[CS16] Manager Demo Report
Postat 15 July 2013 - 10:35 AM
Userul BnK in cerere spune ca are 15 ani , iar pe profil 19 . Evidence
Userul Cenzurat;x in cerere spune ca are 15 , iar pe profil 18 . Evidence
Pe cei cu diferente de 1 an nu i-am trecut deoarece au "scuza" ca o sa le vina ziua de nastere curand.
- POLARSOOON, Asus., znk - and 4 others like this
Postat 15 July 2013 - 02:47 PM
Experienta ( ani, aproximativ ): 4 ani
Off-topic:
Nu neaparat ca ar fi problema mea dar :
Userul BnK in cerere spune ca are 15 ani , iar pe profil 19 . Evidence
Userul Cenzurat;x in cerere spune ca are 15 , iar pe profil 18 . Evidence
Pe cei cu diferente de 1 an nu i-am trecut deoarece au "scuza" ca o sa le vina ziua de nastere curand.
Nu e neaparat sa-ti pui varsta la profil exact care o ai pt informatia ta, e alegerea fiecaruia ... Cine se ocupa de acesta categorie va decide singur daca e sa-i accepte sau nu.
- ionas, *SATANIC* @ CS16 and sound like this
Postat 15 July 2013 - 02:54 PM
Varsta: 25 ani
Experienta ( ani, aproximativ ): 4 ani
Off-topic:
Nu e neaparat sa-ti pui varsta la profil exact care o ai pt informatia ta, e alegerea fiecaruia ... Cine se ocupa de acesta categorie va decide singur daca e sa-i accepte sau nu.
Te rog frumos sa te abtii de la comentarii aiurea , mai ales daca nu esti in cunostinta de cauza . "Pentru informatia ta" , varsta de pe profil trebuie sa puste cu realitatea
Cine isi va modifica varsta, se va afla, si vor fi banati in comunitate.
Edit ionas: Verdeee se referea la cei care aplica pentru staff si sunt acceptati ca vor fi banati daca mint...nu interpretati cum vreti.Si incetati cu off-topicul.
Aceasta postare a fost editata de ionas: 15 July 2013 - 08:32 PM
- znk - and SebyZ95 like this
Postat 26 July 2013 - 09:48 PM
Am ales 3 manageri dupa ce am stat de vorba cu cativa. Acesti cativa fiind prezenti pe TeamSpeak cum le-am cerut tuturor celor inscrisi.
Cei 3 sunt :
- RazvaN . SALPA
- znk
- sound
Pentru ceilalti, imi pare rau ca nu a-ti fost alesi. Daca se va popula foarte mult aceasta sectiune si nu vom face fata stim unde va gasim.
Pentru cei 3: Se va face o conferinta cu voi in viitorul apropiat unde se vor pune la punct toate detaliile ramase.
Felicitari!
Pentru cei cu care am discutat eu va zic si parerea mea la intrebarea pusa:
Care este diferenta dintre no-recoil si anti-recoil?
Ambele sunt hack-uri nepermise.
No-recoil : Scoate sau reduce reculul armei prin urmare se ajunge la o precizie mai mare. Adica tinta/traiectoria gloantelor nu mai este dievata in sus de recul ci ramane fixa in cazul scoaterii acestuia sau are un recul mai mic prin reducere. ( Presupunem ca toata lumea stie ce e reculul ).
Anti-recoil : Impiedica reculul armei tragand-o in jos. Adica atunci cand tu tragi acest cod iti trage de tinta in jos progresiv cat tii tu apasat pe buton. Cel mai bun exemplu pentru asta : tii lama atack1 apasat si tinta se duce in pamant.
Aceasta postare a fost editata de iCe: 26 July 2013 - 10:07 PM
- wafennn, znk -, SebyZ95 and 7 others like this
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi