Am avut asa o pofta, AH . Mi-a dat si ken cateva sfaturi pt. o claritate mai buna
. Deci iti multumesc ! .
Am avut asa o pofta, AH . Mi-a dat si ken cateva sfaturi pt. o claritate mai buna
. Deci iti multumesc ! .
Love Jakc Daniels
Bravo, sunt bune KW
Imi plac mult userbarurile
Edited by kengfx, 24 July 2013 - 06:10 PM.
Foarte frumoase creatiile....imi place cum lucrezi...dar mai lasa si tu putin din blur...parca e cam exagerat...ma rog..cum doresti...bafta in continuare.
Edit fusion. : Ti se pare, ca blurul e foarte mic . Asa sunt imaginile . Oricum mc
Edited by Fusion., 25 July 2013 - 10:17 AM.
<- Replica lui Marquiz >
.
Edited by Fusion., 25 July 2013 - 09:39 PM.
Ce sa mai frate lucrezi impecabil si oferi si niste sfaturi de nota 10 . Tine-o tot asa .
Creatii foarte frumoase de la inceput pana la sfarist.
imi plac foarte mult userbar-urile , am încercat să fac şi eu şi nu mi-a ieşit nimic..
în special avatarele sunt criminale .
Dami si mie Stok-urile astea
Lucrezi foarte frumos ! Eu cred ca esti printre cei mai buni Designeri !
"Desenezi foarte frumos"
Scuze, nu am mai gasit stockurile. Poti sa le cauti, dupa tutorialul lui Marquiz .
Edited by Fusion., 27 July 2013 - 09:49 PM.
Exceptionale creatii,de la prima pana la ultima .De asemenea vad ca profiti din plin de imaginatie
Ps: Am observat ca pe majoritatea creatilor folosesti acelasi font la textul secundar.Imi poti spune si mie cum se numeste fontul?
Va multumesc de pareri .
Exceptionale creatii,de la prima pana la ultima .De asemenea vad ca profiti din plin de imaginatie
Ps: Am observat ca pe majoritatea creatilor folosesti acelasi font la textul secundar.Imi poti spune si mie cum se numeste fontul?
Se numeste 04b03, si il gasesti aici : http://www.dafont.com/04b-03.font . Este cel mai bun font pt. textul secundar . Pe al 2-lea loc se afla wendy
. Il gasesti aici : http://www.dafont.com/wendy.font .
Creatii noi diseara
Foarte curat lucrezi,poti sa imi spui efectul folosit pe aceasta semnatura?adica punctuletele astea:
Aceea e o textura . Daca observi in stanga, sunt acele punctulete .
<-- Vroiam sa aleg Roger Federer pentru urm. aotw dar m-am razgandit
. Si in plus era #37 nu #38
.
2 Thumb-nailuri pentru steam ...
Foarte frumoase creatile! Eu te consider cel mai bun desinger din comunitate . Sa continui, ca ai foarte mult talent.
.
Fratelemeleu m-ai distru cu bmw-ul asta . Eu stiu 100% ca puteai sa o faci mai frumoasa . Asta e cea mai PFF creatie a ta in rest la fel FB .
Fratelemeleu m-ai distru cu bmw-ul asta
. Eu stiu 100% ca puteai sa o faci mai frumoasa . Asta e cea mai PFF creatie a ta in rest la fel FB .
I-am dat si lui o sansa
Fratelemeleu m-ai distru cu bmw-ul asta
. Eu stiu 100% ca puteai sa o faci mai frumoasa . Asta e cea mai PFF creatie a ta in rest la fel FB .
.
Ce pot sa spun. Lucreaza foarte bine dar uneori se grabeste la sfarsit Multumesc inca o data pt. steam-avatar dar ti-am zis ce nu imi place
sper ca nu te-ai suparat! La sig cu BMW atat textul CS16 so cel cu Red sunt total gresite... mai bine lasai fara parerea mea
0 members, 0 guests, 0 anonymous users