Salut, va astept pe mess;))
P.S: Am efectuat plata, dar nu merge din GameCP, meniul comanda. Si de aceea, astept ca unul din voi doi(Eduart sau ca1n3)sa intre.
FTP - File Transfer Protocol - cu acesta poti accesa/administra fisierele aflate pe server.
Demo-
CP- Control Panel( in cazul nostru Game CP) - Panou de control/administrare prin care poti edita fisiere, poti folosi comenzile restart/stop/play pentru server.
Demo-
HLSW - aplicatie care permite administrarea serverului, aplicarea comenzilor slap, slay, ban, kick, chat fara a fi conectat pe server.
Frumoasa comunitate /frumoase svr din aceasta comunitate ! Respect Eduart ! legat de svr nu am ce reprosa nimika . Servere no lagg. mai ales eu am 3-10 pe toate svr ! Va multumesk pentru efortul pe care l'ati depus.
Cu stima,
MdL
edit
ps: eduart scz de mass-urile care ti le'am dat voi veni pe aceasta comunitate frumoasa nu ma voi duce pe comunitati "fantoma"
Salut am si eu o intr de la momentul depunri banilor in cont.... hostati dupa sv...de ex daca au azi platesc un host si voi in cat timp imi hostati servarul si cum ....ca nu inteleg:((