Picasso

[Creaţii] FUSION.
Postat 09 March 2014 - 01:30 PM

Mă bucur şi eu că am revenit . Acest hobby al meu vreau să se transforme succesiv in Photo Manipulări, semnături la greu, deasemenea programe de editat video'uri căt şi Cinema4D .
Mi'am creat un nou stil de blur, are destul de multe layere şi am lucrat ceva la el . Promit că voi rămâne la el de data asta, dacă primesc păreri bune . O să vă las imaginea originala, avatarul în sine cât şi un PSD ca să vă dezmeticiţi .
Imaginea originală :
PSD :
Postat 09 March 2014 - 01:36 PM

Mă bucur şi eu că am revenit
. Acest hobby al meu vreau să se transforme succesiv in Photo Manipulări, semnături la greu, deasemenea programe de editat video'uri căt şi Cinema4D .
Mi'am creat un nou stil de blur, are destul de multe layere şi am lucrat ceva la el . Promit că voi rămâne la el de data asta, dacă primesc păreri bune . O să vă las imaginea originala, avatarul în sine cât şi un PSD ca să vă dezmeticiţi .
Imaginea originală :
PSD :
Eu zic ca este mai reusit decat cele precedente si ar fi bine sa-l folosesti, dar important e sa-ti placa tie, nu celorlalti.
- Fusion. likes this
Postat 09 March 2014 - 01:41 PM

Eu zic ca este mai reusit decat cele precedente si ar fi bine sa-l folosesti, dar important e sa-ti placa tie, nu celorlalti.
Mulţumesc . Îţi dau dreptate, mie unul îmi place foarte mult cum a ieşit . Dacă aţi ştii câte modificări şi câte încercări am făcut .. să iasă cât mai frumos . Mersi de sfat Pure
. Până diseara nu mai postez aici .
O să îmi incerc o politică . În acest portofoliu postez doar seara, munca mea pe acea zi . Astăzi s'ar putea să postez şi ce am lucrat ieri, deoarece ieri nu am avut timp . Deasemenea lucrările or să fie postate îm mijlocul acelui post, aranjat
.
Peace .
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi