENTIE !!!

1. Nu se mai accepta demo-uri urcate pe FileShare sau GirlShare.

2. Site-uri de upload recomandate: ZippyShare Mega FisierulMeu sau WeTransfer.

3. Daca nu uploadati demo-urile pe site-urile de upload recomandate de noi, aveti la dispozitie 24 de ore sa schimbati site-ul de upload sau veti primi TC la topic fara a fi rezolvat.

Informatie:

Din cauza unor nemultumiri al unor persoane care din cauza ca nu citesc Regulamentul, am decis sa precizez ceva cu care sa va vin in ajutor pentru a nu mai fi discutii de gen "de ce demo-ul meu inca nu a fost rezolvat si a celui ce a postat dupa mine a fost rezolvat?" am gandit sa va vin in ajutor. Ajutorul fiind acesta, la inceputul unui topic nou acolo la "Topic tag" cei ce doriti un raspuns urgent sa scrieti urgent pentru a usura atat munca noastra, cat si pentru a nu mai fi nemultumiti altii. Cei ce nu au inteles ce am spus, urmariti poza urmatoare:

no7R80K.jpg

Update 04.05.2015 

Pentru cei ce posteaza:

ATENTIE !!!

1. Nu se mai accepta demo-uri urcate pe FileShare sau GirlShare.

2. Site-uri de upload recomandate: ZippyShare Mega FisierulMeu sau WeTransfer.

3. Daca nu uploadati demo-urile pe site-urile de upload recomandate de noi, aveti la dispozitie 24 de ore sa schimbati site-ul de upload sau veti primi TC la topic fara a fi rezolvat.

dupa cineva care a postat inainte, se va da warn (nu voi mai da avertisment verbal) pentru ca am observat ca unii din voi postati schimbarea link-ului dar dupa nu mai intrati in topic sa editati si sa postati parerea!

Edited by utzu, 04 May 2015 - 10:08 AM.
Update 04.05.2015

• utzu, wafennn, TinTin and 12 others like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users